reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Anika:-* dziekuje Ci bardzo! Pocieszylas mnie:-* nie ukrywam ze sie denerwuje ale mam nadzieke ze tak jak w Twoim przypadku bedzie u mnie:-)

Poza tym leje, leje, leje...

reklama
aniko wieści takie że nadal leże :-D lekarze na wyzycie widząc w karcie pacjenta ten ujemny wynik są zadowoleni i się cieszą ,więc i ja się cieszę :-) mówią tylko leżymy,leżymy bierzemy leki i leżymy i czekamy co czas przyniesie.Ja nawet nie pytam o wyjście do domu :-D szwa nie mogą mi założyć przy blizniakach bo że niby bardziej by podrażniało macicę i powodowało by skurcze :szok: więc leżę :) przy moim ADHD jest ciężko ale wiem że muszę,bo juz nie wyobrażam sobie życia bez tych małych szkodników,które właśnie bawią się moim pęcherzem moczowym :-D:-D:-D

Beti no niestety cos kosztem kogos x2 w dodatku hehe. Wiem ze takie lezenie doprowadza do szalu bo ja tez jestem tym typem co nie wylezy ale cel szczytny wiec nawet najbardziej rozbrykana by lezala! A uwiez ze te dwie male istotki jak pojawia sie na swiecie to wynagrodza wszystko i to z nawiazka!!!!

kredka właśnie tylko tej myśli udaje mi się przetrwać kolejny dzień w łóżku, że robię to dla nich :-) a wynagrodzą mam nadzieję że z nawiązką i podwójnie :-)

Dzien dobry dziewczyny:happy:
Weszłam nadrobilam, pot zimny mnie oblał, a potem wszystko sie dobrze skonczylo.
Bliźniakowa mamo kciuki za Was.

Czytam tez, ze sie nie udało nikomu:(
Maj w starania za łaskawy nie był:(
Trzeba dać szanse, zeby czerwiec sie wykazał.
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku.

U mnie walka z ZUSem trwa. Dostarczyłam z Politechniki papierek, ze moj mąż nie kupił sobie dyplomu na bazarze.
To sie okazalo, ze na jednym świadectwie pracy sa dwie takie same pieczątki zakładu pracy, a nie dwie rozne. Wiec jest złe złe złe...
Zaklad pracy ktos kupił i podobno nie przejął archiwum, wiec nie mam skad tego wziąć, całe szczescie to pierwsze miejsce pracy M, gdzie nie przepracował nawet roku.
Poza tym M miał płatny staż po studiach w Japonii, ktory potem przekształcił sie w prace na 3 lata.
I pani ZUSkowska mi powiedziała, ze oni nie bedą przeliczać kwot w walucie obcej, ktore ma na umowie i od których odprowadzono ubezpieczenie.
Bedą liczyć Mu z tego okresu średnia krajowa, ktora jak sobie wyobrażacie nijak sie ma do tamtych zarobków...podobno takie sa przepisy.

Wspolnik M pojechał na urlop, wiec mnie nie doprowadza do szaleństwa, jak wróci pewnie sobie odbije...

Robie remont w mieszkaniu w Warszawie coby je wynająć. Myslalam, ze zrobię drobny, OT pomaluje, odswieze. A skonczylo sie na wymianie okien...
Od jutra sprzątam.

Dziecko moje opanowalo kod dostępu do tel babci i rządzi:)))
W dalszym ciagu ulubiona zabawka jest...drukarka.
Jednak jako taki kompromis osiągnęliśmy;)Kazda wychodząca z drukarki kartę moze wyciągnąć pod warunkiem, ze mi poda. Układ działa:rofl2:

To telegraficzny skrót z mojego zycia. Psychicznie raczej średnio...

reklama
Pole fajnie, ze sie odezwalas, mysle o Was czesto :) Skoro piszesz, ze psychicznie jest srednio to juz postep ;) Z ZUSem dasz rade, tylko wszystko niepotrzenie przeciaga sie w czasie.

U nas sielanka ;) Nieprzespane noce rekompensuje swiadomy juz usmiech Juniora :)

Do góry