reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witam Dziewczyny, mam nadzieję, że mogę się do Was dołączyć.
Staram się o dzidzie od 19 miesięcy, jedna ciąża pozamaciczna w marcu- usunięty prawy jajowow. 30 czerwca miałam pierwsza inseminacje i stres potwornie mnie zżera choć wiem, że nie powinnam.. Pozdrawiam

Witam Was:)
Kredko, Emenems życzę zdrowia :*
Stacy jak się czujesz ?
Ja po tygodniu wolnego nie mam co ze sobą zrobić :/
Chyba musze do księgarni iść po nowe zapasy :p dobrze ze za tydzień dalej budujemy domek to zawsze się przydam do czegoś :) no i do pracy niedługo juz:)

M26,witaj;-) to dobre miejace,mam nadzieję, że i Ty dobrze się tu poczujesz:-) choć trudno zachować spokój,to postaraj się myśleć pozytywnie,bo i tak juz nic nie zmienisz;-)
Kredka,Emenems to się zalatwilyscie!!! Zdrowoa dziewczyny, kurujcie się tam!
Marzen :-) wakacje są też od nudy,więc kanapa,tv i relaks:-) a za Tydzień za tym zatesknisz;-)
Kasik,jak ppgoda na Warmii? W Trójmieście leje:-/ z porannej plaży nici wyszły:-/

M26 witaj:-) mam nadzieje ze Twoja iui sie udala! Zycze wszystkiego dobrego:-) no i jak Anika napisala "to dobre miejsce" ja to bym bez dziewczyn tutaj zwariowala:-D i nie zrobila hsg;-)

Marzen - odpoczywaj i relaksuj sie czasem takie leniuchowanie kazdemu dobrze zrobi!

Anika dla pocieszenia dodam ze u mnie tez leje:-(

Zaparzylam sobie szalwie i plukalam gardlo. Nic lepszego mi jak na razie nie przyszlo do glowy

U mnie tez leje heheheh takze spoko :D
A wczoraj był mega upał ale na sCzescie dzis nie to troche wilgoci fobrze mi zrobi na astmę

Witam,

Ja ogólnie czuje sie dobrze, czasem czuje jajniki więc chyba pracują. Staram się pić dużo wody, co dla mnie jest nie lada wyzwaniem. I w związku z tym chodzę dużo do łazienki.

Witaj M26 mam nadzieję ze twoja IUI sie udała, i nie mogłaś trafić na lepsze forum.

Kredko moja mama zawsze nam przygotowywala sól z wodą do płukania gardła. I w sumie przechodziło, to takie domowe sposoby.

U nas piekna pogoda, także ostatnie pranie powiesilam i jutro wyruszam w drogę.

Kasik,Maldyty to nasz cel,na jedną noc;-) w Gdańsku jiz się przejasnia,więc jest nadzieja :-)
Staxy,jutro jedziesz? Szybko to leci:-)

reklama
Do góry