reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Emenems wyczytałam na stronie Bociana, że takie coś jest i teraz szukam informacji. To niby zwiększa szansę na zagnieżdżenie zarodka, bo nie musi już przebijać tej otoczki:tak:

reklama
Lumia, ściskam mocno. To ruszamy z nowym cyklem i nowym planem:-)
Kredka, to Twoja @ zrobiła sobie urlop. Może na 9 miesięcy? Wiem, wiem, macie dawcę, ale może jakiś jeden żołnierzyk się obudził i będzie naturals? To by było megaaaa! ;-)
Beti, będzie dobrze, musi. Twoje dwa szkraby urodzą się w czasie i zdrowiutkie i pulchniutkie:tak:
Diore, ja przy takich dolegliwościach, stosuje Macmirror complex 500. Zawsze mam te globulki w pogotowiu, zwłaszcza latem. Maja w składzie taki lekki antybiotyk nystatynę i u mnie szybko działają. Wprawdzie to na receptę, ale każdy rodzinny powinien przepisać.I Lactacyd, ale ten na upławy, taki niebieskawy.

Moje dolegliwości minęły. Poszło w gardło i od wczoraj nic nie mogę przełknąć. Jutro wybieramy się w Bieszczady, naładować akumulatory przed kolejną IUI.
Spokojnego dnia Kochane!

Ostatnia edycja:
hallooo

czy mnie ktoś jeszcze pamięta??;-)
nie było mnie troszkę i nie mam nic na swoje usprawiedliwienie:zawstydzona/y:

Beti

zamarłam. połknęłam wszystkie Twoje wiadomości. serce gubiło rytm. całym sercem jestem z Tobą i Twoimi maluszkami. dużo siły i wytrwałości dla Was wysyłam.

Mi po ślubie 5 kg przybylo i trudno mi je zrzucić. Ale przy moich 180 cm waga 70 kg nie jest zła. A poza tym puszyste osoby trudniej uprowadzic :p

padłam ze śmiechu:-D

zaczynam mel-b brzuch i zdrowsze odżywianie. Od marca wogóle nie ćwiczyłam i powiem Wam,że ciało mi trochę sflaczało. Skorzystam z przerwy i poprawię wygląd i kondycję. Wykorzystamy ten czas, świeże warzywa i owoce by przygotować organizmy do dalszego działania.

Oj rozpisałam się trochę.. Miłego dnia! :)

kto to, skąd to polecacie? ja ćwiczę mieśnie brzucha tak sobie. kupiłam nowy mega piękny strój kąpielowy, trzeba się prezentować :-)

Ja jak w amoku dzisiaj, zakupy itd przed weekendem czerwcowym. W srode wyjezdzam, wiec bede malo aktywna o ile w ogóle .. umowilam sie na wizyte w klinice i tyle u mnie. @ w pelni.

baw się dobrze ładuj akumulatory, bo moc będzie potrzebna :-)

usłyszałam dziś w Trójce i wklejam Wam ku uciesze :)

Kto to jest dziecko? - Trójka - polskieradio.pl

ja uwielbiam tą audycję, a słuchałaś tego Kto to jest żona? - Trójka - polskieradio.pl

Dziewczyny lipa...
I dla mnie maj nie okazal sie szczesliwy....
Walczymy dalej, choc powaznie mysle o przerwie.
Rozczarowanie male bylo, ale pierwszy raz nie chce mi sie beczec i jakos nie jest mi smutno...kurcze nie poznaje siebie.przyzwyczajenie?

przykro mi lumia. wiem o jakim stadium piszesz, mi też jakoś tak ręce opadły i chce mi się odpocząć. bedzie dobrze. doczekamy się:-)

u mnie maleńka zmiana będzie. w piątek przywożę do domu kocurka małego :-) będzie coś po obejściu ganiało. zawsze to weselej. kupiłam mu wyprawkę i będzie sobie u nas.
poza tym powoli do przodu. już czekam na urlop i marzę o morzu. a dziś pranie i sprzątanie, zeby w długi weekend luz i blus. w planach leżenie w ogrodzie i żywienie się słońcem:-) mniamm mniammm

udanego dnia kochane.

Magda ja uwielbiam koty i jakby nie one to bym zwariowala:-) wczoraj rano moj m mnie budzi i mowi
choc to zobaczyc
Wiec ja wstaje i ide na przedpokuj bo tam moje kicie maja lozeczka i ta mniejsza spi z reklamowka z lidla:-D i co sie okazalo - wieczorem bylam na zakupach i lał deszcz i jak przyszlam to powiesilam reklamowke na krzesle bo byla mokra a ona w nocy ja zrzucila i pewno sie z nia bawila haha a ze to bylo na dole to nie slyszelismy i tak sie bawila ze przeszla przez ucho od tej reklamowki i miala je w pasie i chyba nie mogla sobie poradzic zeby zdjac i biedny spiacy kotek poszedl na gore z reklamowka i polozyl sie z nia w swoim lozeczku hahaha chcialabym ja widziec jak po schodach ciagnie ta reklamowke haha:-D

co Ty gadasz? ale musiała walczyć:-)
ja nigdy nie miałam psa ani kota. na tego bardzo się cieszę. myślę nad imieniem dla niego, ale jeszcze nie widziałam go i jakoś tak mi trudno. myślę nad Gusta, a może coś innego wymyślę kiedy spojrzę mu w oczy:-)

Cześć kobietki:) ja na chwile bo muszę się ogranac przed jutrem.
Beti oby było tylko lepiej:)
Zuzik plukaj sobie gardlo woda z sola:))
Pozostałe dziewczyny odpoczywajcie, opalajcie sie , kochajcie sie caly wekkend :D Zycze Wam duzo slonka i radosnych chwil.:-)

reklama
Magda, witaj :) no trochę Cię nie bylo, ale wybaczamy i cieszymy się, że powróciłas :)

Kredka, no too teraz bedzie się działo - dobrze, że @ sobie z Ciebie nie zakpiła!

Zuzik, na gardło polecam sól emską. nie wierzylam, aż nie spróbowałam! działa!!!

a ja dzisiaj zakupiłam książkę ks. Kaczkowskiego "Życie na pełnej petardzie" i przepadłam!!! co za życiowa mądrość! 18 czerwca idę na spotkanie z autorem! :)

Do góry