reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hmmmm ja byłam wymęczona stymulacja wiec ciezzylam sie ze to koniec :)
Ale brzuch pare dni spuchnięty był i pierwszego troche ćmił sle nic tskiego

reklama
Troche taa..;) ale bez szalu;) kluja jajniki, mozesz plamic, ja bylam mega senna;) im wiecej jajkow wezma tym dolegliwosci moga byc bardziej dostrzegalne:)
Kredko endo do transferu ivf chyba minimum 8 mysi byc, a Twoje bardzo ładne, jest gdzie sie zakopywac;)
Magdo akcja z rosolem klawa:p nerwica mala by byla;)
No i nie zazdroszczę kuzynowi wyjazdu:/ pechowo bardzo :((
Co do zebow, to diastemki sa bardzo urocze:) lubie, lubie:*

Ja standardowo zdycham po południu; ) w tle leci Mercury♡ Aerosmith i inne hity filmowe;)

Was zostawic na chwile, to później zakegloooosci, ze huhu!

Aniko u mnie dzisiaj tez wietrznie, ale slonko rowniez świecilo, wiec pyszna lemoniada na rynku weszla ohoczo;)

Lumia, doczytalam! Gratulacje ogromne! I super udanych wakacji:)) szalej Kochana;*

No dobra... oprócz lemoniady popelnilam grzech:/ zjadlam pysznego burgera:/ z wolowina, warzywami i... glutenem w postaci bulki:/ kurde... pyszny był :( eh, eh...

Ostatnia edycja:
Stacy weź aromatyczną kąpiel i włącz jakiś lekki film :) nie czytaj juz nic bo po co sobie głowę psuć .
Niebajko u mnie w galerii tez są takie niebiańskie burgery :D po prostu warte grzechu i nawet czuć mięso :p a podobno to mięso jest z krówki z Nowej Zelandii :)

Ostatnia edycja:
Stacy nawet nie wiesz co ja w necie czytałam przed... Pamietaj, BEZ NARKOZY, naczytałam sie na norweskich forach i byłam tak obsrana ze nie pytaj - a wieczorem juz drinkowalalm ostatni raz :)

Stacy nie czytaj internetow tylko nas:D My Ci prawde powiemy:D i wesprzemy:***
Pij i wcinaj bialko zeby plyny Ci sie nie zbierały w organizmie :) będzie ok!

Marzen burger byl cudowny... :) takiego pysznego nigdy nie jadlam:) i widzialam wczesniej mieso na kotleta, jak wyglada wiec +:)

A, Stacy to ze dok powiedział Ci, ze po ok 10 pecholkow na jajniku, nie musi oznaczac ze tyle pobiora;) wiec nie obawiaj sie hipery poki co;)

Ostatnia edycja:
Kredko, endo masz piękne, Kropek będzie miał idealną miejscówkę. Ja na zaleceniach po IUI miałam zakaz przebywania na słońcu, opalania się, brania gorących kąpieli, i miałam unikać wysiłku fizycznego i np intensywnych ćwiczeń.
Czekamy na wysoką betę! Przesyłam dobre fluidki;-)

reklama
Stacy,a Ty tam sama jestes? dziewczyny już wiele napisały i ja sie tez pod tym podpisuję :) dzisiaj relaks, z rana punkcja, a potem przyjemne popołudnie:) trzymam kciukiza pomyslność :)

Kredko, a Ty gdzie teraz jestes? jak sie dzisiaj czujesz?:)

Niebajko, usmiecham się do tego Twojego burgera :) i do Ciebie :) "raz nie zawsze, zawsze nie wciąż" jak mawia mój brat :D zatem jeden się nie liczy w ogólnym rozrachunku :) ja piję piwko - bezalkoholowe, ale zawsze! i zjadłam jedną kanapke wiecej!!! zatem wyrownałyśmy rachunki :D

Magdo, no ma pecha ten Twój kuzyn :/ mam nadzieję, że chociaż pogoda im będzie sprzyjać! właśnie B powiedział, że wyczytał w necie o tych bakteriach w Bałtyku, pech :/ no ale do Twojego urlopu nie będzie po nich sladu!!! tego Ci zyczę :)

Stacy, u mnie bez zmian. okresu brak, brzuch niby pobolewa, ale plamień żadnych, a zawsze mam przed @. cóż, zycie.

dzisiaj zobaczyłam zdjęcia żony mojego kuzyna, ktora jest w ósmym miesiącu ciązy - pieknie wygląda. za chwilę rozwiązanie... tak bym chciała wskoczyc na jej miejsce...

Do góry