reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Stacy, będę jutro wyczekiwać wieści od Ciebie:) wierzę, że będą dobre:) kibicuję!!!

dziewczyny, nie róbcie sikańców! ;) po co się zamartwiać wcześniej - minimum 14 dni czekać :)

my już w Poz, upał tu niesamowity!!! ale powiem Wam, że ponoć jutro od zachodu front nadciągnie - jest nadzieja!!

acha! od piątku spotkałam 29 (!!!!!!) bocianów!!!! w którymś momencie pomyślałam, że albo mają nas na celowniku, albo się na nas szykują :D :D niech tam się szykują!

dzielę się oczywiście tym nagromadzonym ptactwem :D nadmieniam, że widziane były w pojedynkę, w parach i jako trio :) proszę brac wedle uznania :)

reklama
Aniko ja rezerwuje jednego bo dwa to u mnie nie realne bo mam tylko po jednym jajeczku zawsze ( no chyba ze sie podzieli na dwa:-D) bede pamietac i myslec o wszystkich podarowanych bocianach przy iui:-)

Niebajko no u mnie dalej leje... wiec bierzcie caly deszcz !!!

A zapomnialam napisac ze dzisiaj mislam urwanie glowy i chcac niechcac choroba poszla w chwilowe zapomnienie bo nie mialam czasu myslec co mi jest:-) ale ogolnie lepiej sie czuje.
Jak bede w pl to zrobie jakies badania nawet jak juz bedzie po iui bo przed raczej sie nie wyrobie ( progesteron, prolaktyna, fsh i lh) a powiedzcie mi czy jak wezme ovitrelle to te badania moga wyjsc przeklamane??

Ja już jestem po :-)

Tego się nie spodziewałam, na jednym mam ok. 10 pęcherzyków na drugim też ale nie które są mniejsze :-) a ja się bałam że będzie mało. W piątek kolejna wizyta. Punkcja pewnie niedziela lub poniedziałek ;-)

Kredko co do badań to zastanawiam sie nad progesteronem, ale reaszta powinna wyjść prawidłowa. Ale niech sie wypowiedzą jeszcze inne dziewczyny.

Dziękuję Wam za wsparcie, każdej z osobna.

Stacy ja tak biegiem i do Ciebie:)
Bardzo ladny kurnik sie zapowiada:)) i super reagujesz na puregon. Rozumiem, ze dawka do piatku bez zmian?
Dodam tylko, ze na moim pierwszym podglądaniu mialam tylko 6 jajek na 1 jajniku. Podniesli mi delikatnie dawke i ostatecznie pobrali 11 jajek:) z czego 8 bylo dojrzałych^^

Oby tak dalej :*** kciuki zacisniete!

Odezwe sie po pracy:) jak dozyje:/

Stacy, no wynik marzenie :) cieszę się, że nie ma żadnych niemiłych niespodzianek :)) kciuki nadal zaciśnięte :)

Magda, pozdrawiam Cię:) nie pisałam, ale ze łzami w oczach czytałam o rozmowie z mamą Twoją :) ściskam Cię mocno:)

u mnie brzuch daje oznaki na @! dalej, dalej, nie ma opóźniania...

reklama
stacy wspaniale. nie puszczam kciukasów:-D

Dziewczyny wysylam do Was troche deszczu bo dzis mam go w nadmiarze;-)

no do mnie deszcz dotarł już w nocy. była okropna burza. a dziś nawet zdołałam zmoknąć:-D
poszłam na zakupki i odziałam się w nowe bluzki sztuk 3 i stanik, i majtaski. wypiłam właśnie kawkę mrożoną i padaaam na twarz.

aha ja tu gadki szmatki a nie napisałam, ze nie wytrzymałam i napisałam do pani z OAO, że jajo znoszę i jak się sytuacja ma i czy uda nam się może dostać na kurs jesienny, a pani odpisała, że właśnie rekrutują grupy jesienne, narazie z osób które zgłosiły się w 2014 roku. ale napisała też, że w tym roku będą grupy zimowe. to mnie ucieszyło, bo to zawsze większa szansa że szybciej się załapiemy.

mam ochotę pakować się już na wczasy:szok:

Niebajko niech moc bedzie z Tobą. wysyłam orzeźwiający wiaterek :-)

Do góry