reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny, tak o tych kotach piszecie, ze musze cos wtracic:p
Z niedzieli na pon snilo mi sie, ze urodzilam cos kotopodobnego.....i ze tesciowa przezywala to strasznie, ze nie dosc ze czeka tak dlugo na wnuka to jeszcze "cos takiego" urodzilam, a ja jej tlumaczylam, ze sie przeksztalci w czlowieka....MASAKRA tak porypanego snu dawno nie mialam:p, a dodam, ze "kociara" nie jestem, wiec nie wiem skad ten sen....:p

reklama
lumia ja miewam porąbane sny, ale coś takiego?? patrzcie co siedzi w naszych głowach, staramy się nie przejmować, ale sny zawsze prawdę powiedzą:baffled:

Haha no sama jestem pod wrazeniem:p. W ogole dzis tez mialam sen, ze sasiada pobilam bo mi cos powrzucal:p haha
Ja sby miewam raz na sto lat, a tu tak pod rzad...hmmmm
Ciekawa jestem co z dzisiejsza noca...dodam, ze spac nie moge i czuje sie od pn jak po imprezie- skolowana:p

MagdaM gratuluje rudego czlonka rodziny:))) jak bede miala dom, to pies i kot obowiazkowo musza byc;)o! w mieszkaniu nie widze sensu meczyc siebie i zwierząt :)
U rodziców mialam rudego kocura:) cholernik łapał jaskółki na moim balkonie, wnosil pokoju i wypuszczal z pyska;p

Mam nadzieje, ze kotek wyzdrowieje i bedzie dalej uświetniał Wasze zycie:D

Nie mowcie mi o snach.. snilo mi sie ze moj tesciu zmarl:/ ze zęby mi sie polamaly:/ ostatnio tez samego durnoty w glowie mam:/

Niebajka moja kicia kiedys szpaka przyniosla i puscila a ten biedny ze strachu mi sie jeszcze na zmywarke zesr... :-) a piora byly wszedzie. A moja druga kicia nie interesuje sie ptakami tylko namietnie znosi male myszki... dwie juz do domu przyniosla a jedna w ogrodku zostawila... nie pytajcie co bylo dalej;-)

Co do snow to ja tez mam porabane strasznie.. ostatnio probowalam kogos udusic w snie! Moj m stwierdzil ze sie boi ze mna spac:-D

Niebajko
Usmialam sie jak norka:p z Twojego postu.
Niebajko, Kredko
Glowa do gory, cyc do przodu i do boju;-) zaciskam za Was kciuki&&&&&

A ja mam do Was pytanie.
Chce zrobic cytologie. W jakich dniach cyklu sie robi?.
Moj eks;-) ginekolog kazal mi robic miedzy19-22dc, a dzis jak zadzw do kliniki do ktorej chodze, Pani mi powiedziala, ze do 12dc....zglupialam

Lumia, norko nasza:)
cytologie najlepiej w srodku cyklu;) chwile po @ i chwile przed kolejna. Nie współżyć dzien przed, no i wiadomo aby nie robic badania podczas infekcji;) tyle:)

Kredko trzymam jutro za nas kciuki !!

CZERWIEC

11 - kredka 82 – hsg
11 – niebajka – wizyta przed crio
18 - Emenems - wizyta u rodzinnego
niebajka - criotransfer
zuzik85 - iui

LIPIEC

3 - anika11 - wizyta kwalifikacyjna
stacy - przygotowania do ivf
anika11 – przygotowania do ivf
lumia - iui