reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
stacy będzie dobrze. ja miała narkozę 4 razy 3xpunkcja, 1xhisteroskopia. ja tam mogłabym to ćpać. zawsze taka wyspana i wypoczęta się budziłam:-)

niebajka u mnie tyle samo stopni;-) padam na twarz...

kredko kuruj się kochana:tak:

Hahahaha dokładnie :) ja miałam przy wycinaniu polipa i jak mowisz - zamknął otworzył oczy i juz :D

Ja zaluje ze nie miałam hcg z narkoza bo uciekłam jak si dowiedziałam ze mozna z :D nie jestem taka twarda jak kredka hahahah

reklama
O raju...ile Wy dziennie piszecie...:-D
Kredko, zdrowiej. Tzn jeżeli przeziębienie miałoby pomóc kropkowi, to choruj ile wlezie... Ale jak już się zadomowi, to wtedy zdrowiej szybciutko.
Stacy, wiem, że trudno się nie stresować. Ale wszystkie Ci tu mocno kibicujemy. jesteś już tak blisko swojego szczęścia, trzymamy kciuki.:tak:
U mnie tez koszmarnie gorąco... Nawet kotu doskwiera, bo leży w kuchni na zimnych płytkach przy kratce kominowej ( a kiedyś oderwała tą kratkę pazurkami i wlazła do komina i w ostatniej chwili za ogon ją złapałam!!:-D:szok::-D)

Zrobiłam dziś sikańca, niby tego najczulszego...ale nic. Zrobię jeszcze we czwartek, a w piątek betę. Chyba z dupka rozbolały mnie dziś sutki, zwłaszcza prawy... Nawet prysznic mi ciężko wziąć...
Chłodnego wieczoru życzę:-)

Zuzik a który dzień jesteś po owulacji? Ja mam 7 po imi i juz swiruje. Skutki bolą od owulacji, od wczora juz do tego dochodzą całe piersi (plus wyobraźnia działa) ;)

Kredko, miałam na nie pękniętym, ale był już tak duży, że miał pęknąć w przeciągu maksymalnie 4 godzin.
Ale mam złe przeczucia. Jem takie ilości jak przed okresem, bolą mnie sutki. Wiem, że test może i za wcześnie, ale tak sobie założyłam, że jak tylko pojawiłaby się choćby blada kreseczka, to poszłabym do znajomego gina po L4. Choćby na tydzień na razie.

Zuzik a zupelnie nic nie bylo? Ani cienia kreseczki?? Wiesz nadzieja umiera ostatnia wiec ja mysle ze jeszcze nic straconego i jak zrobisz za dwa dni to wszystko sie moze zdazyc!!! Wiec na razie nie ma co sie denerwowac!!!
Ja to sobie obiecuje ze bede sie tym razem starala jak najdluzej wytrzymac ze zrobieniem testu ale pewno skonczy sie tak ze i tak wczesnie zrobie:-)

Kredko jutro z samego rana mam wizytę. ;-) ja już jestem na miejscu.

Powiem wam że ja już nie robie sikaczy. Raz w życiu wyszedł mi pozytyw, była kreska nie jakaś mega ale była. Jak ja się cieszyłam, od razu pojechałam na betę, która niestety nie pokazała nic. ;-( a mnie jak by ktoś przywalil. I wtedy powiedziałam nigdy więcej przed beta.

Zuzik -biedny kot ;-)

Pogoda zrobiła swoje bo nie mam na nic siły.

reklama
Sikacze sa fe:p i kłamią:p

Kredko podaj troche tego deszczu bo ja juz nie daje rady :/ w pracy skwar, w mieszkaniu 30 stopni... nie da się zyc..
Na szczęście od jutra ochłodzenie!

Przypominajka:

LIPIEC
8 - stacy - podglądanie pecherzykow
9 - niebajka - beta, progesteron IV
10 – enni – wizyta u gin
10 – kredka82 – podgladanko
10 - zuzik85 - wysoka beta
20 - niebajka - spotkanie z Kropkiem ♡
anika11 – przygotowania do ivf
lumia - iui
marzen88 - hsg