reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hmmmm ja byłam wymęczona stymulacja wiec ciezzylam sie ze to koniec :)
Ale brzuch pare dni spuchnięty był i pierwszego troche ćmił sle nic tskiego

reklama
Troche taa..;) ale bez szalu;) kluja jajniki, mozesz plamic, ja bylam mega senna;) im wiecej jajkow wezma tym dolegliwosci moga byc bardziej dostrzegalne:)
Kredko endo do transferu ivf chyba minimum 8 mysi byc, a Twoje bardzo ładne, jest gdzie sie zakopywac;)
Magdo akcja z rosolem klawa:p nerwica mala by byla;)
No i nie zazdroszczę kuzynowi wyjazdu:/ pechowo bardzo :((
Co do zebow, to diastemki sa bardzo urocze:) lubie, lubie:*

Ja standardowo zdycham po południu; ) w tle leci Mercury♡ Aerosmith i inne hity filmowe;)

Was zostawic na chwile, to później zakegloooosci, ze huhu!

Aniko u mnie dzisiaj tez wietrznie, ale slonko rowniez świecilo, wiec pyszna lemoniada na rynku weszla ohoczo;)

Lumia, doczytalam! Gratulacje ogromne! I super udanych wakacji:)) szalej Kochana;*

No dobra... oprócz lemoniady popelnilam grzech:/ zjadlam pysznego burgera:/ z wolowina, warzywami i... glutenem w postaci bulki:/ kurde... pyszny był :( eh, eh...

Ostatnia edycja:
Stacy weź aromatyczną kąpiel i włącz jakiś lekki film :) nie czytaj juz nic bo po co sobie głowę psuć .
Niebajko u mnie w galerii tez są takie niebiańskie burgery :D po prostu warte grzechu i nawet czuć mięso :p a podobno to mięso jest z krówki z Nowej Zelandii :)

Ostatnia edycja:
Stacy nawet nie wiesz co ja w necie czytałam przed... Pamietaj, BEZ NARKOZY, naczytałam sie na norweskich forach i byłam tak obsrana ze nie pytaj - a wieczorem juz drinkowalalm ostatni raz :)

Stacy nie czytaj internetow tylko nas:D My Ci prawde powiemy:D i wesprzemy:***
Pij i wcinaj bialko zeby plyny Ci sie nie zbierały w organizmie :) będzie ok!

Marzen burger byl cudowny... :) takiego pysznego nigdy nie jadlam:) i widzialam wczesniej mieso na kotleta, jak wyglada wiec +:)

A, Stacy to ze dok powiedział Ci, ze po ok 10 pecholkow na jajniku, nie musi oznaczac ze tyle pobiora;) wiec nie obawiaj sie hipery poki co;)

Ostatnia edycja:
Kredko, endo masz piękne, Kropek będzie miał idealną miejscówkę. Ja na zaleceniach po IUI miałam zakaz przebywania na słońcu, opalania się, brania gorących kąpieli, i miałam unikać wysiłku fizycznego i np intensywnych ćwiczeń.
Czekamy na wysoką betę! Przesyłam dobre fluidki;-)

reklama
Stacy,a Ty tam sama jestes? dziewczyny już wiele napisały i ja sie tez pod tym podpisuję :) dzisiaj relaks, z rana punkcja, a potem przyjemne popołudnie:) trzymam kciukiza pomyslność :)

Kredko, a Ty gdzie teraz jestes? jak sie dzisiaj czujesz?:)

Niebajko, usmiecham się do tego Twojego burgera :) i do Ciebie :) "raz nie zawsze, zawsze nie wciąż" jak mawia mój brat :D zatem jeden się nie liczy w ogólnym rozrachunku :) ja piję piwko - bezalkoholowe, ale zawsze! i zjadłam jedną kanapke wiecej!!! zatem wyrownałyśmy rachunki :D

Magdo, no ma pecha ten Twój kuzyn :/ mam nadzieję, że chociaż pogoda im będzie sprzyjać! właśnie B powiedział, że wyczytał w necie o tych bakteriach w Bałtyku, pech :/ no ale do Twojego urlopu nie będzie po nich sladu!!! tego Ci zyczę :)

Stacy, u mnie bez zmian. okresu brak, brzuch niby pobolewa, ale plamień żadnych, a zawsze mam przed @. cóż, zycie.

dzisiaj zobaczyłam zdjęcia żony mojego kuzyna, ktora jest w ósmym miesiącu ciązy - pieknie wygląda. za chwilę rozwiązanie... tak bym chciała wskoczyc na jej miejsce...

Do góry