reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti:(( trzymaj sie kochana! Nie damy sie! Myslami i sercem z Toba i maluszkami. Czekam na dobre wiesci! Nie moze byc inaczej!

Diore:( przykro mi.. ale tyle w Tobie dobrych emocji! Swietna z Ciebie dziewczyna:) przyjdzie i Twoj dzień. Wierze w to! Zbieraj sily na dalsze plany;)

Lumia czekam jutro na pozytywy;) powodzenia!

Ja jak w amoku dzisiaj, zakupy itd przed weekendem czerwcowym. W srode wyjezdzam, wiec bede malo aktywna o ile w ogóle .. umowilam sie na wizyte w klinice i tyle u mnie. @ w pelni.

reklama
hej :( byłam rano na wizycie lekarz nie pozoatawił mi złudzeń:no: powiedział że jest bardzo zle :( :( :( kurw..... tylko w łeb se strzelić już nie mam nawet siły ryczeć.......

Beti:(( na pewno zrobią wszystko co w ich mocy. Musicie walczyć... i wierzyć. Nic innego w tej chwili nie zrobisz..
Tule mocno!

Boże Beti, nie może tak być!!!! lekarz nie pozostawia złudzeń, bo jest zakażenie? czy coś innego? moze jeszcze ktos powinien skonsultowac Twoj przypadek? to dobry szital? macie tam jeszcze jakis specjalistyczny? trzeba szykać opcji!!!!

czy jest zakażenie to nie wiadomo wynik jutro,ale to już czwarty lekarz i mówi to samo,nie daje rady :( załamuje się psychjcznie :(:(:( nie chce mi się żyć .......

Beti, na pewno jest Ci bardzo cięzko, ale myśl o Maluszkach, które sa z Tobą! one tam są i czują Twój uzasadniony strach... przecież nie może się tak skonczyc! :(

Beti dolaczam do dziewczyn - skonsultuj to z innym lekarzem. Bardzo chcialabym Ci pomoc... ale ja bardzo mocno wierze ze wyniki wyjda dobre i nie bedzie zakazenia i nawet jakbys miala zostac w szpitalu to wiem ze dacie rade!!! Mysle o Tobie i maluszkach caly czas!!! Tule i caluje:-*

reklama
był przed chwilą mój gin,odwiedził mnie na oddziale,powiedział że szwa w ciąży blizniaczej sie nie zakłada :( czekamy na jutrzejsze wyniki,ale wyraz jego głosu mnie toszkę uspokoił powiedział że teraz mamy leżeć i brać leki i może......... dodał że prawdopodobnie to za duży ciężar dla mojej macicy,a także wcześniejsze porody i duże dzieci. :( :( :(

Do góry