reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Emenems no to czasy sie troche pozmienialy haha bo moje wspomnienie kabiny znacznie odbiega od tego! Gdybym jeszcze miala gdzies plynac to na pewno taka wezme!

reklama
Oj kochana zapewniam cie ze wspomnienia cie nie mylą.... Takich kabin jest 5;D reszta jest podzielona na 3 grupy cenowe i najwiecej jest tych o których pisałas.... Kliteczki z piętrowymi łóżkami bez okien 4m2 i lazienko/kibel....:)

Emenems ja bylam w szwecji ponad 10 lat temu i myslalam ze cos sie zmienilo ale z tego co mowisz to widac ze nie:-)

No co ty :) wejdź na strone steny line to zobaczysz kabiny :) heheheh ta kabina kosztuje 750 zeta wiec normalnie to weekend w Pradze dla dwojga... Coz, nie maja konkurencji bo musisz wziac kabine a ze jak mowilam noe czesto jeździmy to trudno- wole zeby maz był na jutro wypoczęty :)

Widać że wakacje się zaczęły ;-)

Emenems - warunki bardzo fajne ale cena też ;-) mam nadzieję że nie trzeba będzie jeszcze tych zastrzyków.

A mi tak czas ucieka, że szok. We wtorek rano juz wyruszamy. Jutro jeszcze grill u znajomych. ;-)

Kredko ty już w Polsce?

witam Was wszystkie,
poograniałam się więc wracam

aniko, wspaniałe wiadomości. gratuluję awansu, kwalifikacji. teraz odpoczynek i do boju. cieszę się razem z Tobą

Niebajko przepiękna beta:-D

beti życzę siły, wytrwałości. dobrze, że się nie poddajecie. przytulam

emenems cieszę się że Stefanek rośnie zdrowo:-)

stecy, kredka Wam też powodzenia życzę, jeszcze chwila, ani się obejrzysz, a będziemy skakać z radości, że się udało:-D

udanej niedzieli życzę.

Witaj Madziu :-)

No ale cisza u nas? Wszystkie wyjechały. My idziemy na grilla do znajomych.

Nie mogę sie juz doczekać końca i przede wszystkim tego czy się udało ;-)

Miłego wieczoru ;-)

reklama
Dziewczyny pozdrawiam Was z Trojmiasta;) pogoda dopisala,wiec w ciagu dnia plaza,a wieczorami Stare Miasto, pyszne jedzenie, uliczne koncerty i my;) jutro zmieniamy lokalizacje na Warmie;)

Do góry