reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti zobaczysz,że będzie dobrze :)
lumia &&&&
kredka, ja przed hsg dostałam ketonal dożylnie,a i tak o malo nie straciłam przytomności z bólu. Byłam zła na lekarza,że nie robią tego w znieczuleniu miejscowym. Także walcz o znieczulenie.
zuzik,może akurat? :)
stacy,jeśli wyjazd dojdzie do skutku szykuje Ci się fajny weekend :)
niebajka, a dokąd wyjeżdżasz? Tylko ja spędzam weekend w domu? :/

Moja @ wczoraj przyszła dziś odchodzi, jakieś dziwne to krwawienie było, jak nie moje, "soczyście" czerwone i rzadkie, a nie jak zwykle brunatne i gęste. @ krótka ale jest i "suprajs"..jakaś cholerna infekcja tam na dole..:/ m kupił mi iladian direct plus i clotrimazolum,może pomoże.. Wizytę u gina mam 10czerwca, wtedy będę wiedziała co dalej.

Ostatnia edycja:
reklama
Diore no ja kiedys opowiadalam ... Nie zrobiłam w koncu , dosłownie uciekłam z gabinetu bo przed badaniem dowiedziałam sie ze mozna s narkozie ktorej nikt mi nie zaproponował .. Takze tego :p

Dziewczyny ja sie boje narkozy:-(
A moga mi ja dac w miedzyczasie gdyby mnie bolalo???

Lumia czekam z niecierpliwoscia!!!

Beti odpoczywaj i odstresowywuj sie:-*

No Kochane, krew upuszczona, wiec pozostaje tylko czekac....;-)

Zuzik
O co chodzi?czyzby czyzyk:p cos przegapilam;-)

Kredka
Ale Cie strasza:p az narkoza? A nie wystarczy znieczulenie miejscowe?hmmm. Ja mialam sono (wiem, ze to co innego)aleu mnie nawet bez znieczulenia i tabletek przeciwbolowych sie odbylo. Nie bylo przyjemnie i bolalo, ale do wytrzymania;-)

Dziewczyny a nie wiecie co z Inis?

Anika
Poplakalam sie z moim m ze smiechu:p

Niebajko
Zapomnialam Ci odpisac:p tak mialam na niepeknietym;-)ale na drugi dzien na kontroli juz nie bylo:-)

Lumia czekam na wieści ;-)

Diore mam nadzieję że do niego dojdzie, bo juz raczej nigdzie nie będziemy wyjeżdżać. W lipcu in vitro, chyba koszty nas juz przerosna. :-)

Beti dobrze ze jest nadzieja, na pewno wszystko się dobrze skończy.

Ja miałam hsg w znieczuleniu także nic nie czułam, natomiast nie wiem jak wygląda punkcja???? Czy jest pod narkoza?

Dziewczyny lipa...
I dla mnie maj nie okazal sie szczesliwy....
Walczymy dalej, choc powaznie mysle o przerwie.
Rozczarowanie male bylo, ale pierwszy raz nie chce mi sie beczec i jakos nie jest mi smutno...kurcze nie poznaje siebie.przyzwyczajenie?

reklama
Do góry