reklama
Kredka woda utleniona - łyżeczka na pol szklanki wody.
Ja sie sola męczyłam bo najskuteczniejsza ale wiem co mowisz... Wczoraj w nocy jak wstalam na płukanie to jak poczułam to w buzi to parsknęlam na lustro ze rano maz sie pytał co sie stało bo jak zaschło to całe białe lustro było hahahah
Ja sie sola męczyłam bo najskuteczniejsza ale wiem co mowisz... Wczoraj w nocy jak wstalam na płukanie to jak poczułam to w buzi to parsknęlam na lustro ze rano maz sie pytał co sie stało bo jak zaschło to całe białe lustro było hahahah
M26
Fanka BB :)
Bardzo Wam dziękuję jeszcze 5 dni do bety..
Ja wczoraj wróciłam z nad morza, mój P zrobil mi niespodzianke po imi pogoda byla rewelacyjna
Ja wczoraj wróciłam z nad morza, mój P zrobil mi niespodzianke po imi pogoda byla rewelacyjna
M26
U mnie jest taki problem, że nie mam prawego jajowodu, a lewy jajnik jest dwa razy mniejszy od prawego i przeważnie w prawym jest owulacja. Jeśli po 3 imi nieuda się to też zdecydujemy się na ivf.
stacy
Tak Aniko jutro jadę do Białegostoku i w środę o 8 idę na badania i później z wynikami na wizytę.
Ja też nie lubię tej mikstury, jako dziecko czy chciałam czy nie musiałam płukać. A teraz staram się tego unikać.
M26 - będzie dobrze &&
Ja też nie lubię tej mikstury, jako dziecko czy chciałam czy nie musiałam płukać. A teraz staram się tego unikać.
M26 - będzie dobrze &&
kredka82
No to moze ktoras mi da w koncu tego jednego bociana???bo nasze bociany działają cuda
Aniko odstapisz jednego???:-*
reklama
zuzik85
Hej Kochane!
Witaj M26! Dobrze, że do nas trafiłaś:-)
Dziewczyny, co to za choróbska w środku lata??
Ja w sobotę zrobiłam zdjęcia bocianiego gniazda, w środku były dwa młode i jeden dorosły bociek - zrobiłam tak na wszelki wypadek, jakbym już żadnego nie spotkała w tym roku...
M26 - to po ilu dniach robisz betę? Po 11? Ja miałam IUI 26 czerwca i mam robić w piątek 10 lipca. O rety, już nie długo...
Witaj M26! Dobrze, że do nas trafiłaś:-)
Dziewczyny, co to za choróbska w środku lata??
Ja w sobotę zrobiłam zdjęcia bocianiego gniazda, w środku były dwa młode i jeden dorosły bociek - zrobiłam tak na wszelki wypadek, jakbym już żadnego nie spotkała w tym roku...
M26 - to po ilu dniach robisz betę? Po 11? Ja miałam IUI 26 czerwca i mam robić w piątek 10 lipca. O rety, już nie długo...
Podziel się: