reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Miło mi usłyszeć że komuś się udało w podobnym przypadku, bo jak narazie nie dokonca mogę podnieść się po tym.
Czy któraś z Was szykuje się do invitro we Wrocławiu? Któraś mogłaby polecieć klinikę,lekarza?

reklama
Cześć dziewczyny !
Jestem tegoroczną kwietniową mamą. Piszę do Was, ponieważ do naszej grupy niestety dostał się "złośliwy troll". Chcę Was uprzedzić abyście i Wy nie dały się nabrać, ponieważ ta dziewczyna już drugi raz okłamuje, że ma dzieci. Nas wrobiła w bliźniaki...Wyślę Wam jej fotkę i przekazujcie dalej ! Jej nick to Olusia7982 ale nick może zmienić więc każdy musi wiedzieć jak wygląda żeby nikt więcej nie popełnił tego błędu co my i jej nie zaufał i nie pokazywał prywatnych fotek i udostępniał o sobie prywatne wiadomości...

Zobacz załącznik 699665Zobacz załącznik 699666Zobacz załącznik 699667Zobacz załącznik 699668

Dzien dobry na ojczyznie;-)
Wczoraj wieczorem i przed chwila zrobilam sikance owu i nic.. drugiej kreski brak... :-( czyzby moja owu dobiegla konca???

reklama
:// Kredko nie ma takiej opcji..

Smerfeto jakby zlapalo mnie, to pójdzie wymówka z jelitowka. Kolegi z pracy coreczka zlapala, zarazil sie i on, wiec jakby co, to i ja:p
Byle wytrzymac do czwartku i 2 tygodnie urlopu:)
Ciaza bez jajowodow? O matko ale szczescie!! Czyli, ze mam szanse na naturalsa?:p

Do góry