reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Anika, o padłam!:-D "Ja nie chce mieć dzieci (...) A co jeśli Ci bocian przyniesie? (...) To będę mieć ptaka!" Heh! Nam dorosłym przydałoby się takie dziecięce spojrzenie na otaczającą nas rzeczywistość:-p

Dziewczynki
Dziekuje za wszystkie dobre fluidki;-) w moja strone. Szczegolnie Tobie Beti..., ze w takiej chwili wspierasz myslami innych;-)
Kochana wierze w Wasza trojke! Dacie rade!

Na bete ide po pracy, czyli po 16....zaczynam sie stresowac...
Dobrze mi bylo z moja domniemana ciaza;-)i boje sie, ze z dniem dzisiejszym zaczne walke na nowo....ehhhh
Wiem, wiem dopoki nie ma wyniku jest nadzieja, ale same wiecie;-)

Zuzik - nigdy nic nie wiadomo, mam nadzieję że to smyranie coś przyniesie. :-D

Lumia - trzymam &&&&&, wynik pewnie będziesz miała jutro?

Mi jak się wszystko po układa to, może pojadę w niedzielę do brata do Wiednia :tak: Dzwonił do nas żebyśmy przyjechali się odstresować :-)

lumia Wy myslicie o mnie a ja myśle o Was,zresztą ciągłe myślenie o mojej sytuacji doprowadzi mnie do białej gorączki.Dobrze że mam internet bo bym tu zwariowała :)

reklama
Beti trzymaj się dzielnie. Lekarze widzę nie są pewni Twojej sytuacji a więc jest nadzieja. Będą Ci robić jeszcze jakieś badania?

Lumia trzymam kciuki za wielgachna betę!

Do góry