reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
tak Kasik brałam krótko encorton. jakoś to muszę ogarnąć. :-)

ja słyszałam, co kandydat Duda powiedział wczoraj jest za ifv, ale tak żeby nie było selekcji zarodków. nie wiem czy on chciałby żeby po punkcji wszczepić wszystkie zarodki niezależnie od jakości i czy wszystkie na raz, bo mrożenie jest przecież naruszeniem godności ludzkiej.
ehh, w niedzielę wszystko się wyjaśni.

reklama
Marzen :((((( yhhh...przykro mi kochana:(

Pozdrowienia z pracy...chyba tu dzisiaj nocuje:(

Załączniki

• 1432309248054.jpg
    1432309248054.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 59
marzen przytulam, dziś obie rozpoczęłyśmy cykl. kolejny... boszszsz kiedy będzie ten dzień??

niebajka, a co nocny dyżur masz??

Jezu dziewczyny, pochłonęłam tą książkę od Madzi. Książka jest świetna, czytając można się zastanowić co tak naprawdę w życiu jest dla nas ważne.:tak: Popłakałam się chyba kilka razy, bardzo wzruszająca.

ja słyszałam, co kandydat Duda powiedział wczoraj jest za ifv, ale tak żeby nie było selekcji zarodków. nie wiem czy on chciałby żeby po punkcji wszczepić wszystkie zarodki niezależnie od jakości i czy wszystkie na raz, bo mrożenie jest przecież naruszeniem godności ludzkiej..

to wychodzi że koleś w ogóle nie zna procedury ivf. Właśnie wkurza mnie, że o ivf wypowiadają się ci, którzy nie poznali całej procedury. Dopowiem, że w wiadomościach pokazali jak zarzekał się, że sam nie zastosowałby tej metody. Powiem Wam, że ja też się zarzekałam. Gdy jednak iui nie przyniosła skutku, dużo rozmyślałam o ivf, modliłam się i szukałam odpowiedzi. Pewna dziewczyna napisała na wątku o ivf o książce pewnego księdza i w sumie dzięki niej podjęłam decyzję :happy:

Magda tak jak Kasik pisała byłam u prof Malinowskiego w Łodzi + wykonałam w szpitalu Matce Polce w Łodzi histeroskopie w 6 dc z pobraniem wycinka endo i poszerzeniem szyjki. Brałam leki (encorton <na zawyżone przeciwciała przeciwjądrowe> + euthyrox bo wyszło mi ukryte hashimoto) i myślałam o czekającym mnie crio. @ po histero już nie dostałam. Diagnoza prof była właśnie taka, że mój organizm odrzuca zarodki. Wyniki mojego męża były wzorowe na każdym polu

Kasik - alkohol piłam ale akurat nie na weselu i wieczorze panieńskim bo oczywiście robiłam za kierowcę ;-)

eh poczytałabym tą książkę o której piszecie ale nie mam teraz czasu. Póki co czeka na mnie druga książka księdza o którym pisałam wyżej :happy:

Skonczylam czytac:-) no na prawde dzieki Madziu za ta ksiazke:-*:-*

Stacy ja tez beczalam czytajac...

Jakby ktoras czytala wkrotce cos ciekawego to poprosze o tytul :-)

reklama
Ja moze jutro sie zabiore za książkę:)
Smerfeta mnie tez wkurzaja Ci idioci zabierajacy glos w temacie ivf.. pieprz a trzy po trzy nie majac totalnie pojecia, jak to wyglada. Banda debili. Cyrk.
Jutro nadrobie zaleglosci forumowe:)

No i trzymamy kciuki za piekne widoczki Emenems:) powodzenia kochana!

Do góry