reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajka ja to czasami na odwrót naczytam sie głupot i potem mam wyrzuty sumienia :p dobrze se maz mnie do pionu stawia

reklama
Niebajko, cieszę się, że panna niezdecydowana @ zawitała i szyków nie pomieszała ;) zaczyna sie robić powaznie :) miłego wieczoru, Kochana :)

Emenems na mnie N. czasami nawet warknie, zebym juz skonczyla czytac:p Dobrze, ze ich mamy :)

Aniko mysle, ze to dzieki tej lutce. Po duphastonie pewnie by tak latwo nie poszlo cos czuje:/ ale jest progres, najwazniejsze! :)

Skrobnelam priva:*

Wracam do gości, bo niegrzecznie tak z telefonem w reku..:p
Buziaczki:*

Niebajko, przez priva nie mogę, więc daję tutaj 11391475_897208820326055_1818813928612597314_n.jpg :))

dziewczyny, częstujcie się ;) dzisiejsze :)

Załączniki

• 11391475_897208820326055_1818813928612597314_n.jpg
    11391475_897208820326055_1818813928612597314_n.jpg
    55,8 KB · Wyświetleń: 55
Aniko
Nie rob smaka:p
Wyczulas mnie nosem:p chyba jutro lub we wtorek ide na bete;-)
Ale raczej we wtorek zeby, w razie czego, dnia dziecka sobie nie popsuc;-) dzis mija 10 dzien od iui...
Chce wiedziec na czym stoje, bo tak to odstawie leki, zeby moja ksiezna@ o czasie przyszla:p

Niebajko
Super, ze juz w czerwcu kropek bedzie z Toba:-) kibicuje Ci mocno:-)

Aniko dzięki!
Przepiekne pysznosci:))) jadlabym do bolu brzucha :p

Lumia w takim razie zmieniam kalendarz:) Ty mialas iui na niepeknietym, prawda? Jeny, oby wiesci byly najlepsze:) musimy jakos ogarnac ten czerwiec:))

Ja czytam to wszystko, później sie denerwuje i koło się zamyka ;-)

Lumia trzymam kciuki za betę ;-)

Diore gdzie ty jesteś, bo czekam na wiadomość od ciebie ;-)

no i jestem, niestety 1 czerwiec przynosi złe wieści..@ chyba nadchodzi. Rano jeszcze było pukanko i nic, a teraz mam delikatne wodniste,czerwoniaste plamienie. Ból cyców ustąpił,brzucha też więc i tym razem się nie udało. Humor taki sobie, ale bez załamania. W tym tygodniu Boże Ciało więc już w następnym pójdę do gina umówić tą laparoskopię. Boję się jak cholera,że się nie obudzę ze znieczulenia,albo będę wszystko czuła. :/ Mam nadzieję,że nie będę musiała długo czekać na ten zabieg i już niedługo będę wiedziała co dalej. Tak czy siak, jeśli lekarz nie postanowi inaczej, robimy z m przerwę wakacyjną od "sztucznych" starań, naturalnie oczywiście będziemy działać :D. Trochę odpoczynku psychicznego od tego wszystkiego na pewno nie zaszkodzi. Od dziś u mnie powraca sport! Codziennie 10km w rolkach, zaczynam mel-b brzuch i zdrowsze odżywianie. Od marca wogóle nie ćwiczyłam i powiem Wam,że ciało mi trochę sflaczało. Skorzystam z przerwy i poprawię wygląd i kondycję. Wykorzystamy ten czas, świeże warzywa i owoce by przygotować organizmy do dalszego działania.

Oj rozpisałam się trochę.. Miłego dnia! :)

Diore najwazniejsze ze jest plan! A moze poprawa kondycji sprawi ze naturals sie trafi? Czego Ci bardzo serdecznie zycze:-*
Ja od dzisiaj tez wprowadzam zmiany i zdrowy tryb! Moja @ powinna dzisiaj przyjsc bo 27dc ale po tych ostatnich przesunieciach nie wiem czego mam sie spodziewac? Musze znalezc jakis fajny zestaw cwiczen i bede cwiczyc z telewizorem:-)

Co do mojej szyji to ten masaz faktycznie pomogl i moge juz wszysykim ruszac. Co prawda czuje jeszcze lekko ale w porownaniu fo tego co bylo jest wielka roznica wiec do tego pana na masaz wroce:-) i bede regularnie chodzic. Wogole to Wam powiem ze on mi chyba cos odblokowal bo zrobilo mi sie cieplo! Ja wieczny zmarzluch a teraz normalnie czuje ze mi cieplo non stop.
Poza tym u nas dzisiaj wolne ale chwilowy opad deszczu niestety zaprzestal prac ogrodkowych ( a mielismy plot malowac) no ale coz...

Dzisiaj dzien dziecka wiec zycze nam wszystkim zebysmy w przyszlym roku mialy przy sercu lub pod sercem malenka istotke a obecnym mamusiom zycze duzo zrrowia dla ich pociech!!!

Milego dnia dziewczynki:-*

reklama
kredko, fajnie,że lepiej się czujesz! A,że ciepło to w końcu lato idzie,dziś piękna pogoda! :) u mnie @ już zawitał na dobre..
Co do ćwiczeń polecam treningi z Mel B. Dopóki się ich nie nauczyłam na pamięć ćwiczyłam przy TV. :) Jestem jej wierna od lat, ma zajeb.ste 10minutowe treningi brzucha, pośladków, nóg itp. Wystarczy trzy razy w tygodniu pozbierać do kupy tak by było 40min i efekty naprawdę szybko przychodzą. Ja dzięki niej mam fajną "jamajską" dupkę, a kiedyś jak naleśnik była. Ćwiczenia są fajne, przynoszą efekty,a nie są tak wykańczające jak "skalpel" Chodakowskiej(przynajmniej dla mnie). Ja dodatkowo jestem zapaleńcem rolek-uwielbiam! :)
Także do roboty! :) dziś zrobię sobie zdjęcie jak wyglądam teraz, a 30 czerwca porównam po treningach. Chyba,że w między czasie nastąpi przymusowa przerwa spowodowana laparoskopią.

Do góry