reklama
Oj kochana zapewniam cie ze wspomnienia cie nie mylą.... Takich kabin jest 5;D reszta jest podzielona na 3 grupy cenowe i najwiecej jest tych o których pisałas.... Kliteczki z piętrowymi łóżkami bez okien 4m2 i lazienko/kibel....
No co ty wejdź na strone steny line to zobaczysz kabiny heheheh ta kabina kosztuje 750 zeta wiec normalnie to weekend w Pradze dla dwojga... Coz, nie maja konkurencji bo musisz wziac kabine a ze jak mowilam noe czesto jeździmy to trudno- wole zeby maz był na jutro wypoczęty
stacy
Fanka BB :)
Widać że wakacje się zaczęły ;-)
Emenems - warunki bardzo fajne ale cena też ;-) mam nadzieję że nie trzeba będzie jeszcze tych zastrzyków.
A mi tak czas ucieka, że szok. We wtorek rano juz wyruszamy. Jutro jeszcze grill u znajomych. ;-)
Kredko ty już w Polsce?
Emenems - warunki bardzo fajne ale cena też ;-) mam nadzieję że nie trzeba będzie jeszcze tych zastrzyków.
A mi tak czas ucieka, że szok. We wtorek rano juz wyruszamy. Jutro jeszcze grill u znajomych. ;-)
Kredko ty już w Polsce?
MagdaM33
witam Was wszystkie,
poograniałam się więc wracam
aniko, wspaniałe wiadomości. gratuluję awansu, kwalifikacji. teraz odpoczynek i do boju. cieszę się razem z Tobą
Niebajko przepiękna beta
beti życzę siły, wytrwałości. dobrze, że się nie poddajecie. przytulam
emenems cieszę się że Stefanek rośnie zdrowo:-)
stecy, kredka Wam też powodzenia życzę, jeszcze chwila, ani się obejrzysz, a będziemy skakać z radości, że się udało
udanej niedzieli życzę.
poograniałam się więc wracam
aniko, wspaniałe wiadomości. gratuluję awansu, kwalifikacji. teraz odpoczynek i do boju. cieszę się razem z Tobą
Niebajko przepiękna beta
beti życzę siły, wytrwałości. dobrze, że się nie poddajecie. przytulam
emenems cieszę się że Stefanek rośnie zdrowo:-)
stecy, kredka Wam też powodzenia życzę, jeszcze chwila, ani się obejrzysz, a będziemy skakać z radości, że się udało
udanej niedzieli życzę.
stacy
Witaj Madziu :-)
No ale cisza u nas? Wszystkie wyjechały. My idziemy na grilla do znajomych.
Nie mogę sie juz doczekać końca i przede wszystkim tego czy się udało ;-)
Miłego wieczoru ;-)
No ale cisza u nas? Wszystkie wyjechały. My idziemy na grilla do znajomych.
Nie mogę sie juz doczekać końca i przede wszystkim tego czy się udało ;-)
Miłego wieczoru ;-)
reklama
Podziel się: