reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredko będzie dobrze, jajo poczeka :)
Ja w tym miesiącu nawet nie wiem kiedy owu miałam. Odpuscilam totalnie i żyłam bezstresowo zażywajac życiowych przyjemności :)
Emenems to dobrze ze juz lepiej:)

reklama
Kredko, szczęśliwej podróży:-)
Twoja owulka mogla się rozregulować po hsg, ale wszystko będzie dobrze. Wstrzelisz się w dziesiątkę.

Dziewczyny, nie chcę zapeszać...tfu tfu tfu... zrobiłam rano sikańca... wyszła druga blada kreska. Aż emka obudziłam czy nie mam zwidów... Ale on też ją widzi...
Jutro planowo idę na betę. Aż mi się beczeć chce cały dzień, a w pracy to usiedzieć nie mogłam...

Zuzik trzymam mocno kciuki za jutrzejsza bete:) niech tylko potwiedzi to, co bylo dzisiaj zobaczone:D :** podekscytowalam sie bardzo!

Aniko jak tam chlodek? Nie zmarzlas?

Stacy, nie chce nic mowic do konca sierpnia;)

Emenems wracaj do zdrowka:)))

Kredko kciuki za Twoje jajco:* będzie dobrze:)

Kciuki jutro :)

LIPIEC

10 – kredka82 – podgladanko
10 - zuzik85 - wysoka beta

13 - Emenems - kontrola u rodzinnego
13 - M26 - beta/test :)
20 - niebajka - spotkanie z Kropkiem ♡
anika11 – przygotowania do ivf
lumia - iui
marzen88 - hsg

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć :-)

Aniko dzięki, u nas wsio OK ;-) upały trwały tylko 3 dni więc dało się przeżyć. Tylko w pt wyszłam z małą na zewnątrz ale to dlatego, że leciałam do przychodni by małą zważyć. Zgrzała się bidulka, ale nie zauważyłam by źle przeżywała upały. W tym roku w wakacje też objeżdżasz nasz piękny kraj? ;-)

Zuzik - no no no ;-)

Magda super wieści z OA. Trzymam kciuki by kursy rozpoczęły się jak najszybciej

Niebajko to mówisz że mdłości męczą? eh niefajnie... Pamiętam jak koleżanka w pracy ukrywała przed szefową, że jest w ciąży, ale jak miała mdłości to prawie zielona na twarzy była i szefowej musiała wymyślać jakieś bajki o bólu głowy itd :-D

M26 witaj! też miałam pozamaciczną i też wycieli mi jajowód od tego lepszego jajnika. Ten drugi (lewy) prawie nic nie produkował. Mimo to zaszłam naturalnie w ciążę. Mój lekarz twierdzi, że gdy nie ma jajowodu, jajeczko przedostaje się jakoś tyłem do macicy. Miał pacjentkę, która zaszła w ciążę nie mając w ogóle jajowodów :-)

Ostatnia edycja:
Do góry