reklama
niebajka
Fanka BB :)
Troche taa.. ale bez szalu kluja jajniki, mozesz plamic, ja bylam mega senna im wiecej jajkow wezma tym dolegliwosci moga byc bardziej dostrzegalne
Kredko endo do transferu ivf chyba minimum 8 mysi byc, a Twoje bardzo ładne, jest gdzie sie zakopywac
Magdo akcja z rosolem klawa nerwica mala by byla
No i nie zazdroszczę kuzynowi wyjazdu:/ pechowo bardzo (
Co do zebow, to diastemki sa bardzo urocze lubie, lubie:*
Ja standardowo zdycham po południu; ) w tle leci Mercury♡ Aerosmith i inne hity filmowe
Was zostawic na chwile, to później zakegloooosci, ze huhu!
Aniko u mnie dzisiaj tez wietrznie, ale slonko rowniez świecilo, wiec pyszna lemoniada na rynku weszla ohoczo
Lumia, doczytalam! Gratulacje ogromne! I super udanych wakacji) szalej Kochana;*
No dobra... oprócz lemoniady popelnilam grzech:/ zjadlam pysznego burgera:/ z wolowina, warzywami i... glutenem w postaci bulki:/ kurde... pyszny był eh, eh...
Kredko endo do transferu ivf chyba minimum 8 mysi byc, a Twoje bardzo ładne, jest gdzie sie zakopywac
Magdo akcja z rosolem klawa nerwica mala by byla
No i nie zazdroszczę kuzynowi wyjazdu:/ pechowo bardzo (
Co do zebow, to diastemki sa bardzo urocze lubie, lubie:*
Ja standardowo zdycham po południu; ) w tle leci Mercury♡ Aerosmith i inne hity filmowe
Was zostawic na chwile, to później zakegloooosci, ze huhu!
Aniko u mnie dzisiaj tez wietrznie, ale slonko rowniez świecilo, wiec pyszna lemoniada na rynku weszla ohoczo
Lumia, doczytalam! Gratulacje ogromne! I super udanych wakacji) szalej Kochana;*
No dobra... oprócz lemoniady popelnilam grzech:/ zjadlam pysznego burgera:/ z wolowina, warzywami i... glutenem w postaci bulki:/ kurde... pyszny był eh, eh...
Ostatnia edycja:
stacy
Jeżeli samopoczucie zależy od ilości jajek to ja chyba sie zalamie. :-( na czytałam się głupot w internecie i chyba już mam dość :-(
Stacy weź aromatyczną kąpiel i włącz jakiś lekki film nie czytaj juz nic bo po co sobie głowę psuć .
Niebajko u mnie w galerii tez są takie niebiańskie burgery po prostu warte grzechu i nawet czuć mięso a podobno to mięso jest z krówki z Nowej Zelandii
Niebajko u mnie w galerii tez są takie niebiańskie burgery po prostu warte grzechu i nawet czuć mięso a podobno to mięso jest z krówki z Nowej Zelandii
Ostatnia edycja:
niebajka
Stacy nie czytaj internetow tylko nas My Ci prawde powiemy i wesprzemy:***
Pij i wcinaj bialko zeby plyny Ci sie nie zbierały w organizmie będzie ok!
Marzen burger byl cudowny... takiego pysznego nigdy nie jadlam i widzialam wczesniej mieso na kotleta, jak wyglada wiec +
A, Stacy to ze dok powiedział Ci, ze po ok 10 pecholkow na jajniku, nie musi oznaczac ze tyle pobiora wiec nie obawiaj sie hipery poki co
Pij i wcinaj bialko zeby plyny Ci sie nie zbierały w organizmie będzie ok!
Marzen burger byl cudowny... takiego pysznego nigdy nie jadlam i widzialam wczesniej mieso na kotleta, jak wyglada wiec +
A, Stacy to ze dok powiedział Ci, ze po ok 10 pecholkow na jajniku, nie musi oznaczac ze tyle pobiora wiec nie obawiaj sie hipery poki co
Ostatnia edycja:
zuzik85
Kredko, endo masz piękne, Kropek będzie miał idealną miejscówkę. Ja na zaleceniach po IUI miałam zakaz przebywania na słońcu, opalania się, brania gorących kąpieli, i miałam unikać wysiłku fizycznego i np intensywnych ćwiczeń.
Czekamy na wysoką betę! Przesyłam dobre fluidki;-)
Czekamy na wysoką betę! Przesyłam dobre fluidki;-)
reklama
anika11
Stacy,a Ty tam sama jestes? dziewczyny już wiele napisały i ja sie tez pod tym podpisuję dzisiaj relaks, z rana punkcja, a potem przyjemne popołudnie trzymam kciukiza pomyslność
Kredko, a Ty gdzie teraz jestes? jak sie dzisiaj czujesz?
Niebajko, usmiecham się do tego Twojego burgera i do Ciebie "raz nie zawsze, zawsze nie wciąż" jak mawia mój brat zatem jeden się nie liczy w ogólnym rozrachunku ja piję piwko - bezalkoholowe, ale zawsze! i zjadłam jedną kanapke wiecej!!! zatem wyrownałyśmy rachunki
Magdo, no ma pecha ten Twój kuzyn :/ mam nadzieję, że chociaż pogoda im będzie sprzyjać! właśnie B powiedział, że wyczytał w necie o tych bakteriach w Bałtyku, pech :/ no ale do Twojego urlopu nie będzie po nich sladu!!! tego Ci zyczę
Stacy, u mnie bez zmian. okresu brak, brzuch niby pobolewa, ale plamień żadnych, a zawsze mam przed @. cóż, zycie.
dzisiaj zobaczyłam zdjęcia żony mojego kuzyna, ktora jest w ósmym miesiącu ciązy - pieknie wygląda. za chwilę rozwiązanie... tak bym chciała wskoczyc na jej miejsce...
Kredko, a Ty gdzie teraz jestes? jak sie dzisiaj czujesz?
Niebajko, usmiecham się do tego Twojego burgera i do Ciebie "raz nie zawsze, zawsze nie wciąż" jak mawia mój brat zatem jeden się nie liczy w ogólnym rozrachunku ja piję piwko - bezalkoholowe, ale zawsze! i zjadłam jedną kanapke wiecej!!! zatem wyrownałyśmy rachunki
Magdo, no ma pecha ten Twój kuzyn :/ mam nadzieję, że chociaż pogoda im będzie sprzyjać! właśnie B powiedział, że wyczytał w necie o tych bakteriach w Bałtyku, pech :/ no ale do Twojego urlopu nie będzie po nich sladu!!! tego Ci zyczę
Stacy, u mnie bez zmian. okresu brak, brzuch niby pobolewa, ale plamień żadnych, a zawsze mam przed @. cóż, zycie.
dzisiaj zobaczyłam zdjęcia żony mojego kuzyna, ktora jest w ósmym miesiącu ciązy - pieknie wygląda. za chwilę rozwiązanie... tak bym chciała wskoczyc na jej miejsce...
Podziel się: