reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny to nie tak ze panikuje bo ogolnie jestem spokojna tylko troszke sie zmartwilam bo m juz nie bedzie mial urlopu wiecej do konca roku wiec jakbysmy teraz byli za pozno to tydzien zmarnowany a ja bede musiala sama przyleciec za miesiac:-(

reklama
Kredko, jo niestety naszych organizmów nie da się zaprogramować:-/ a szkoda! Bo to by nam wiele spraw ułatwiło. Myślę,że do owu masz jeszcze czas;-) śluz może zwiastowav,że Twój organizm dopiero się do niej szykuje;-)
A co do badań lh, fsh, bada się w 2-3dc.

Bylsm na rowerze i nawet zmarzlam!!! Te różnice temperatury są zatrwazajace:-/

Aniko masz racje niestety... a to by wiele uproscilo!
Chwile temu zaczal mnie kluc prawy jajnik i to tak nawet dosyc mocno.. wiec jedyne co mi przychodzi do glowy ze po hsg moglo sie cos zmienic???

Emenems jak u Ciebie dalej meczy Cie astma??

Teraz przed imi też wszystko u mnie wskazywało na to ze miałam owulacje szybciej ( mocne bóle jajnikow, testy, śluz) a tu psikus- owulacja 2-3 dni później potwierdzona oczywiście na monitoringu.

M26 dzieki za pocieszenie:-* mam nadzieje ze owu nie wywinie mi az takiego psikusa:-)

M26 moje hsg to byl jeden wielki koszmar:-( pierwsze pani doktor nie mogla znalezc szyjki i 15 min mi tam gmerala wkoncu jak kazala mi zjechac na brzeg lozka pod rtg i przyjac dziwne pozycje to sie udalo, mialam oba niedrozne, pierwszy kontrast sie caly wylal i dopiero za drugim razem chyba popchala mocniej bo kontrast poprzerywal moje blokady ale bol byl nie do zniesienia! Myslalam ze tam umre i normalnie wylam z bolu:-( wieczorem w domu bolalo mnie tak bardzo ze wylam a m chcial mnie do szpitala zabrac... 5 dni krwawilam po. No ale to juz poszlo w zapomnienie i tylko szkoda ze dwie pierwsze iui nie mialy sie prawa udac:-(
Wiec zostala mi słomka ostatniej nadzieji

To bardzo bardzo współczuję, a nie dali Ci czegoś przeciwbolowego? Myślałam że robią pod znieczuleniem miejscowym. mnie ominęło hsg bo podczas usuwania prawego jajowodu pooglądali mi lewy na moja prośbę.

Nic mi nie dali wzielam tylko zwykla przeciwbolowa tabletke sama.

Dobra ide sie pakowac bo jak zwykle nic nie gotowe;-)

Ja powili wychodze z choroby i alergii u siebie, dopiero 5 dzien w domu:) ale dzis spalam krotko ale jak susel! Moze wroce dzis do sypialni bo tak spalam s gościnnym by maz sie mogl wyspać a nie słuchac mojego charczenia pol nocy ... Mam nadzieje ze juz rylko lepeiej bedzie

reklama
Do góry