reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Emenems jak ja Cie rozumie:-)
No my raz bylismy autem ale to sie wogole nie oplaca jak dla nas bo musimy zaliczyc 2 promy i jeszczcze tyle km ze szok. A problem w tym ze my mozemy tylko ryanair bo nic innego nie lata wiec oni majac monopol podnosza ceny jak chca... na razie jak patrzylam to sam lot juz ok 500euro by nas kosztowal a jeszcze pojdzie w gore:-(

Nie wiadomo czemu zaczal mnie kluc lewy jajnik...??? Dziwne..

Ostatnia edycja:
reklama
Jezu!!!! 500€??!!! Matko padlam ..... Przeciez to nie lufthansa ??!!!!

Ja mam kazde lotnisko daleko ale mam 3 linie do wyboru ryanair wizzair i norwegian z tanich a przez tanie mam na mysli poniżej 100 zł za bilet / a latam tylko wizzairem bo maja do 6 walizek kazda do 32kg to mi sie najelepeij opłaca i to lotnisko z ktorego lata ma najtanszy parking.
Ale na kazde jest 4 godziny .

Eh no kredka to debile sa .... U nas ryanair tani... To ja sasem do Hiszpanii placilam tyle do alicante z Oslo rok temu ... Maskara !!!!

Demolka sliczna beta, gratki :)

Beti Ty lezysz w domu?

Stacy u nas dzisiaj chlodno bo tylko 17 stopni, zazdroszcze pogody ;)

Kredka i Emenems za te pieniadze to mozna jakiegos lasta wykupic na tydzien np do Turcji czy Egiptu z przelotem, wyzywieniem i czesto all ;)

Kasik ocywiscie - nie od dzis wiedza emigranci ze najwiecej lasy idzie na wyjazdy do polski - ja dałam 1000 zł za wyjazd na 4 dni do Pragi z samolotem i hotelem z wyżywieniem w centrum wiec wiesz - no ale niestety do pl tez trzrba jezdzic - mi średnio na Polskę idzie w tydien na wydatki typu kosmetyczna fryzjer lekarze zakpy koło 6000 zł na tydien - zawsze tak jest
A jak mowisz - jak gdzies jade indziej to duzo mniej wydaje
Ale coz, uparlam sie ze nie latalm w ciazy to teraz musze wydawać na promy ....

Emenems dokladnie jak piszesz! Jak bylam ostatnio brzed wielkanoca to jeszcze wiecej zaplacilam!!! Masakra.. wiec jak policzyc przelot oplate za parking paliwo koszt dawcy koszt inseminacji usg fryzjer kosmetyczka plus zawsze cos kazdemu trzeba przywiezc plus 1000 innych drobnych wydatkow to kazda inseminacja = wczasy... a tak jak piszesz w pl kasa idzie jak woda... ja juz nawet nie wymieniam euro na zl bo wole wszedzie placic karta zeby nie zdawac sobie sprawy ile to mnie kosztuje... a jak slysze tekst typu" kiedys zobaczysz ile dziecko kosztuje" to padam... bo to co wydam zanim to dziecko sie pojawi na swiecie to bum juz pewno kupila cala wyprawke i zaopatrzenie na dlugi czas...

kasik w domu to ja bym chciała!!! :-) leżę w szpitalu,nie wypuszczą mnie bo nie ukrywajmy,w domu bym tak nie leżała :-D tu mam wszystko pod nosem jedzenie dadzą,posprzatają leki dadzą,serduszek posłuchaja jest ok tylko żeby czas szybciej leciał :zawstydzona/y: w telewizji jak zwykle nic nie ma :szok: Gorzej bo od dzisiaj kręgosłup mnie strasznie boli,i teraz nie wiem czy to przez hormony ciążowe,czy stary ból wrócił,od 5 lat mam blokadę w kręgosłupie :no:

Emenems a wiesz ze duzo ludzi odemnie lata do norwegi i z tamtad do polski!!! Bo taniej duzo jest! Ja tez nieraz patrze na ta opcje tylko zawsze mi sie nie pokrywa w czasie a nie bede siedziec calej nocy na lotnisku... chore to wszystko jest:-(

Beti no to przypuszczam ze blokada przestaje dzialac:-( oby nie !! Ale 5 lat to i tak dlugo sie trzyma!!
Amoze po prostu od tego lezenia?

Kurde kredka gdybym blizej lotniska mieszkała mogłabys u mnie kimac :) a ja mam do trgo w rygge gdzie lata ryanair 200 km wiec niestety :(

No tak to jest, w Polsce nie esket tanio to po pierwsze a po drugie jak juz ten urlop " marnuje" na przyjazd do polski ( bo to dupa s nie odpoczynek- kazda ciotka babka tesciowa kazdy hxce sie gościć i nie kuma ze mam urlop i chce odpocząć ) to chce wyjsc do restauracji kina czy cokolwiek - nie mam dużych wymagań ale polska jest TAAAAAAAK droga ze masakra. Mize papierosy i alkohol tanie ale nic pozatym .

Dlatego teraz jedziemy na dwa tygodnie z czego tydien na Mazurach na zupełnym za****piu :) relaks :)

A juz id wczoraj mi tesciowa organizuje urlop bo w dzien przyjadu od razu mamy do niej na obiad isc - boze jak ja tego nie znosze !! Po 24 godzinach podrozy bede jesc zrazy u tesciowej ....

Kredka ja Wielkanoc odpuscilam 6 lat temu .... Nie opłaca sie ...

reklama
właśnie odwiedził mnie na oddziale mój gin!!!!!!! :-) ależ on jest kochany :-) z innego oddziału spejalnie przyleciał,ależ mi humor poprawił :-D:-D:-D:-D no powiedział że najprawdopodobniej to od leżenia właśnie ten kręgosłup boli,mówił że pęcherz płodowy jest grubości 3mm więc dlatego ograniczają mi badania bo też się boja że pęknie,powiedział mi że jak doleżę jeszcze dwa miesiące to że będzie zajebiście :-):-):-):-):-) ja już sie nastawiłam nawet dłużej :-) i teraz tylko w Bogu nadzieja żeby maluchy nie pchały się na świat wcześniej :-)

Do góry