reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti zobaczysz,że będzie dobrze :)
lumia &&&&
kredka, ja przed hsg dostałam ketonal dożylnie,a i tak o malo nie straciłam przytomności z bólu. Byłam zła na lekarza,że nie robią tego w znieczuleniu miejscowym. Także walcz o znieczulenie.
zuzik,może akurat? :)
stacy,jeśli wyjazd dojdzie do skutku szykuje Ci się fajny weekend :)
niebajka, a dokąd wyjeżdżasz? Tylko ja spędzam weekend w domu? :/

Moja @ wczoraj przyszła dziś odchodzi, jakieś dziwne to krwawienie było, jak nie moje, "soczyście" czerwone i rzadkie, a nie jak zwykle brunatne i gęste. @ krótka ale jest i "suprajs"..jakaś cholerna infekcja tam na dole..:/ m kupił mi iladian direct plus i clotrimazolum,może pomoże.. Wizytę u gina mam 10czerwca, wtedy będę wiedziała co dalej.

Ostatnia edycja:
reklama
Diore no ja kiedys opowiadalam ... Nie zrobiłam w koncu , dosłownie uciekłam z gabinetu bo przed badaniem dowiedziałam sie ze mozna s narkozie ktorej nikt mi nie zaproponował .. Takze tego :p

Dziewczyny ja sie boje narkozy:-(
A moga mi ja dac w miedzyczasie gdyby mnie bolalo???

Lumia czekam z niecierpliwoscia!!!

Beti odpoczywaj i odstresowywuj sie:-*

No Kochane, krew upuszczona, wiec pozostaje tylko czekac....;-)

Zuzik
O co chodzi?czyzby czyzyk:p cos przegapilam;-)

Kredka
Ale Cie strasza:p az narkoza? A nie wystarczy znieczulenie miejscowe?hmmm. Ja mialam sono (wiem, ze to co innego)aleu mnie nawet bez znieczulenia i tabletek przeciwbolowych sie odbylo. Nie bylo przyjemnie i bolalo, ale do wytrzymania;-)

Dziewczyny a nie wiecie co z Inis?

Anika
Poplakalam sie z moim m ze smiechu:p

Niebajko
Zapomnialam Ci odpisac:p tak mialam na niepeknietym;-)ale na drugi dzien na kontroli juz nie bylo:-)

Lumia czekam na wieści ;-)

Diore mam nadzieję że do niego dojdzie, bo juz raczej nigdzie nie będziemy wyjeżdżać. W lipcu in vitro, chyba koszty nas juz przerosna. :-)

Beti dobrze ze jest nadzieja, na pewno wszystko się dobrze skończy.

Ja miałam hsg w znieczuleniu także nic nie czułam, natomiast nie wiem jak wygląda punkcja???? Czy jest pod narkoza?

Dziewczyny lipa...
I dla mnie maj nie okazal sie szczesliwy....
Walczymy dalej, choc powaznie mysle o przerwie.
Rozczarowanie male bylo, ale pierwszy raz nie chce mi sie beczec i jakos nie jest mi smutno...kurcze nie poznaje siebie.przyzwyczajenie?

reklama
Do góry