reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzięki za kciuki ;-)

Niebajko - zmniejszyli mi dawkę do 100j. Ja też jestem zadowolona, ciekawa jestem ile będzie dobrych :-)

Kredko powalilas mnie :-)

Magda trzymam kciuki by Wam się udało jak najszybciej :-)

reklama
Magda, wierzę, że będzie dla Was szybko miejsce :) kiedy i gdzie na te wczasy się wybieracie?:)

u nas dzisiaj pochmurno, ale na termometrach ponad 25 i duchota:/ i cisnienie tez nijakie :/

Marzen, jak tam ostatnie dni urlopu?

Lumia, już po egzaminach?

wiecie gdzie się podziała Diore?

Smerfeta, a jak Wy z Alunią upały znosicie? buziaki :)

Pole, Blue?

Dziewczyny dostalam sluz owu:eek::eek::eek: zrobilam test owu od razu i pokazal ta druga taka bardzo blada i sama nie wiem co myslec???

Kredko spokojnie, sluz owu pojawia się pare dni przed owu wiec don't panic:) 10 rano masz wizyte?
Zastrzyk jest z hcg wiec tylko test ciazowy (na moje) powinien zaklamywac. Ale chyba lh np powinno sie robic na poczatku cyklu:>

MagdoM dziekuje za wiaterek:) dotarl! Nawet z ulewa:)
Na chwile odetchnelam:D ale czekam na jutrzejsze chlody:)
Im gorecej, tym bardziej mnie ciagnie:/ boje sie, ze w koncu puszcze pawia w pracy i zaraz szefowa sie domysli:/
Magdo mam nadzieje, ze w oa wszystko przyspieszy i wystartujecie szybciej!!! Cudownie by bylo!!:*
Kibicuje mocno!

Marzen zycze zeby Ci te zakupy nie zbrzydly:p to tak z autopsji:)))

Aniko lowczyni bocianów! no niezly wynik! Wiesz, co ja mysle na ten temat;)

Niebajko wizyte mam w piatek lecimy jutro wieczor:-( moj sluz owu przerodzil sie w taki lepko mokry i jest go bardzo duzo czuje jak splywa... ostatni raz taki nadmiar mialam w marcu co spoznilismy sie na pierwsza iui bo owu byla w samolocie..
Nic juz nie zmienie wiec noech sie dzieje co chce. Dzis dopiero 9dc!!!! Zazwyczaj owu mialam w 14dc i raz w maju w 12dc wiec czuje sie rozregulowana:-(

reklama
Kredko nie denerwuj się, na pewno przyjedziesz w dobrym momencie :-)

W Białymstoku nocne ochłodzenie, jest wspaniale :-) po tych upalach należy się ;-)

Niebajko nie chcesz na razie nic mówić w pracy?

Do góry