reklama
stacy
Fanka BB :)
Jest to ciekawe, że życie nie których jest takie wydawało by sie łatwe. A człowiek ma cały czas pod górę.
Ja sie pytam na której loterii takie kupony rozdawali? ??? Bo czasami po prostu nie mogę na to patrzeć ;-(
Ja sie pytam na której loterii takie kupony rozdawali? ??? Bo czasami po prostu nie mogę na to patrzeć ;-(
No ci powiem ze no kurde !! Jaka to sprawiedliwość, stawia na studia karierę zabawę podróże dorobienie sie i dziecko robi wtedy kiedy chce i je ma! No prosze cie... A ja przez te 4 lata starań ponad, to ani nie szalałam za duzo bo to jak kazda z was, co tu szaleć jak od jajeczkowania do miesiączki jak zakonnica .... Ale nie ma, rodzę w styczniu, w Marcu umówiona jestem z kumpela na jakis szalony weekend a maz obiecał dopierowdzic mnie do porzadku z figura do lata i jazda ! Nie ma ze boli teraz kolej na nas, młode piękne dzieciate wariatki
niebajka
Lumia... yhh nie takich wiesci sie spodziewalam( bidulko w koncu los sie ogarnie i da Ci szanse, zobaczysz, juz niedlugo
Laparo nie ma sie co bac. Ani narkozy ja najbardziej balam sie lewatywy i cewnika zreszta ja niby kladlam sie na laparo alw ze wskazaniem usunięcia widniaka no i ostrzegali mnie przy przyjeciu na oddzial ze moze skonczyc sie na otwarciu brzucha. Jak sie ocknelam to od razu rece na brzuch kladlam zeby dotknac jaki duzy opatrunek, czy laparoskopia czy laparotomia ostatecznie. No ale musieli otworzyć brzuch. Takze w ciazy nigdy nue bylam, a blizna cesarska jest i zyje!
Beti sciskam mocno za Was kciuki. oby wszystko jak najszybciej sie wyjaśniło i maluszki zostaly z Toba
Dziewczyny jutro po pracy wyjezdzam, wracam w niedziele. Obawiam sie, ze moge miec problemy z pisaniem. Jade odstresowac sie trochę przed transferem
Caluje Was mocnooo:*
Laparo nie ma sie co bac. Ani narkozy ja najbardziej balam sie lewatywy i cewnika zreszta ja niby kladlam sie na laparo alw ze wskazaniem usunięcia widniaka no i ostrzegali mnie przy przyjeciu na oddzial ze moze skonczyc sie na otwarciu brzucha. Jak sie ocknelam to od razu rece na brzuch kladlam zeby dotknac jaki duzy opatrunek, czy laparoskopia czy laparotomia ostatecznie. No ale musieli otworzyć brzuch. Takze w ciazy nigdy nue bylam, a blizna cesarska jest i zyje!
Beti sciskam mocno za Was kciuki. oby wszystko jak najszybciej sie wyjaśniło i maluszki zostaly z Toba
Dziewczyny jutro po pracy wyjezdzam, wracam w niedziele. Obawiam sie, ze moge miec problemy z pisaniem. Jade odstresowac sie trochę przed transferem
Caluje Was mocnooo:*
kredka82
Niebajka wyszalej sie i odpocznij!!! Zbierz sily do kupy i wracaj gotowa do walki o szczescie:-*:-*:-*
@ dalej noe przyszla... zobaczymy czy jutro przyjdzie czy jeszcze tym bede musiala sie denerwowac:-(
Fajnie Wam z dlugim weekendem:-) u nas byl poniedzialek wolny i tyle a na najblizsze dni czeka mnie duuzo pracy wiec Wy bedziecie odpoczywac a ja zapierniczac:-)
Beti jakies nowe wiadomosci??? Mysle o Was...:-*
@ dalej noe przyszla... zobaczymy czy jutro przyjdzie czy jeszcze tym bede musiala sie denerwowac:-(
Fajnie Wam z dlugim weekendem:-) u nas byl poniedzialek wolny i tyle a na najblizsze dni czeka mnie duuzo pracy wiec Wy bedziecie odpoczywac a ja zapierniczac:-)
Beti jakies nowe wiadomosci??? Mysle o Was...:-*
stacy
Emenems - fajne masz plany trzeba każdej z nas jakiegoś odpoczynku, trochę luzu.
Niebajko - a gdzie się wybierasz?
Niebajko - a gdzie się wybierasz?
G
gość_forum
Gość
hej dztewczynki,juz po obchodzie dzis lekarz inny i duzo milszy,wyniku jeszcze nie ma, ma byc puzniej,ogólne zalecenia lezec,lezec,lezec,lezec ,lezec wstawanie tylko za potrzeba i na szybki prysznic w sumie leżę 23,5 h na dobe :O juz mi troche lepiej,ale boje sie kazdego dnia,sekundy i minuty byle by dolezec do konca sierpnia było by super i Bardzo Wam dziekuje za wsparcie
stacy
Dziewczyny mam takie pytanie czy któraś z Was przy udanym zabiegu in vitro, miała nacinaną otoczkę zarodka AH? Bo czytam różne opinie i już nie wiem czy to jest tak strasznie konieczne Będę wdzięczna za odpowiedź. Emenems jak to było u Ciebie?
Beti - trzymam &&&&& wszystko będzie dobrze.
Beti - trzymam &&&&& wszystko będzie dobrze.
reklama
No na in vitro pisalm ze nawet nie wiem co to jest ... Normalnie miałam po prostu transfer zarodka dwudniowego - szybko i bezbolesnie, trzymałam sobie usg na brzuchu a lekarz wprowadził zarodek
Najgorsze ze prawie sie posikalam bo za dosłownie sobie wzielam "prosze miec pełny pęcherz" jehehe
Najgorsze ze prawie sie posikalam bo za dosłownie sobie wzielam "prosze miec pełny pęcherz" jehehe
Podziel się: