reklama
M26
Fanka BB :)
Witam Dziewczyny, mam nadzieję, że mogę się do Was dołączyć.
Staram się o dzidzie od 19 miesięcy, jedna ciąża pozamaciczna w marcu- usunięty prawy jajowow. 30 czerwca miałam pierwsza inseminacje i stres potwornie mnie zżera choć wiem, że nie powinnam.. Pozdrawiam
Staram się o dzidzie od 19 miesięcy, jedna ciąża pozamaciczna w marcu- usunięty prawy jajowow. 30 czerwca miałam pierwsza inseminacje i stres potwornie mnie zżera choć wiem, że nie powinnam.. Pozdrawiam
Witam Was
Kredko, Emenems życzę zdrowia :*
Stacy jak się czujesz ?
Ja po tygodniu wolnego nie mam co ze sobą zrobić :/
Chyba musze do księgarni iść po nowe zapasy dobrze ze za tydzień dalej budujemy domek to zawsze się przydam do czegoś no i do pracy niedługo juz
Kredko, Emenems życzę zdrowia :*
Stacy jak się czujesz ?
Ja po tygodniu wolnego nie mam co ze sobą zrobić :/
Chyba musze do księgarni iść po nowe zapasy dobrze ze za tydzień dalej budujemy domek to zawsze się przydam do czegoś no i do pracy niedługo juz
anika11
M26,witaj;-) to dobre miejace,mam nadzieję, że i Ty dobrze się tu poczujesz:-) choć trudno zachować spokój,to postaraj się myśleć pozytywnie,bo i tak juz nic nie zmienisz;-)
Kredka,Emenems to się zalatwilyscie!!! Zdrowoa dziewczyny, kurujcie się tam!
Marzen :-) wakacje są też od nudy,więc kanapa,tv i relaks:-) a za Tydzień za tym zatesknisz;-)
Kasik,jak ppgoda na Warmii? W Trójmieście leje:-/ z porannej plaży nici wyszły:-/
Kredka,Emenems to się zalatwilyscie!!! Zdrowoa dziewczyny, kurujcie się tam!
Marzen :-) wakacje są też od nudy,więc kanapa,tv i relaks:-) a za Tydzień za tym zatesknisz;-)
Kasik,jak ppgoda na Warmii? W Trójmieście leje:-/ z porannej plaży nici wyszły:-/
kredka82
M26 witaj:-) mam nadzieje ze Twoja iui sie udala! Zycze wszystkiego dobrego:-) no i jak Anika napisala "to dobre miejsce" ja to bym bez dziewczyn tutaj zwariowala i nie zrobila hsg;-)
Marzen - odpoczywaj i relaksuj sie czasem takie leniuchowanie kazdemu dobrze zrobi!
Anika dla pocieszenia dodam ze u mnie tez leje:-(
Zaparzylam sobie szalwie i plukalam gardlo. Nic lepszego mi jak na razie nie przyszlo do glowy
Marzen - odpoczywaj i relaksuj sie czasem takie leniuchowanie kazdemu dobrze zrobi!
Anika dla pocieszenia dodam ze u mnie tez leje:-(
Zaparzylam sobie szalwie i plukalam gardlo. Nic lepszego mi jak na razie nie przyszlo do glowy
kasik36
Anika u nas oberwanie chmury
stacy
Witam,
Ja ogólnie czuje sie dobrze, czasem czuje jajniki więc chyba pracują. Staram się pić dużo wody, co dla mnie jest nie lada wyzwaniem. I w związku z tym chodzę dużo do łazienki.
Witaj M26 mam nadzieję ze twoja IUI sie udała, i nie mogłaś trafić na lepsze forum.
Kredko moja mama zawsze nam przygotowywala sól z wodą do płukania gardła. I w sumie przechodziło, to takie domowe sposoby.
U nas piekna pogoda, także ostatnie pranie powiesilam i jutro wyruszam w drogę.
Ja ogólnie czuje sie dobrze, czasem czuje jajniki więc chyba pracują. Staram się pić dużo wody, co dla mnie jest nie lada wyzwaniem. I w związku z tym chodzę dużo do łazienki.
Witaj M26 mam nadzieję ze twoja IUI sie udała, i nie mogłaś trafić na lepsze forum.
Kredko moja mama zawsze nam przygotowywala sól z wodą do płukania gardła. I w sumie przechodziło, to takie domowe sposoby.
U nas piekna pogoda, także ostatnie pranie powiesilam i jutro wyruszam w drogę.
reklama
G
gość_forum
Gość
M26 witaj i trzymam kciuki
Podziel się: