reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Emenems wyczytałam na stronie Bociana, że takie coś jest i teraz szukam informacji. To niby zwiększa szansę na zagnieżdżenie zarodka, bo nie musi już przebijać tej otoczki:tak:

reklama
Lumia, ściskam mocno. To ruszamy z nowym cyklem i nowym planem:-)
Kredka, to Twoja @ zrobiła sobie urlop. Może na 9 miesięcy? Wiem, wiem, macie dawcę, ale może jakiś jeden żołnierzyk się obudził i będzie naturals? To by było megaaaa! ;-)
Beti, będzie dobrze, musi. Twoje dwa szkraby urodzą się w czasie i zdrowiutkie i pulchniutkie:tak:
Diore, ja przy takich dolegliwościach, stosuje Macmirror complex 500. Zawsze mam te globulki w pogotowiu, zwłaszcza latem. Maja w składzie taki lekki antybiotyk nystatynę i u mnie szybko działają. Wprawdzie to na receptę, ale każdy rodzinny powinien przepisać.I Lactacyd, ale ten na upławy, taki niebieskawy.

Moje dolegliwości minęły. Poszło w gardło i od wczoraj nic nie mogę przełknąć. Jutro wybieramy się w Bieszczady, naładować akumulatory przed kolejną IUI.
Spokojnego dnia Kochane!

Ostatnia edycja:
hallooo

czy mnie ktoś jeszcze pamięta??;-)
nie było mnie troszkę i nie mam nic na swoje usprawiedliwienie:zawstydzona/y:

Beti

zamarłam. połknęłam wszystkie Twoje wiadomości. serce gubiło rytm. całym sercem jestem z Tobą i Twoimi maluszkami. dużo siły i wytrwałości dla Was wysyłam.

Mi po ślubie 5 kg przybylo i trudno mi je zrzucić. Ale przy moich 180 cm waga 70 kg nie jest zła. A poza tym puszyste osoby trudniej uprowadzic :p

padłam ze śmiechu:-D

zaczynam mel-b brzuch i zdrowsze odżywianie. Od marca wogóle nie ćwiczyłam i powiem Wam,że ciało mi trochę sflaczało. Skorzystam z przerwy i poprawię wygląd i kondycję. Wykorzystamy ten czas, świeże warzywa i owoce by przygotować organizmy do dalszego działania.

Oj rozpisałam się trochę.. Miłego dnia! :)

kto to, skąd to polecacie? ja ćwiczę mieśnie brzucha tak sobie. kupiłam nowy mega piękny strój kąpielowy, trzeba się prezentować :-)

Ja jak w amoku dzisiaj, zakupy itd przed weekendem czerwcowym. W srode wyjezdzam, wiec bede malo aktywna o ile w ogóle .. umowilam sie na wizyte w klinice i tyle u mnie. @ w pelni.

baw się dobrze ładuj akumulatory, bo moc będzie potrzebna :-)

usłyszałam dziś w Trójce i wklejam Wam ku uciesze :)

Kto to jest dziecko? - Trójka - polskieradio.pl

ja uwielbiam tą audycję, a słuchałaś tego Kto to jest żona? - Trójka - polskieradio.pl

Dziewczyny lipa...
I dla mnie maj nie okazal sie szczesliwy....
Walczymy dalej, choc powaznie mysle o przerwie.
Rozczarowanie male bylo, ale pierwszy raz nie chce mi sie beczec i jakos nie jest mi smutno...kurcze nie poznaje siebie.przyzwyczajenie?

przykro mi lumia. wiem o jakim stadium piszesz, mi też jakoś tak ręce opadły i chce mi się odpocząć. bedzie dobrze. doczekamy się:-)

u mnie maleńka zmiana będzie. w piątek przywożę do domu kocurka małego :-) będzie coś po obejściu ganiało. zawsze to weselej. kupiłam mu wyprawkę i będzie sobie u nas.
poza tym powoli do przodu. już czekam na urlop i marzę o morzu. a dziś pranie i sprzątanie, zeby w długi weekend luz i blus. w planach leżenie w ogrodzie i żywienie się słońcem:-) mniamm mniammm

udanego dnia kochane.

Magda ja uwielbiam koty i jakby nie one to bym zwariowala:-) wczoraj rano moj m mnie budzi i mowi
choc to zobaczyc
Wiec ja wstaje i ide na przedpokuj bo tam moje kicie maja lozeczka i ta mniejsza spi z reklamowka z lidla:-D i co sie okazalo - wieczorem bylam na zakupach i lał deszcz i jak przyszlam to powiesilam reklamowke na krzesle bo byla mokra a ona w nocy ja zrzucila i pewno sie z nia bawila haha a ze to bylo na dole to nie slyszelismy i tak sie bawila ze przeszla przez ucho od tej reklamowki i miala je w pasie i chyba nie mogla sobie poradzic zeby zdjac i biedny spiacy kotek poszedl na gore z reklamowka i polozyl sie z nia w swoim lozeczku hahaha chcialabym ja widziec jak po schodach ciagnie ta reklamowke haha:-D

co Ty gadasz? ale musiała walczyć:-)
ja nigdy nie miałam psa ani kota. na tego bardzo się cieszę. myślę nad imieniem dla niego, ale jeszcze nie widziałam go i jakoś tak mi trudno. myślę nad Gusta, a może coś innego wymyślę kiedy spojrzę mu w oczy:-)

Cześć kobietki:) ja na chwile bo muszę się ogranac przed jutrem.
Beti oby było tylko lepiej:)
Zuzik plukaj sobie gardlo woda z sola:))
Pozostałe dziewczyny odpoczywajcie, opalajcie sie , kochajcie sie caly wekkend :D Zycze Wam duzo slonka i radosnych chwil.:-)

reklama
Magda, witaj :) no trochę Cię nie bylo, ale wybaczamy i cieszymy się, że powróciłas :)

Kredka, no too teraz bedzie się działo - dobrze, że @ sobie z Ciebie nie zakpiła!

Zuzik, na gardło polecam sól emską. nie wierzylam, aż nie spróbowałam! działa!!!

a ja dzisiaj zakupiłam książkę ks. Kaczkowskiego "Życie na pełnej petardzie" i przepadłam!!! co za życiowa mądrość! 18 czerwca idę na spotkanie z autorem! :)

Do góry