reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
TAK ZOSTAWILI nas w szpitalu a wynik cholera wie dziś jutro nie wiem ile się czeka,ale może zaraz skoczę do piguły i się dowiem ,ciągle mi się ryczeć chce,już powiedziałam lekarzowi że jak tylko tzreba do do góry z nogami moge leżec przez 24h do końca ciązy :( :( :( jutro mój lekarz ma dyżur to moze on mi coś wiecej powie :(

reklama
BETI kochana!! Bede trzymac kciuki i bede sie modlić i moge za ciebie te nogi na lampie trzymac! Nie trać nadziei moja droga!

Beti jaktylko bedziesz miala jakiegolwiek nowe wiadomosci to daj znac!! Bede czesciej zagladac zeby zobaczyc ze wszystko jest w porzadku:-*

ok o ile internet mi pozwoli będę pisać,wyniki będą może w środę lub czwartek, umrę w niepewnosci do tego czasu :(

Beti kochana
Wierze w Twoje Maluszki i w to, ze wszystko dobrze sie skonczy!!!! Nie moze byc inaczej! I kropka.
Bede sie modlic za Was!!!

Diore
:-(...ehhh te zycie....

A jesli chodzi o cwiczenia, to ja od dluzszego czasu jestem aktywna;-) przyjalam taktyke co drugi dzien (czasami co trzeci). Nie chcialam sobie obrzydzic cwiczas dzien w dzien. Wychodzi mi jakies 3-4 razy tygodniowo.
Teraz wrocilam do chodakowskiej. Obecnie uwielbiam skalpel wyzwanie;-) widze fajne efekty;-) Z chodakowskiej jeszcze cwicze Czasami turbo wyzwanie;-)
Co do mel b proponuje zestaw:
Rozgrzewka, nogi, brzuch, posladki i rozciaganie Lub tiffany boczki:-) wlasnie musze wrocic do niej:p
Mel b ma wiekszy power i fajne teksty:p az chce sie cwiczyc:-)
Co do chodakowskiej skupiam sie tylko na cw. Nie sledze jej kariery;-) ale skalpel wyzwanie wyrobil mi fajowe poslady i ogolnie taka zbita jestem;-)

Beti wszystko będzie dobrze, jesteśmy z Tobą!

lumia, ja robiłam ten sam zestaw mel-b tylko ćwiczenia nóg zastępowałam jazdą na rolkach, teraz to samo będę robiła. A tiffany boczki są bardzo fajne, niby takie lekkie przyjemne, a na drugi dzień takie zakwasiory.

reklama
Do góry