reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Moze i lepiej BETI to zbędne nerwy cie ominą ( " no jak ty te śrubę przekręcasz, to ma byc beżowy?? I ty to nazywasz praca" ) hahahahah czego oczy nie widza ....:)
Jak krolowa z ksiazetami wrocisz na gotowe.

Bardzo sie ciesze ze maluchy ba miejscu i tobie humor dopisuje

reklama
Dzieki Dziewczyny;-)
Dzis mialam rozmowe z moim m na temat dalszego dzialania;-)
Zaproponowal, ze chce sie ze mna wybrac do gin, zeby mu wszystko wytlumaczyl i jak co zastosowal i dla niego jskies leczenie:p heh kochany....
Ale przedstawilam mu swoje argumenty, ze moze bede miec obrone pod koniec czerwca, poczatek lipca, musze sie uczyc, bedzie stres....no i ze chce odpoczac od tych wszystkich tabsow..... i mamy plan;-)
Ten cykl bez lekow, monitoringow etc....niech sie dzieje wola nieba;-)
A pozniej ruszamy do walki i poprosze o gonadrotropiny;-) nie chce juz clo;-)
Wiec lipcowki bede z Wami;-)
A teraz w czerwcu zrobie cytologie, moze wymaz z pochwy no i zastanawiam sie nad podstawowymi badaniami z imunologii:p

Beti
Kochana tak strasznie sie ciesze, ze jest lepiej:-* kciuki za Was&&&&&
Najwazniejsze, ze i Ty sie uspokoilas dzieki tej informacji.

Pozdrawiam Was wszystkie i kazda z osobna:-*

Beti kochana dopiero nadrobiłam troszkę forum, trzymaj się, na pewno będzie dobrze, a najważniejsze nie masz tego zakażenia :tak:

Od wczoraj wreszcie mam karte ciąży,więc postanowiłam wstawić suwaczek:) Są dwa maluszki :tak: jeden ma 2,40 cm a drugi 2,44. Jak na razie wszystko oki tylko ja jak zwykle krwawiąca cytologia i znalazł mi jakiegoś polipa ;( ale na razie tym się nie przejmuje, no i jakąś infekcje mam :(

Enni to super ze maluszki rosna i masz sie dobrze!!! A co o tym polipie Ci powiedzial? Rozumiem ze malutki jest i niczemu nie zagraza

Kredka nic nie mówił że zagraża to ciąży, jest bardzo malutki.Jak urodze muszę zrobić porządek z tą moją szyjka bo mam jakieś pęcherzyki nabotha które nie podobają się lekarzowi no i teraz ten polip

Ennia
Jakie piekne wiesci:-) serdecznie gratuluje dwoch Fasolek;-)&&&&&

Dziewczyny
Kiedys pisalyscie o jakis bardzo dobrych tabletkach dla facetow, czy mozecie podac mi ich nazwe. Pamietam, ze nie byly jakies tanie, ok 150zl? Jak mnie pamiec nie zawodzi:p Chce mojego troszke podszprycowac;-)
A ja chyba kupie sobie ziola ks Sroki i mysle nad castagnusem;-)

reklama
Enni, cieszę się, że u dzieciaczków wszystko dobrze! niech zdrowo rosną i nie stresuja swojej mamusi:) a dzieki suwaczkowi będziemy widziec, jak szybko mija Wam czas:) chociaż pewnie Wam wolno, a nam szybko ;P

Beti, jakieś nowe wieści? pytam tylko o te dobre, bo limit kiepskich juz wyczerpałaś i nie powrócą :)

Lumia, podoba mi się Twój plan! dużo w nim rozsądku, mądrości i dystansu, a to ważne :) cieszy mnie zaangażowanie Twojego M - razem łatwiej :) mozna powiedziec, że jedziemy na podobnym wózku :p ja też odpuściłam w czerwcu, bo na początku lipca mam egzamin i nie chciałam się tym wszytskich podwójnie stresowac. teraz kończę antyki, czekam na @, w międzyczasie nauka intensywna do egz, który mam 1 lipca, a 3 lipca do Gamety i ustalamy plan działan:) wejdziemy w to razem:)

Kredka, proszę Cię, nie stresuj się tym hsg. róznie może być - może być tak, że będzie Cie bolało, a może być tak, ze strach ma wielkie oczy, a Ty poczujesz zaledwie ból porównywalny do okresowego albo tego z pobierania cytoligii. Powiem Ci osobiście, że dali mi cos lekiego przeciwbólowego, ale nie bylo to dla mnie jakeis wielkie bólowe doswiadczenie. raczej sam sposób badania był mniej komfortowy. pamiętam, że kilka tygodni pozniej miałam porbierany posiew i bolał mnie bardziej niz hsg!!! więc glowa do góry! przyjdzie, będzie i pójdzie w zapomnienie, a Ty zyskasz ważne badania:)

Pole, Kasik, Smerfeta, Luize, jak się macie Wy i Wasze pociechy? :)

niebajko, pewnie ostro odpoczywasz:) korzystasz!

Do góry