reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
W końcu jakies dobre wieści,wynik posiewu UJEMNY!!!!!!!! :-) Tylko dalej nie wiem co to dla mnie oznacza ,ale dowiem sie jutro na wizycie :) :-):-):-)

reklama
Cisza tutaj pewno swietujecie:-) widzialam prognozy pogody dla Was i pozazdroscic;-)

Dzwonilam do szpitala... zalamana jestem:-( mam byc w przyszly czwartek ale oni nie robia tego w znieczuleniu ogolnym:-( teoretycznie w zadnym znieczuleniu:-( pytam jej czy mi tabletki jakies dadza etc a ona ze nie, no to ja pytam czy powinnam cos przeciwbolowego zabrac a ona ze jak chce to moge ale ze ona mi nie doradzi bo jest tylko z dzialu rtg i moge sie z moim lekarzem skonsultowac czy mam wziasc tabletke przeciwbolowa! No padne... wezme nurofen ten mocny i mam nadzieje ze wytrzymam. Pytam jej czy to boli a ona ze raczej moze byc troszke nieprzyjemne i porownala to do cytologii...

Kredka no rożnie jest nie stresuj sie !!

Ja taka posrana byłam jak sie dowiedziałam ze u nas punkcja jajnikow jest na żywca a w Polsce pod narkoza !!

Byłam tak przerażona ze mi wkładają igle ktora przebijają macice i wyciągają jajeczka ze spac dwa dni nie mogłam .. I co ? I nic :) było mega ok!!! Lekkie ukłucie jak szczypnięcie nawet nie bolało a na necie sie naczytałam takich histroii ze horror :)

reklama
u mnie ok,nudy,nudy ,nudy!!!!!!jedyna rozrywka (oprócz internetu) to chodzenie pod prysznic :-D ciężko wylezeć 23godz tym bardziej ze ja bardziej z tych żywiołowych jestem co na dupie nie mogą wysiedzieć :-D ale dla moich skarbów zrobie wszystko!!!!!!! aby wyleżeć je jak najdółużej :-) Nosi mnie podwujnie bo własnie zaczął sie remont w moim nowo kupionym mieszkaniu,a ja nie moge tego nadzorowac :szok: ale dzieci WAŻNIEJSZE :-) dobrze że dużo żeczy wybraliśmy wcześniej,więc teraz mój jezdzi i kupuje,a ja wkrocze na gotowe z moimi CYCUSIAMI :-)

Do góry