reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Diore przykro mi ale ciesze się ze się nie poddajesz:*
Co do treningu z Chodakowska mnie wykańcza po 25 min. wole rowerem pojeździć albo okna pomyć:p
Ja dziś oddałam teczkę z awansu zawodowego i mam trochę luzu. Jutro zakupy, środa Dzień Rodziny w pracy, a w czwartek Praga:)

reklama
Marzen, mianowanie robisz czy kontraktowego?!;) ja mam jutro analizę formalną wniosku na mianowanie! :)\

Diore, dobrze, że masz plan - to trzyma w pionie :) a MelB jest super - ja w ubiegłym roku 6tygodni z nią cwiczyłam 6razy w tygodniu 30min i były efekty duze!! 5cm w talii przez 4tygodnie:) polecam!

witam,ja juz po prenatalnych i odrazu po badaniu wylądowałam w szpitalu :szok::no: jestem załamana :( :( :( mamy parkę Hanię i Kacperka z dziećmi wszystko ok są zdrowiutkie bez żadnych wad,ale za to mam przepukilinę pęcherza płodowego i nie wiedzą co dalej z moją ciążą :(:(:( zabiję się jak je stracę :( boże pomóż mi :crazy:

Beti o matko!!!! Normalnie az mi ciary przeszly:-( kurcze jak to moglo do tej przepukliny dojsc??? I co lekarze powiedzieli? Strasznie mnie zmartwilas kochana ale ja wierze ze lekarze znajda dobre rozwiazanie i w zdrowiu doczekasz do konca!!! Super ze maluchy ok:-* zobaczysz nie stracisz ich! Najwyzej bedziesz lezec i tyle i wiem ze dasz rade! Mocno sscisskam i tule:-*

Diore az 9° i leje i wieje :-( juz grzejniki wlaczalam rano hehe i najchetniej to bym wieczorem w kominku zapalila:-) takie mamy piekne lato!!!

Co do cwiczen to wlasnie od wczoraj wertuje temat i juz wlasnie szukalam cwiczen mel b bo ma chyba najlepsze opinie. Chodakowskiej nie chce bo jak dla mnie troche przereklamowane a ona nawet awf nie skonczyla! I wiele osob wytyka jej podstawowe bledy.

Musze sciagnac filmy z ta mel b jak mozecie doradzic od czego zaczac to byloby super:-*
Anika wlasnie tak sobie obiecalam 30 min 6dni w tyg:-)

Poza tym od dzisiaj tak jak sobie obiecalam wprowadzam diete ale taka po swojemu bo po tylu latach rroznych diet itd wiem co i jak dziala na moj organizm i zrobie to po swojemu. Dla motywacji pierwsze pozbede sie nadmiaru wody z organizmu na dobry start a potem bedzie juz tylko zdrowo:-)

lekarze mówią każdy co innego :( mówią że w ciąży bliżniaczej to się często zdaża:szok: pęcherz z Hanią zniżył się i część tego pęcherza weszła do szyjki macicy :( zrobili wymaz z pochwy jezeli nie ma zakażenia bakteriologicznego to bedzie dobrze.ale jeżeli wdało się zakażenie to mówili że nawet rozwiązują ciąze :szok: ale one są za małe nie dadzą rady przeżyć w 20 tygodniu :( :( :( RATUNKU!!!!!! :( :( :( :( :(

Beti, mam nadzieję i pomodlę się za to, by żadnego zakażenia nie było i ten czarny scenariusz sie nie sprawdził!!! nie może tak być!!!!! juz Ci zrobili wymaz? kiedy będą wyniki?

Beti zobaczysz noe bedzie zadnego zakazenia!!! Musisz myslec pozytywnie zeby maluszki sie nie denerwowaly! Kiedy bedziesz miec wynik tego wymazu? Rozumiem ze zostawiaja Cie w szpitalu?

reklama
Beti - nie denerwuj sie bo to Ci na pewno teraz nie pomoże. Spróbuj iść do innego lekarza, ja w takiej sytuacji nie ufalabym jednemu. Tu chodzi o życie twoichq dzieci. Ale na pewno wszystko bedzie ok.

Diore - przykro mi ze tak sie skończyło, myślałam ze chociaz ty. ;-) u mnie @ od wczoraj, nie wiem czemu po dupku zawsze mnie krew zalewa?! ;-) może spróbuję tych ćwiczeń z mel b?

Kredka - super ze u ciebie juz lepiej, widze ze razem wprowadzamy tryb zdrowego odżywiania ;-)

Ja dzisiaj wykorzystałam pogodę, posadzilam w końcu kwiaty, umylam okna, zrobiłam pranie. Pracowity dzień ;-)

Do góry