reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
kredko no widzisz kołowrotki z nas:-) endo no rośnie od początku cyklu do końca cyklu,aż się złuszczy czyli @. endo miałaś 11 z tego co pamiętam? wiec dobre. ja pamiętam, że hodowaliśmy moje do 9 na 3 dni przed transferem, ale ile miałam w dniu transferu, to nie wiem. ale Ty masz napewno dobre. maluszek będzie się miał czego uczepić :-)

ja dziś ślinię moją afrodytę, coś jakby zaczyna się dziać. zobaczymy 16.07 mam wizytę. to będzie 16 dc więc podejrzymy co się tam dzieje

reklama
Magda no sama jestem ciekawa jak ten mikroskop bedzie dzialal. Zdawaj nam relacje;-)
A endo jednak wczoraj bylo 13 a ja sie chyba przeslyszalam ze 11:-) bo na tej kartce po iui tam tak jest wiec w ciagu doby uroslo 2mm bo bylo 15mm dzis.

Poza tym dzis nadrobilismy troche drogi bo ja chcialam zobaczyc bociana a wiem gdzie od lat byly wiec jechalismy tamtedy:-) no i siedzial jeden w gniezdzie:-D wiec teraz to juz nabralam wiekszej wiary:-)

Oczywiście że się cieszę, jestem bliżej swojego szczęścia. Mam nadzieję że ze mną zostanie ;-)

Emenems ja mam przyjść na 10 zupełnie na czczo. Muszę zjeść dobrą kolację ;-)

Kredko trzymam kciuki za udaną IUI, wszystko jest na dobrej drodze.

Aniko co u Ciebie?

Stacy ja mysle ze nie mmasz sie czego obawiac i ja to Ci zazdroszcze bo przynajmniej bedziesz miala juz zarodek wiec duzy krok do przodu!!!

Stacy bo masz narkozę to nie wolno jesc :) ja nie miałam !

Super, juz rano befzie po i tylko bedziemy zarodeczki liczyc :)

stacy, ja przed punkcją koło 21 zjadałam miskę owsianki. najadałam się i rano nie czułam głodu. dzięki temu przetrwałam to czczo:-D

Na pewno będzie dobrze, godzinę muszę leżeć a później spotkanie z lekarzem.

Zjem coś sycacego i rano będę miała spokój, zresztą tak jak powiedziałapowiedziała Emenems to jest z rana więc nie ma źle :-)

reklama
Do góry