reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Magda pogoda nad morzem zapowiada się niezle:D odpoczywaj i lap słoneczko :*

Ja niestety urlop przymysowy, a N. nie dostanie w tym terminie.. wyblagal 2 dni i pojedziemy w gory na dlyzszy weekend.

Kasik zapytam:D

Madziu miłego wypoczynku ;-)

Dziewczyny w drodze z Białegostoku do warszawy naliczylam 19 bocianów. Myślę że wystarczy dla wszystkich. Starałam się wypatrzec wszystkie ;-)

Normalnie nie mogę wciągnąć brzucha, bo zaraz źle się czuje. Brzuch też mam taki trochę nie normalny ;-)

Pozdrawiam ;-)

Kasik no mogę sobie tylko wyobrazić

stecy a po co Ty chcesz brzuch wciągać? ty się przyzwyczajaj do sterczocha w tym miejscu:-)

niebajko dobre i kilka dni odpoczynku, ważne że razem i klimat zmienicie:-)

a ja pranie nastawiłam, kąty odkurzyłam liczę pary butów które się przydać mogą, stwierdzam że OMG nie mam się w co ubrać:szok: popijam kawkę i podglądam ludzi na plaży na której niczym placek JUUŻŻ W SOBOOTTĘĘ LEEEŻŻEEĆĆ BĘĘDĘĘĘ (gdyby była tańcząca emotka to bym ją wkleiła) a tak to:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry