stacy
Fanka BB :)
Emenems wyczytałam na stronie Bociana, że takie coś jest i teraz szukam informacji. To niby zwiększa szansę na zagnieżdżenie zarodka, bo nie musi już przebijać tej otoczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi po ślubie 5 kg przybylo i trudno mi je zrzucić. Ale przy moich 180 cm waga 70 kg nie jest zła. A poza tym puszyste osoby trudniej uprowadzic
zaczynam mel-b brzuch i zdrowsze odżywianie. Od marca wogóle nie ćwiczyłam i powiem Wam,że ciało mi trochę sflaczało. Skorzystam z przerwy i poprawię wygląd i kondycję. Wykorzystamy ten czas, świeże warzywa i owoce by przygotować organizmy do dalszego działania.
Oj rozpisałam się trochę.. Miłego dnia!
Ja jak w amoku dzisiaj, zakupy itd przed weekendem czerwcowym. W srode wyjezdzam, wiec bede malo aktywna o ile w ogóle .. umowilam sie na wizyte w klinice i tyle u mnie. @ w pelni.
Dziewczyny lipa...
I dla mnie maj nie okazal sie szczesliwy....
Walczymy dalej, choc powaznie mysle o przerwie.
Rozczarowanie male bylo, ale pierwszy raz nie chce mi sie beczec i jakos nie jest mi smutno...kurcze nie poznaje siebie.przyzwyczajenie?