reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No ja byłam pierwszy taz w 2007 na sezon ( jedtem grudzien 1982) a potem razem w 2008 "tylko na sezon" wiec wiesz praca w hotelu na sprzątaniu na zmywaku potem na kuchni - wszedzie. Pamietaj ze js języka nie znałam wogole :) tylko angielski ale tutaj duzo nie pomaga, moj maz mieszkał rok w brystolu wczesniej on tez angielski perfect jest nauczycielem angielskiego.
No i jak sie poducxylam języka mogłam na stacje isc do pracy a tsm spoko było po 8,5 godizny albo na 7 albo na 15 i co drugi weekend wiec uczuciowe i dobre pieniadze i klimat fajny - Marcin juz w piekarni zaczal jezdzic i dupa .... Jeszcze pamietam jsk przekladalam pierwsze starania bo chce sie napić na slubie kuzyna..... Tap debl...:D
Zdążyliśmy kupic dom dwa samochody a dziecka dalej nie było, chocaiz moze miało tak byc ? Nie wiem sama...ale i nas inaczej bo jak sie zgłaszasz do nas se nie wychodzi to oni od razu ciebir i meza badają wiec widzieliśmy ze z nim wszystkim tylko ja cos tam sle nic konkretnego i tak 4 lata prysnęły a do trgo trn moj upór na IUI i zmarnowany ponad rok - lekarz mowi ivf u was a ja, nie nir chce IUI sprobowac i bach ! Minal rok ...i sie udało za pierwszym ivf... Trzebabylo byc bardziej pokorna ....:)

reklama
Kredka - poki co nie mamy do czego wracac- ja jako pracownik biurowy a maz jako kierwca w Polsce bedziemy miec zycie p duzo niczym standardzie niz mamy tutaj ... Inna rzeczywistość niestet wiec poki co na pewno zostajemy

kredko podobnie ja miałam ,rozeszłam się z mężem pozanałam nowego i zechcieliśmy mieć dzieći,myślałam że to nie problem bo ja tak naprawdę strasznie płodna jestem i mam przecież dwie córy, ale nie wychodziło tyle czasu w końcu poszłam do gina a oni MI wszystkie badania od A do Z męczyli mnie strasznie i kolejny cenny czas uciekał :-( w końcu zmieniłam lekarkę a ona pierwsze co......badanie nasienia było? Od tego powinniśmy zacząć,ale tak już się w tym naszym kraju głupio utarło że to zawsze kobiety wina :-(

Ememems no wlasnie tego sie boje ze w pl nie bedzie nas stac na tyle rzeczy co tutaj... i temu chce isc do tej wrozki zeby poznac neutralna opinie. Moze powie mi cos co popchnie mnie w jakims kierunku bo czuje ze trafilam w bledne kolo..
A temat a bo wyjazd na narty a bo wczasy itd wiec poczekajmy to tez przerobilam i szkoda tego czasu teraz ale co zrobic...

Beti bo sie pogubilam masz 2 cory z pierwszego malzenstwa tak???

noooooo to jest bezsens to jest Polska!!!!! tym bardziej że dobrze wiedzieli że mam dzieci!!! a kupę kasy wydałam na tych prywatnych (gównianych) lekarzy dopiero babka mi pomogła i odrazu skierowała do mojego terazniejszego gin który bardzo skutecznie leczy bezpłodność,robił mi iui a teraz prowadzi ciążę :-)

kredko no nie do końca :-D ja to agentka jestem i każde mam z innym :-D:-D:-D:-D pierwsza córa ma 20 lat wpadka młodości ,18 lat miałam :-D zostawił nas jak miała roczek,slubu nie było.Puzniej poznałam męża i z nim mam córę 16 lat i synka ,ale urodził się martwy w 14 tygodniu :-( był tak duzy że musiałam go pochować :-( teraz z tym mężem 15 lipca się rozwodzę,a mam już nowego partnera i mamy mieć blizniaki :-D to tak w skrócie :-D dobra jestem co???? ale jak byłam młodsza to mi wróżka powiedział że będę miała troje dzieci i każde z innym :-D ale raczej jej o 3 ciąże chodziło :-D

No prwnie - dobra jestes jak nic, kazde dziecko kochane to najwazniejsze :)
Tez chciałam byc młoda matka jak ty ale nie wyszło kurde no :D bede musiała sie troche podciągac na twarzy hahaahha

No beti poszalalas! A tak serio to gdybym mogla cofnac czas to chcialabym wpasc z kimkolwiek jak bylam mloda bo jakos dalabym rade a przynajmniej mialabym juz odchowane:-D

reklama
Kredka ocywiscie ze tak !! I to nie sa mniej kochane dzieci czy cos - patrze na meza co ma córę juz 11 lat maja wspólne tematy, razem graja na xboxie jak dwa dzieciaki i sie smiesznie kloca przy tym hahaha to zazdroszcze mu bardzo bo u nas to nic nie zmienia ze ona jest a on juz ma i zawsze bedzie miał :)

Do góry