reklama
M26
Fanka BB :)
Mam plan, żeby zrobić Po 10 lub 11 dniach, bo do 14 pewnie nie wytrzymam
zuzik85
tylko zgram na komputer to wrzucę.;-)
zuzik85
M26, a myślisz, że to nie za wcześnie? Bo ja też już o niczym innym nie myślę...;-) Czy po 11 dniach może już wyjść beta?
zuzik85
Kredko, zdjęcia robiłam aparatem;-)A pisze do Was na laptopie. Więc jedno w drugie muszę zgraćW aplikacji mozesz zdjecie z tel wstawic:-)
kasik36
Dziewczyny nie robcie tak szybko bety bo tylko niepotrzebnie sie zestresujecie. B-hcg zaczyna byc produkowana po 10-11 dniach od zaplodnienia a to na peknietym pecherzyku moze nastapic w ciagu 48 godzin a na niepeknietym nawet 72. Tak wiec wczesniej niz 13-14 dni po iui nie ma sensu robic bety. Jak wyjdzie 0 to nie bedziecie wiedzialy czy jest miarodajna, tylko dodatkowy stres sobie zafundujecie. Wiem, ze kazdej sie spieszy ale tutaj nic sie nie przyspieszy, cierpliwosci, przeciez juz i tak nie macie na nic wplywu, bedzie co ma byc. Kciukasy
Zuzik
Ty bete robisz, a ja sie bronie;-)&&&
Aniko
Ja Niestety nie pamietam kiedy na zywo widzialam bociany....:-(
Ememems
A Ty juz wrocilas z tych Mazur?
Bo juz zglupialam Jak co czekam na relacje bo jedtem bardzo zainteresowana tym miejscem.
A ja Dziewczynki juz zaczynam robic w gacie masakra
Zaraz po obronie, niezaleznie od pogody wyjezdzamy na wakacje;-) Tylko pytanie w jakim stanie wejde do auta
Ty bete robisz, a ja sie bronie;-)&&&
Aniko
Ja Niestety nie pamietam kiedy na zywo widzialam bociany....:-(
Ememems
A Ty juz wrocilas z tych Mazur?
Bo juz zglupialam Jak co czekam na relacje bo jedtem bardzo zainteresowana tym miejscem.
A ja Dziewczynki juz zaczynam robic w gacie masakra
Zaraz po obronie, niezaleznie od pogody wyjezdzamy na wakacje;-) Tylko pytanie w jakim stanie wejde do auta
zuzik85
Kasik, skutecznie ostudziłaś mój zapał. Jak w piątek to w piątek. Przy pierwszej IUI byłam bardziej cierpliwa...;-)
reklama
zuzik85
Lumia, no ja już trzymam kciuki za Ciebie;-) Będzie dobrze, obrona to taka powiedzmy - "formalność";-)
Podziel się: