reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Czy wiecie coś więcej o tym, że nadmiar witaminy A może prowadzić do poronień? Podobno przyjmując suplementy, nie powinno się pić np "Kubusiów"... Ktoś coś? ;-)

Domowe Kubusie sa cudowne :)))

Kasik czy Ciebie meczyly jakieś mdłości w ciąży z Juniorem?
Ja mam tak, ze jak tylko zrobi sie cieplej, albo duszno to od razu mnue ciągnie :/ jedyna rada to isc spac... nawet prysznic biore krótki i chlodny:/

Niebajka ja nie mialam zadnych typowych objawow ciazy, ani nudnoaci, ani wymiotow, ani oslabienia, ani sennosci, ani wzmozonego apetytu, ani zachcianek ;) za to dlugo mialam plamienia i uwierz mi wolalabym miec wszystkie typowe zamiast nich ;)

Tak Kasik pamietam ten straszny czas:/.. przez te Wasze przygody, jak mi lutinus wyplywa nerwowo ide sprawdzić czy to przypadkiem nie jakieś plamienie, ale od transferu nie miałam żadnego.. Bogu dzięki.

skonczylam dziś wszystkie zlecenia, teraz 2 tyg dla Kropkowych mdłości - niech szaleje dziecko ile moze:p

W pon chyba pójdę sama zobaczyc serduszko :( strasznie mi smutno, tyle czekalam na to usg i N. nie bedzie mogł ze mna jechac.. yh, yh..:( a mialo byc wzruszajaco i w koncu "rodzinnie"..

reklama
Do góry