reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Zuzik, kciuki za dzisiejszą betę :) myslę, że to tylko formalność!

Kredko, o której masz wizytę? wierzę, że lekarz będzie miał dla Ciebie dobre wieści - śluz mógł się skończyć, ale to nei znaczy, że nie ma już owu albo że jeszcze nie ma :)

Niebajko, będzie priv:)

Smerfeta, cieszę się, że Aluśka dobrze radzi sobie z upałami:) macie jakies plany na wakacje?
ja niedługo wyjeżdzam na kilka dni do rodziców na wieś, a poza tym nei mam planów - to znaczy mam: liczne i efektywne wizyty w Łodzi :) ale póki co nie mam @ :((((

Kredko! Witaj w kraju mlekiem i miodem płynącym! :-p
Nie możliwe, żeby Twoja owulka wywinęła taki numer. Kiedy masz wizytę? Musisz zdążyć! Tobie się to po prostu należy, no!

Dziewczyny, dziękuję za kciuki, za wiarę i za wszystkie cieple słowa.
Jestem już po becie. Ale dziś to zamiast do gabinetu pielęgniarki trafiłam chyba do rzeźni, albo na strzelnicę. Nie wiem, czy ja faktycznie nie mam żył, czy takie nieumiejętne piguły dziś spotkałam. Były dwie, jedna bardziej ślepa od drugiej(nie mam nic do okularników - sama noszę). Jedna podziurawiła mi obie ręce, po czym stwierdziła, że ona nie pobierze. Woła drugą. Ta każe mi jakieś niemal fikołki robić - to z prawej, to z lewej ręki... :szok: W końcu się udało, ale jestem zaplasterkowana z każdej strony. A to miejsce z którego sie udało boli, piecze i szczypie...nawet lód nie pomaga... buuuuuu;-)
A i pytam kiedy mam przyjść po wynik, a one że w poniedziałek!!!:szok::szok::szok:
No chyba je cycki pieką!! Mówię, że dopłaciłam za cito. A to proszę przyjść dzisiaj o 11... SZOK.

Niebajko długo leczysz się u Pana G? Jest godny polecenia? Ja chodziłam do Pana Ż również z invimedu ale niestety nie wykrył u mnie dużej ciąży jajowodowej i juz po szpitalu więcej do niego nie poszłam.

Dziewczyny, jak ja się denerwuję... Co będzie jak beta nie wyjdzie?...
Czas ciągnie się jak nigdy. Najchętniej to już poszłabym i czekała pod drzwiami... Nie mam sobie miejsca.
Chyba musicie mnie sprowadzić na ziemię

Zuzik - po cichu Ci gratuluję :-) na pewno będzie dobrze i nie denerwuj się.

Niebajko - jest możliwość że może Cię zwolnić? Jak co to od 3 miesiąca jesteś chroniona. :-)

Kredko o której masz wizytę? Czekam na dobre wieści. My chyba znowu idziemy łeb w łeb ;-)

Ja idę na hormony o 14, a o 16 mam wizytę. :-) mam nadzieję że dowiem się kiedy punkcja.

reklama
Zuzi testy klamia raczej w druga strone:) spokojnie! Będzie piekna beta:D jeszcze pol h.

M26 mam różne emocje w zwiazku z klinika i dr G. Napisze Ci po pracy:*

Stacy zly kslendarz skopiowalam bez Ciebie! Przepraszam!! Kciukaski:**

Ostatnia edycja:
Do góry