reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajko ja rowniez trzymam za Ciebie mocno zacisniete&&&&&
Mnie zaczyna dopadac stres... noby to jeden z lepszych szpitali w kraju ale nie wiem czego moge sie spodziewac:-( a czy ktoras mi powie ile to badanie trwa? Bo bede odliczac jak juz nie bede mogla wytrzymac:-) i zastanawiam sie jaka tabletke wziasc przed???

reklama
Kredko chwilke to trwa, ale nie potrafie powiedziec ile. Zalezy od lekarza jak sprawnie mu idzie:) najpierw montuja osprzęt jak lezysz sobie na stole rtg, ppzniej podaja kontrast do jednego jajowodu-zdjecie, pozniej do drugiego i znowu zdjecie;) demontuja sprzet i do wyra lezec;) raczej z 10 minut calosc;)
Pomysl sobie, ze ja robilam to 2 razy i dalam rade, to Ty tez dasz:D robisz to dla Waszego dziecka:*
Jestem jutro z Toba:) o ktorej jestes w szpitalu? Wez sobie cos mocniejszego w razie "W" bedziesz czula sie pewniej;) bol jesli sie pojawi to w momencie rozchodzenia kontrastu. Ale nie kazda z nas bolalo. I oby u Ciebie tez tak bylo:*

Kredko, Niebajka mądrze mówi - całość koło 10-15 minut, więcej strachu niż bólu i po sprawie:) łagodnego dnia jutro:)

niebajko, poszedł priv :*

ale sie tu od kotów zaroiło :)

u mnie panna @ zawitała!!!! po 24 dniach, a ostatnio po 38! jesli kolejna przyjdzie po 24, to akurat 3 lipca - czyli w dniu kwalifikacji!!!!! oby nie!

Anika no ta twoja @ naprawde zwariowala!!!

Dziewczyny dzieki za dobre slowa:-*:-*:-* wiem ze dam rady bo nie mam innego wyjscia tylko jak sie Wam pozale to mi lzej na sercu:-*

Niebajko, mnie już nic nie zdziwi :D choc z obserwacji wynika, że raz dłuższe, raz krótsze miewam cykle, to juz naprawdę gotowa jestem na wszytsko :p

Niebajko, część mego priva juz nieaktualna... doczytałam na wątku "po in vitro", ustystematyzowałam wiedzę i już rozumiem Twój tok rozumowania... :)

reklama
Do góry