reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Lumia:-( przykro mi... a tak liczylam ze chociaz Tobie sie uda:-(

Dzisiaj moja sasiadka wrocila z malenstwem ze szpitala ( wczoraj rano urodzila) i powiem Wam ze jedyne co do m powiedzialam to to ze jej cholernie zazdroszcze...:-:)-( wredne to ale ja tak bardzo marze zebym to ja przyjechala z malenstwem kiedys do domu.... cali i zdrowi... powiem Wam ze jak czlowiek byl mlody to marzyl o roznych dziwnych rzeczach i nigdy nie sadzilam ze bede musiala walczyc o marzenie jakim jest dziecko... bo na chwile obecna ja niczego nie pragne tylko dziecka... smutno mi sie jakos zrobilo:-(

Oj kredka to i tak masz ludzkie uczucia... Ja to ryczalalm czemu nie ja, w czym ona lepsza i ze wcale jej nie gratuluje i wcale sie nie ciesze

jasna cholera!!! co za czort wleciał na ten wątek i sukcesy nam odbiera?!

lumia, ściskam Cię! jesteś super babką z mądra głową, w której narodzą się dobre pomysły! jesli potrzebujesz przerwy, zrób ją. rób wszytsko w zgodzie ze sobą!!

Lumia tak bardzo mi przykro. Ja wierzę że nam się uda MUSI :-)

Kredko jak bym czytała siebie. Właśnie dzisiaj dowiedziałam się i drugiej ciąży żony kuzyna. Jechałam samochodem i dosłownie płakałam i pytałam samą siebie co jest ze mną nie tak. Wiem że to może nie ładnie ale zazdroszczę jej z całego serca. :-(

Stacy nawet nie wiesz jak Cie rozumiem!! A w sodatku to jej 3 dziecko a jest nawet mlodsza odemnie..:-( szlak czlowieka trafia doslownie

reklama
A tez mam tskie rozpłodowe w towarzystwie ...

Pomijam ze znam laske lat 35, zrobiła sobie karierę jako dermatolog, dorobili sie z mezem, poszaleli a do tego sa szczupli ładni i z jak z okładki i stwierdzili ze czas na dziecko - bah! Rodzi we wrześniu ... No do ch.... Co jest z tym światem ???

Do góry