reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A widzisz może ja też źle przeczytałam ;-)

No ja jestem w trakcie przygotowania obiadu, dzisiaj bardzo tradycyjnie ziemniaki z koperkiem, schabowy i buraczki zasmażane :-) nie zbyt zdrowo :-D

Od wczoraj pochłaniam wszystko co się tyczy in vitro, chyba już zaczynam przesadzać. :tak:

U nas cały tydzień piękna pogoda, znajomi wpraszają się na grilla. ;-) także znowu jakaś imprezka.

Lumia to zjadanie postow jest irytujace... najlepiej te dlugie skopiowac wczesniej:-)
A ja siedze i sie obzeram:-D od jutra wchodzi w zycie plan pt " troche albo i wiecej musze schudnac":-)

No zostawić Was na dwa dni, to tyle postów naprodukujecie, że sie człowiek nie może polapac ;)

dziewczyny, co do amh - to spadło z 1,98 na 1,85. wazne, że nadal kwalifikuję się do ifv.

acha, i wynik był tego samego dni. wczoraj sprawdziłam pocztę i się okazało, że jeszcze w pt przesłali mi maila. a w Poz czekałabym prawie 4tygodnie!!! szok!

Kredka
W rzeczy samej;-)szlak czlowieka moze trafic:p

Aniko
Ja tez jestem w szoku, ze tak blyskawicznie:-) i wazne, ze zielone swiatlo w pelni:-)

Kredka,jak Twoje plecy? odpuściły?

Lumia, jakieś nowiny? ;)

Diore, jak sytuacja? mam nadzieję, że @ nie zawitała?!

reklama
Halo:) jestem:)

Wklejam kalendarz:)
Takze jutro kciuki za diore i Beti39 zaciskamy mocno, mocno:)

CZERWIEC
1 - diore - beta!
1 - Beti39 - II badanie prenatalne
2– lumia – beta!
8 - zuzik85 - usg kontrolne do iui
8/10 - kredka 82 - hsg
niebajka - criotransfer

LIPIEC
3 - Anika - wizyta kwalifikacyjna
Stacy - przygotowania do ivf

Jak cos pomerdalam albo nie wpisalam, to sie dopominac:p

Ja tak tylko na chwilke, bo dzisiaj sie goscilam, teraz u mnie sie goszczą i taki gosciowy weekend:D duzo spacerów, slonka i nawet jedno piwko dzisiaj strzelilam:) mam nadzieje, ze ostatnie na najblizsze 1,5 roku:)

@, która nie dawala zadnych sygnałów, zaskoczyła mnie dzis w trakcie obiadu. Zabolalo i w tej sekundzie polecialo:| No przeciez nigdy tak nie mialam! Wariactwo... ale lepiej tak niz gdyby miala czychac za rogiem jeszcze tydzien. Jutro umowie sie na wizytę. Od wtorku zaczynam estrofem, acard i encorton. Koło 20 czerwca Kropek powinien byc juz ze mna;) zaczyna się stres :p

Aniko amh zrobione jak burza! Szok totalny! Spadlo troszkę, ale niewiele:) gdybym mogła oddalabym Ci troche swojego;)
Najwazniejsze, ze sie zakwalifikujesz! Lato bedzie gorace;D

Stacy ja jestem taka wariatka, ze ciągle czytam o ivf. Ale ogolem, jak w coś sie wkrecam, to drąze i drąze.. do bolu;) Uspokaja mnie to bardzo.

Buziaki kochane :*

Ostatnia edycja:
Do góry