reklama
niebajka
Fanka BB :)
Emenems na mnie N. czasami nawet warknie, zebym juz skonczyla czytac Dobrze, ze ich mamy
Aniko mysle, ze to dzieki tej lutce. Po duphastonie pewnie by tak latwo nie poszlo cos czuje:/ ale jest progres, najwazniejsze!
Skrobnelam priva:*
Wracam do gości, bo niegrzecznie tak z telefonem w reku..
Buziaczki:*
Aniko mysle, ze to dzieki tej lutce. Po duphastonie pewnie by tak latwo nie poszlo cos czuje:/ ale jest progres, najwazniejsze!
Skrobnelam priva:*
Wracam do gości, bo niegrzecznie tak z telefonem w reku..
Buziaczki:*
Aniko
Nie rob smaka
Wyczulas mnie nosem chyba jutro lub we wtorek ide na bete;-)
Ale raczej we wtorek zeby, w razie czego, dnia dziecka sobie nie popsuc;-) dzis mija 10 dzien od iui...
Chce wiedziec na czym stoje, bo tak to odstawie leki, zeby moja ksiezna@ o czasie przyszla
Niebajko
Super, ze juz w czerwcu kropek bedzie z Toba:-) kibicuje Ci mocno:-)
Nie rob smaka
Wyczulas mnie nosem chyba jutro lub we wtorek ide na bete;-)
Ale raczej we wtorek zeby, w razie czego, dnia dziecka sobie nie popsuc;-) dzis mija 10 dzien od iui...
Chce wiedziec na czym stoje, bo tak to odstawie leki, zeby moja ksiezna@ o czasie przyszla
Niebajko
Super, ze juz w czerwcu kropek bedzie z Toba:-) kibicuje Ci mocno:-)
stacy
Ja czytam to wszystko, później sie denerwuje i koło się zamyka ;-)
Lumia trzymam kciuki za betę ;-)
Diore gdzie ty jesteś, bo czekam na wiadomość od ciebie ;-)
Lumia trzymam kciuki za betę ;-)
Diore gdzie ty jesteś, bo czekam na wiadomość od ciebie ;-)
no i jestem, niestety 1 czerwiec przynosi złe wieści..@ chyba nadchodzi. Rano jeszcze było pukanko i nic, a teraz mam delikatne wodniste,czerwoniaste plamienie. Ból cyców ustąpił,brzucha też więc i tym razem się nie udało. Humor taki sobie, ale bez załamania. W tym tygodniu Boże Ciało więc już w następnym pójdę do gina umówić tą laparoskopię. Boję się jak cholera,że się nie obudzę ze znieczulenia,albo będę wszystko czuła. :/ Mam nadzieję,że nie będę musiała długo czekać na ten zabieg i już niedługo będę wiedziała co dalej. Tak czy siak, jeśli lekarz nie postanowi inaczej, robimy z m przerwę wakacyjną od "sztucznych" starań, naturalnie oczywiście będziemy działać . Trochę odpoczynku psychicznego od tego wszystkiego na pewno nie zaszkodzi. Od dziś u mnie powraca sport! Codziennie 10km w rolkach, zaczynam mel-b brzuch i zdrowsze odżywianie. Od marca wogóle nie ćwiczyłam i powiem Wam,że ciało mi trochę sflaczało. Skorzystam z przerwy i poprawię wygląd i kondycję. Wykorzystamy ten czas, świeże warzywa i owoce by przygotować organizmy do dalszego działania.
Oj rozpisałam się trochę.. Miłego dnia!
Oj rozpisałam się trochę.. Miłego dnia!
kredka82
Diore najwazniejsze ze jest plan! A moze poprawa kondycji sprawi ze naturals sie trafi? Czego Ci bardzo serdecznie zycze:-*
Ja od dzisiaj tez wprowadzam zmiany i zdrowy tryb! Moja @ powinna dzisiaj przyjsc bo 27dc ale po tych ostatnich przesunieciach nie wiem czego mam sie spodziewac? Musze znalezc jakis fajny zestaw cwiczen i bede cwiczyc z telewizorem:-)
Co do mojej szyji to ten masaz faktycznie pomogl i moge juz wszysykim ruszac. Co prawda czuje jeszcze lekko ale w porownaniu fo tego co bylo jest wielka roznica wiec do tego pana na masaz wroce:-) i bede regularnie chodzic. Wogole to Wam powiem ze on mi chyba cos odblokowal bo zrobilo mi sie cieplo! Ja wieczny zmarzluch a teraz normalnie czuje ze mi cieplo non stop.
Poza tym u nas dzisiaj wolne ale chwilowy opad deszczu niestety zaprzestal prac ogrodkowych ( a mielismy plot malowac) no ale coz...
Dzisiaj dzien dziecka wiec zycze nam wszystkim zebysmy w przyszlym roku mialy przy sercu lub pod sercem malenka istotke a obecnym mamusiom zycze duzo zrrowia dla ich pociech!!!
Milego dnia dziewczynki:-*
Ja od dzisiaj tez wprowadzam zmiany i zdrowy tryb! Moja @ powinna dzisiaj przyjsc bo 27dc ale po tych ostatnich przesunieciach nie wiem czego mam sie spodziewac? Musze znalezc jakis fajny zestaw cwiczen i bede cwiczyc z telewizorem:-)
Co do mojej szyji to ten masaz faktycznie pomogl i moge juz wszysykim ruszac. Co prawda czuje jeszcze lekko ale w porownaniu fo tego co bylo jest wielka roznica wiec do tego pana na masaz wroce:-) i bede regularnie chodzic. Wogole to Wam powiem ze on mi chyba cos odblokowal bo zrobilo mi sie cieplo! Ja wieczny zmarzluch a teraz normalnie czuje ze mi cieplo non stop.
Poza tym u nas dzisiaj wolne ale chwilowy opad deszczu niestety zaprzestal prac ogrodkowych ( a mielismy plot malowac) no ale coz...
Dzisiaj dzien dziecka wiec zycze nam wszystkim zebysmy w przyszlym roku mialy przy sercu lub pod sercem malenka istotke a obecnym mamusiom zycze duzo zrrowia dla ich pociech!!!
Milego dnia dziewczynki:-*
reklama
kredko, fajnie,że lepiej się czujesz! A,że ciepło to w końcu lato idzie,dziś piękna pogoda! u mnie @ już zawitał na dobre..
Co do ćwiczeń polecam treningi z Mel B. Dopóki się ich nie nauczyłam na pamięć ćwiczyłam przy TV. Jestem jej wierna od lat, ma zajeb.ste 10minutowe treningi brzucha, pośladków, nóg itp. Wystarczy trzy razy w tygodniu pozbierać do kupy tak by było 40min i efekty naprawdę szybko przychodzą. Ja dzięki niej mam fajną "jamajską" dupkę, a kiedyś jak naleśnik była. Ćwiczenia są fajne, przynoszą efekty,a nie są tak wykańczające jak "skalpel" Chodakowskiej(przynajmniej dla mnie). Ja dodatkowo jestem zapaleńcem rolek-uwielbiam!
Także do roboty! dziś zrobię sobie zdjęcie jak wyglądam teraz, a 30 czerwca porównam po treningach. Chyba,że w między czasie nastąpi przymusowa przerwa spowodowana laparoskopią.
Co do ćwiczeń polecam treningi z Mel B. Dopóki się ich nie nauczyłam na pamięć ćwiczyłam przy TV. Jestem jej wierna od lat, ma zajeb.ste 10minutowe treningi brzucha, pośladków, nóg itp. Wystarczy trzy razy w tygodniu pozbierać do kupy tak by było 40min i efekty naprawdę szybko przychodzą. Ja dzięki niej mam fajną "jamajską" dupkę, a kiedyś jak naleśnik była. Ćwiczenia są fajne, przynoszą efekty,a nie są tak wykańczające jak "skalpel" Chodakowskiej(przynajmniej dla mnie). Ja dodatkowo jestem zapaleńcem rolek-uwielbiam!
Także do roboty! dziś zrobię sobie zdjęcie jak wyglądam teraz, a 30 czerwca porównam po treningach. Chyba,że w między czasie nastąpi przymusowa przerwa spowodowana laparoskopią.
Podziel się: