reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Emenems no jakbys czytala mi w myslach co do tesciowej... u nas obie mamy juz maja podzielone kiedy gdzie o ktorej co jemy gdzie spimy jakie ciasto ktora piecze co na obiad itd. Dobrze ze jeszcze nie mamy w grafiku ze tak sie wyraze gdzie sra... mamy:-D moja mama to jeszcze luz wie jak jest i ze my to sie nie ustawiamy na nic bo obiad zawsze mozna odgrzac a tesciowa mimo ze ja bardzo lubie to najlepiej zeby wszystko bylo jak w zegarku - w jej zegarku oczywiscie:-)

Co do noclegu to i tak by odpadalo bo zazwyczaj to do oslo lataja alw dzieki za checi:-*:-*:-*

A co do wielkanocy to ja bylam zaraz przed i zaraz przed wrocilam bo tak owu byla...
Poza tym moj m juz tyle urlopu wykorzystal na to latanie w tym roku ze mamy bardzo limitowany czas... jak beda batdzo drogie bilety to polece sama i tyle.
Poza tymjeszcze Wam powiem ( tylko sie nie smiejcie) ide do wrozki jak bede w pl:-D co prawda nie do konca wierze ale moja kuzynka byla ostatnio i jak mi opowiadala to wszystko jej sie sprawdzalo! A moze psychicznie bardziej sie uspokoje jak ktos inny spojrzy na moje zycie z innej strony:-)

Beti no to 2 miesiace przeleca szybciutko!! A potem jakbys miala opcje lezenia w domu to byloby super! Maluchy dadza rade zobaczysz i zobaczysz jak to przeleci i ani sie nie obejrzysz a bedziemy podwojnie gratulowac:-*

Kredka kochana ryanair tsk oszukuje ze nazywają to Oslo-rygge a to nie Oslo !!! To jest miejscowość i lotnisko rygge-Moss i jest 2h jazdy od Oslo .... To pod granica szwedzka jest - oni tak piszą zeby ludzie sie skusili, tak damo wizzair pisze Oslo-trop a lotnisko to sandefjord-torp.tez 2h od Oslo.
W Oslo jest jedno lotnisko Oslo-gardemoen i tam nie latają zadne tanie linie chyba ze norweski Norwegian... Takze trgo :) tak to wyglada.

No ja juz mojej mamie płakałam wczoraj ze tesciowa wycudaczyla i mamy plan z moja mama, z okazji ze moi rodzice maja domek i my tam mamy seoja kawalerke urządzona, jak tesciowa zadzoeni zaprosić moja mamę i tate to mama użyje wszystkich argumentów by zrobix ten obiad u mojej mamy bo ogródek bo ładna pogoda .... A nie na 5 pietrze bede sie gnieździć ... Do tego z promu zajadę do mamy, zrzucę rzeczy, i szybko do tesciowej na obiad bo ona na 14 zarządzi ( po kościele ...) i pol godziny jazdy trzy za stołem i nazad pol godizny i dxien x dupy ... No sory jak ona nie kuma !!
Dobrze ze mamy ta swoja samotnie u rodzicow to chociaz to 16m2 ale swoje i nikt nam sie nie wtrąca
Ehhhh juz mnie trzęsie jak pomysle i uslysze " a u babci bylas? A na cmentarzu bylas? A kiedy masz zamiar do wujka pojechac ? Ciocia Hania pytała o ciebie, masz babcia dzieki-porozmawiaj"
Boze .....

Beti, cieszę się razem z Tobą z tych dobrych wieści:) rośnijcie zdrowo i odpoczywajcie:) bo jak się Maluchy pojawią na świecie, to o leżeniu ni będzie mowy ;) mam nadzieję, że dobre towarzytswo masz, jakąs książkę, czasopismo, smakołyki od męża i się da :)
o inis nic nie wiem :(

Kredka, Emenems, niezłe ceny tych przelotów:/ szkoda gadac:/

Emenems, ale Ci zazdroszczę tych Mazurów :) my w tym roku odpuszczamy akacje jakieś dłuższe,bo od początku sierpnia startujemy z remontem łazienki, więc... priorytety :)

Kredko, widzę, że dziewczyny wszytsko wokół hsg juz Ci nakresliły -ze swojej strony potwierdzę tyllko, że mozesz plamic, ale nie bedzie tego sporo.

Niebajko, mam nadzieję, że dzisiaj masz łagodniejszy dzień, a wieczorna wizyta wypadnie bez problemów. do czwartku szybko zleci i..... start! start! start! :) przebieram nózkami razem z Tobą :)

zabieram się za naukę do egzaminu, kolejne podejscie :D

Anika - wctym roku zwiedzamy i odpoczywamy w kraju :) ale tylko tez pare dni bo powod taki sam ... Musimy dom przetemnotowac zanim dziecko sie pojawi ... Niby mamy 3 pokoje ale hmmm od 8lat jestemy bezdzietni wiec cały nasz dom jest dostosowany do dwójki dorosłych ludzi .... Wiec czeka nas przestawianie ścian ba gorze ( dobrze ze drewniane u nas wszystko)
Mamy jedna nasza sypialnie i pokoj meza do gier ktory jedt tez pokojem jego corki to na gorze s na dole mam gościnny i ..... Nie moge corki meza " wyrzucić" do gościnnego ttlko Dlatrgo ze my bedziemy dziecko miec, a gościnny anyway musi zostac bo potrzebuje pomocy mamy siostry itp jak sie dziecko urodzi to nie moge jak Harry Pottera pod schody wcisnąć :D wiec likwidujemy przedpokoj i dorabiamy jeden pokoj na gorze.
Nawet nie chce o kosztach myślec...

Kredka - no moja tesciowa na tyle wyrozumiała ze jej powiedziałam ze o 12 dojeżdżamy ( bedziemy o 8:D) tak prwnie o 14 po drugiej dokładce bym była hahaahahah

Beti cieszę się że u Ciebie wszystko Oki,byle tygodnie szybko Ci zlecialy :)

Kredka ja kiedyś chodziłam do wróżek, a dokładnie byłam u dwóch i pamiętam jak jedna powiedziała mi że będę mieć 3 dzieci (wtedy miałam już synka) gdy zaczęłam starać się o drugie dziecko i minęło parę lat a drugiego dziecka nadal nie było to pomyślałam sobie, że ale bzdury u tej wróżki, mówiła że 3 dzieci a ja mam problem z drugim :) no i jakoś zapomniałam o tej wrózce, dopiero niedawno sobie uświadomiłam że chyba jednak mówiła prawdę hehe bo w końcu będę mieć troje dzieci :)) albo porostu zbieg okoliczności :)

reklama
Ja bym się bała pójść do wróżki jeszcze bym usłyszała to czego nie chce.
Tak mnie naszło dziś na dumanie ze może dziecko nie jest mi pisane, może jestem złym człowiekiem i nie zasluguje , sama już nie wiem ;/

Do góry