reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole - ZUS to jest najgorsze dziadostwo jakie może być, a ten wspólnik to jakiś cwaniaczek. Mam nadzieję, że mu pokażesz. :tak:

Ja dzisiaj robiłam obiad pod hasłem " co mamy w lodówce":-D jeden garnek i wrzuciłam co się dało.

Anika gdzie ty jesteś?

Diore, Lumia?

reklama
Magda no to ciekawe co ci z tego lizania wyjdzie;-) mam nadzieje ze szybko zadziala!!!!!
Stacy mam nadzieje ze Twoj obiad bedzie lepszy niz moj koktail ostatnio haha bo w nim tez zrobilam wszystko co pod reka;-)

Dziewczyny, pełen sukces :0 dostałam wszytsko, po co poszłam, a w bonusie życzenia powodzenia i zapewnienie, że w razie czego moge liczyć na pomoc w sprawie leków refundowanych (podobno od lipca maja wejsc zmiany). az mi wstyd, że w lekarkę zwątpiłam...
ona od razu wiedziała, o co mi chodzi i w bardzo serdecznej atmosferze dala i wypisała wszytsko. co wiecej powiedziała, ze zaluje, ale z Gametą nie wspólpracują (w sensie nei wysyłaja tam swoich pacjentek na rządówkę) i nie może wykonać kilku telefonów w mojej sprawie. zapewniła tez, ze bez mrugnięcia okiem nas zakwalifikują, bo spełniamy wszytskie warunki..

gdyby nie to, że ona nie robi ivf w ramach rządówki, to pewnie nie zmieniałabym miejsca.

torbiel nadal jest, ale napisała w opisie usg, ze to zmiana funkcjonalna. podpowiedziała, że mam isc na badanie krwi - marker C jakis tam, co da pełne potwierdzenie, ze tak własnie jest - co by się nie czepiali :)

dziewczyny, dzieki za tonę pozytywów płynących w moją stronę :)

Magdo o rentę rodzinna wypełnia sie druk rp-6, a to jest okres lat składkowych i nieskładkowych.
Jako pierwsza rubryczke wypełnia sie uczelnie wyższa, o ile oczywiscie ktos ma.
Ale to poczatek mojej gehenny z instytucja ZUS. Mam nie takie świadectwo pracy M z jednego zakładu, wiec nie chcą go uznać. Mam dostarczyć nowe.
Zakład nie istnieje, a archiwizacje ma prowadzona od roku x, a moj M pracował tam 4 lata przed rokiem x.
Wiec nie mam odpowiedniej dokumentacji na doliczenie tych lat pracy do całości. A w sumie wszystko zależy od uznaniowosci urzędniczki...ja trafiłam na wredna babę. Znajomej miła pani w ZUS uznała nawet to czego nie powinna. A ja zawsze pod górkę:(

Jaka to Magdo książkę polecasz? Książki księdza znam, ale nie doczytalam co polecasz Ty.

reklama
Pole - polecam ci "matki zony czarownice" Miszczuk i dwie pozostałe z serii - książki, sagi kobiece o takich silnych kobietach jak ty

Do góry