reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny znalazlam taki opis przy snie o zebach:
" Dla Freuda sny, w których pojawiały się zęby, wiązały się jednoznacznie z seksualnością. Wypadające zęby oznaczały dla niego obawy mężczyzn związane z kastracją i impotencją, z kolei u kobiet symbolizowały pragnienie posiadania dzieci."

reklama
Witam:)
Mi kiedyś śnił się byk, ponoć to symbol niespełnionych, erotycznych pragnień:p
Ja dzis miałam leniwić się ale postanowiłam zrobić segregacje ubrań:)
I jak to mówią " cóż że spódnica letnia, skoro dupa jeszcze zimowa:p".

Witam dziewczyny, :-)

Smerfetko czy mogłabyś mi podać tytuł tej książki napisanej przez księdza?

Kredko ja nie wierzę w sny, jakoś żaden mi się nigdy nie sprawdził i chyba dobrze. Ale mama mi ostatnio mówiła że śniły się jej truskawki i sprawdziłam w senniku i oczywiście tłumaczeń jest wiele ale jedną z nich sa nie spełnione fantazje:tak:

Ja chyba dzisiaj dużo tutaj nie popiszę. Niestety wkradł mi się jakiś wirus czy coś, ciągle mnie przekierowuje na jakieś inne strony, nie mogę się normalnie zalogować. :-( Ja już byłam u mamy na kawie, pogoda u nas jest paskudna. Nic się nie chce normalnie.

Magda szpinak i banan? Razem? Ja duzo eksperymentuje ale takiego połączenia nie ogarniam!

a ogarniesz sok pomarańczowy, liście botwinki i gruszkę? albo wodę mineralną, liście sałaty i ananasa? soku i wody daje tylko tyle żeby kielich ruszył. koktajl jest gęsty. starań się pić go długo, ale w domu mi się nie udaje. wypijam zanim zdążę umyć kielich :-)

wracam do ćwiczeń, dwa tygodnie przerwy dały po kręgosłupie :-(

Aaaaa kocham takie energetyczne koktajle! Jarmuz, grejfrut i co wpadnie♡♡♡♡

Skubaniec=pleśniak. Na spodzie ciasto kruche, wiśnie, piana z białek i na wierzchu skubane palcami, albo starte zniwu kruche ciasto. Piana z białek przy wisniach się nie zcina i wyglada jak bialy, mokry puszek. Trochę jak pleśń:p number one!

jarmuż z grejfrutem? musi być pycha. teraz to dopiero będę kibicowała mojemu jarmużowi rośnij rośnij!!:-)

a pleśniak jest pyycha.
ja dziś upiekłam kruche z rabarbarem. troszkę niezdrowo, ale to tylko sezonowe;-)

Poleee???

reklama
Niebajka plesniaka z wiśniami uwielbiam :-) Oprócz tego co podalas, na owoce scieram część ciasta z kakao.

Stacy tak jak Kasik pisała, tytuły to ,Nie ma szału, jest rak' i ta najnowsza książka której jeszcze nie czytałam 'Życie na pełnej petardzie'. Pierwsza książka jest jakby wywiadem, czyta się bardzo szybko ale warto zatrzymać się i pomyśleć :-)

Do góry