reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko kochana na pewno wskoczysz :-) jestem z mężem, wspiera mnie jak może ale na czytałam się takich głupot, że już mnie brzuch boli. Że hiperka może wystąpić nawet 20 dni po punkcji!

Staram się dużo pić i jeść nabiał. Dzięki za wsparcie.

Niebajki pytałam lekarza czy pobierają wszystkie i mówił że tak. Od czego to zależy?

Ostatnia edycja:
reklama
Aniko Maz potrzebny, nie ? :D

Aniko:) wskoooczysz:) juz ja Cie tam wcisne:D

Stacy moze wystalic 20 dni po punkcji, bo ciaza ja nasila;) ale nie czytaj juz tych durnot! Zaraz zadzwonie do Twojego M zeby odcial Ci internet:p

No ja sie katowalalm do pozniej nocy jeszcze w hotelu opowieściami z neta ktore nic wspólnego nie miały z rzeczywistością

reklama
Stacy tak jak pisza dziewczyny! Nie czytaj nic wiecej bo prawda taka ze zazwyczaj opisuje sie tylko zle historie a na dobre nie zwraca sie uwagi albo soe o nich nie mowi.

Aniko to ile ta Twoja @ ma opoznienia?? No i jestem pewna ze szybko wskoczysz na jej miejsce:-*

Mnie kluje prawy jajnik caly czas i to nawet mocno ze sie wyproscic nie moglam:-(

Do góry