Witajcie dziewczyny, taki mam intensywny weekend, ze dopiero teraz mogę coś napisać
Pole! to jest niesamowite i piekne, ze M tak nad Tobą czuwa. patrzy na Was z góry i tak kieruje wszystkim wokół, ze jaka tylko potrzebujesz pomocy, znajduje rozwiazanie. więź miedzy Wami ma wielką moc! niech nadal daje Ci siłę.
macie 300 segregatorów?! niezle! mój M tez ma tak wszystko poukładane, nawet mały paragon za coś ma swoje miejsce, a u mnie w papierach miks totalny, który o palpitacje serca mnie przyspeisza, gdy szybko muszę coś znaleźć, a jak na złośc nie mogę... i zawsze soebie powtarzam "zrobię porządek"... taaa... termin permanentnie przedłużany i odwlekany
pytałas o egzamin - robię mianowanie, kolejny stopien awansu. duzo prawa oświatowego, a ze moja głowa nie przywykła do czytania ustępów i paragrafów, to dym z uszu idzie!
u brata dobrze, dziękuję! 30 czerwca idzie do szpitala i bedzie miałm wyjmowne śruby z reki i w koncu przestanie udawac wieszak czy tez antenę telewizyjną starszego typu
psychicznie dobrze! dzielny jest mega! a ja jak na niego patrze, to czasem nie wierzę, że przeszedł tak wiele i w tak złym stanie był... ech!
Stacy, ja tez za dwa tygodnie egzamin, więć bedziemy się wspierać w nauce
Emenms, nie kombinuj, wszytsko tam dobrze z Fasolkiem
i dokołądnie takie wieści usłyszysz za kilka dni!
Kredka, niezły horror przeszłas z tym hsg, ale najwazniejsze, ze masz za sobą i zyskałaś wiedzę, ze tearz jajowody są drożne! to jest bardzo wazne info! wierzę, ze koljena iui w Twoim przypadku zakończy się sukcesem
teraz nie ma innej opcji!
diagnostyka jest wazna i nie powinni wykonywac iui bez robienia tego badania mamiąc pacjentki, ze jak sie nie uda po kilku stymulacjach, kilku iui, to wtedy... a kto nam zwróci wylane łzy, targane nerwy i wydane pieniądze, kiedy po czasie okazuje się, że nasze starania były bezowocne.. Myslę Kredko, ze staniesz się razem z nami orędowniczką badan
niebajko, pracusiu! bedzie priv!
dziewczyny, wcozraj z M odebralismy wyniki badan wirusowych i czysto
zadne wirusy sie nas nie imają
wieczorem byłam na imprezie na zakonczenie szkoły przez gimnazjalistów i sie wyskakałam z dzieciakami na parkiecie
rewelacyjnie się bawiłam - smiechu było mnóstwo
a dzisiaj szkoła miała dzien pracujaacy- uczniwowie startowali w wyscigach Smoczych Łodzi i zarówno grupa z SP i ta z Gim zdobyły drugie miejsce
polecam kazdemu takie emocje i zabawę
dzien bardzo udany - sport, kibicowanie, słonce i woda
a po M zabrał mnie na zakupy, sprezentował piękny pierscionek i zabrał na obiad do knajpy przyjaciela ze studiów - a to wszystko z okazji wczorajszej 5. rocznicy ślubu
<3
no i Polska-Gruzja 4:0
ps. Pole, Kasik - ja nie wiem, która z WAs kiedyś mówiła, że dostała od meza pierscionek - jakby felgę od koła czy coś
mój M też w taki desen poszedl