reklama
stacy
Fanka BB :)
Aniko - no to razem sie uczymy ;-) czego uczysz w szkole?
Kredko ja niestety nie pomogę. U mnie przestało i nie wróciło.
Kredko ja niestety nie pomogę. U mnie przestało i nie wróciło.
kasik36
Kredka ja krwawilam po hsg ale z tego co pamietam kilkanascie godzin do momentu jak wylecial ze mnie duzy skrzep i ustalo.
MagdaM33
Niektorzy to zanim wypowiedzą zdanie powinni głęboko przemyśleć każde słowo...
żeby przemyśleć musieliby mieć czym...
anika
fajnie, że się wybawiłaś
kredka nie pomogę niestety, nie miałam hsg
pytanie do doświadczonych koleżanek:
czy po 3 nieudanych ivf jest sens zrobić hsg?
Kasik dzięki za odpowiedź
kiedyś rozmawiałyśmy nt tych dziwnych programów dlaczego ja itp. ostatnio natrafiłam na program szpital, trafiła tam dziewczyna z czwartym poronieniem i lekarka kazała jej zrobić badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego. poczytałam co to jest i zrobię też wyniki pod tym kontem.
mając w pamięci Twoje słowa Kasik, że implantacja była, ale na późniejszym etapie coś nie tak.
udanej niedzieli
boszszsz Kot znowu pod drzwiami miałkoli
kredka82
Magda hsg po in vitro chyba nic Ci nie da no chyba ze masz zapchane a jak przeczyszcza to sie naturals trafi natomiast hsg po nieudanej chocby 1 inseminacji albo wogole przed jako nowo mianowana oredowniczka bede glosno krzyczec TAAAKKK!!!!
kasik36
Pole umknal mi wczoraj Twoj post. Mam nadzieje, ze facet nie byl prorokiem a auto dobrze ubezpieczone?
MagdaM moim zdaniem hsg przy ivf nie ma sensu bo przeciez przy niedroznych jajowodach zalecaja ivf. Chyba, ze liczysz na naturalsa lub chcesz podchodzic do iui, wowczas warto. Smerfeta chyba miala badania na ten jakis tam zespol. Dla mnie to czarna magia, mialam spis badan, zrobilam ale nawet nie wiedzialam jak je zintetpretowac. Zwlaszcza, ze normy maja sie czesto nijak przy starankach
MagdaM moim zdaniem hsg przy ivf nie ma sensu bo przeciez przy niedroznych jajowodach zalecaja ivf. Chyba, ze liczysz na naturalsa lub chcesz podchodzic do iui, wowczas warto. Smerfeta chyba miala badania na ten jakis tam zespol. Dla mnie to czarna magia, mialam spis badan, zrobilam ale nawet nie wiedzialam jak je zintetpretowac. Zwlaszcza, ze normy maja sie czesto nijak przy starankach
kasik36
MagdaM immunolog mi zinterpretowala. Wszystkie mialam w polowie normy wiec myslalam, ze jest ok a sie okazalo, ze nk powinny byc obnizone przy starankach.
reklama
Podziel się: