reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Marzeń wez ty sie puknij no az musze toba zatrzasnąć ale za go etap "to kara boska bo mam meza po rozwodzie z dzieckiem " tez długo mnie męczyło...ze za pozno zaczelam ze za długo myslalam tylko o sobie ... Zaczelam sie starac jak 28 lat miałam wiec wiesz...
I tez bym raczej nie poszła z trgo samego powodu.
Takze przestan juz marzeń bo smutno mi sie zrobiło nie mozesz tak mowic

reklama
Emenems ja mialam 29 .... czlowiek glupi i tyle ze tak czekal ale na obczyznie to sama wiesz jak jest...

Marzen wiem ze kazdej z nas takie rzeczy przechodza przez mysl ale to nie jest tak. My po prostu takim durnym mysleniem szukamy odpowiedzi czemu akurat ja. Ale mysle ze kazdy ma cos co chcialby zmienic.. w naszym przypadku to chec dziecka ale ludzie maja gorsze problemy i choroby.. ja mysle ze kiedys nasz los sie odmieni i tyle!

Ajjj dziewczyny, tempo niezle macie, nie nadążam:p

Beti chetnie bym polezala przy Tobie i pozarazala sie fluidkami ciążowymi:) Twój dr bardzo mily:) ja mam problem.. nie mam lekarza do ktorego moglabym pojsc w ciazy:/ trochę mnie to dreczy:/

Stacy korzystaj!!! :)) u mnie dzisiaj zimnica i deszcz;p

Enni ale wróżba! Niesamowite!! Mi tez kiedys cis wywrozono.. niestety nic dobrego i wyglada, ze się moze sprawdzic:(

Emenems, Kredko.. Wasze koszty sa przeogromne.. nie wiem czy bym to udzwignela:/

Aniko:D dzisiaj znowu śpię! Haha. To chyba wplyw lekow. Do tego jajniki czuje, nie wiem czy to tak ma byc? I swędzi mnie skora od dwoch dni. Nie mam wysypki ani nic, a drapie sie i drapie:)
Jak Ci idzie nauka? Paragrafy sie zaczynaja ukladac?
Zobaczysz, ja nam rozgrzeje plac manewrowy, a Ty pozniej wpadniesz: pach! pach! I bedziesz w ciazy:p

Marzen rypne Ci! Zawsze zostaje jeszcze ivf i oa. Damy rade;) naturalse tez zaskakuja, wiec nie biadolimy! Zakasamy rekawy i do roboty! Pomalutku do celu :)

No dokladnie kredka ja na roczniki 29, skonczylam studia +2lata w szkole w Polsce potem 26 wylądowałam tutaj i zaczynanie zycia od zżera.... Dokładnie tak jak piszesz ... Gdzies umknęło wszystko

Noooo !! Ja 25,5 heheh ja tylko na roczniki podaje w 2008 :) w czerwcu
Mieszkałam w piwnicy prawie w takim pokoju i pracowałam na zmywaku jakos o dzieciach nie myslalam ... Potem poszłam na stacje po roku zaczęliśmy sie starac ... Jak na stacji pracowałam juz na stałe i mogliśmy sobie pozwolic wynajac normalne mieszkanie i dupa .... Chciałam byc młoda matka a wyszło jak zawzze :D

Kredka moja mama załatwiła - namówiła tesciowa zeby obiad zrobic u niej w ogrodku a tesciowa mnie pyta cxy mi pasuje hahahah kocham moja mamę :) Ufff befxie tesciowa ale u nas wiec nie bede latac jak opętana :D

Hehe my maj 07 no i ja chyba rok starsza od Ciebie jestem. No mi sie udalo bo mialam tu dobra prace od poczatku ale chcialam cos sama zrobic i otworzyc swoja dzialalnosc a gdybym wiedziala ze m nie ma plemnikow to bym sie w zyciu nie zwolnila z pracy bo przynajmniej mialam co miesiac dobra wyplate a teraz to roznie jest. I w sumie pol roku po tym jak sie zwolnilam to m zrobil badania... i jestem strasznie zla na siebie ze przez 2 lata jak probowalismy nie wpadlam na to ze problem z m... :-( ja glupia myslalam ze nie moge w owu trafic.. a wtedy m pracowal w firmie gdzie mial szefa idiote i dodatkowo myslelismy ze stres tak na to wszystko wplywa.. ech gdybym wtedy miala ta wiedze co teraz... czasu sie nie cofnie...
Emenems a planujecie wrocic do pl czy zostajecie?? Ja bylam pewna ze do pl nigdy nie wroce ale teraz to juz sama nie wiem..

reklama
Emenems to dobrze wykombinowalyscie haha a moze tesciowa mysli ze tak ja uwielbiasz ze kazda chwile chcesz z nia spedzic hshaha

Do góry