reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Aniko
I Tobie serdecznie dziekuje za te madre rady:-) :-*
Podszedl dzis do mnie i powiedzial, ze "nie chce zebym przez niego plakala" i jesli moge to mAm podpytac lekarza o cos podnoszacego libido:p;-)

Co ja bym bez Was zrobila?!

No to swieto we wsi ANIKO, przylazla@ wreszcie Franczeska;-):-)
Teraz masz pewnie 1000mysli na sekunde, ale pamietaj, ze wszystko sie rozwiaze;-) Zawsze tak jest!

Niestety nie pomoge z lutka, bo nigdy nie bralam, tylko dupka...

Wlasnie INIS odezwij sie;-)

Pole
.....

Kredko
Jakos dziwnie jak nie widze Twoich wpisow, bo jestes chyba najaktywniejsza na tym forum;-)

Niebajko
Kazdy dzisiejszy post od Ciebie wywoluje usmiech na mojej twarzy:-)

Lumia, mądry facet:-) dogadacie się!;-)

Dziewczyny, a tak z innej beczki- poradzcie coś na rozdwajajace się paznokcie-wierzchnia warstwa normalnie odpada :-( macie jakieś sprawdzone specyfiki?

Aj ajaj no to walnelam posta ba cala strone odnioslam sie do kazdej z 2 ostatnich dni i jak konczylam pisac to kolezanka przyszla i niecgcacy skasowal sie wrrrrrr.

Ja dzisiaj odpoczywam bo wczoraj mielismy znajomych wieczorem wiec caly dzien siedzialam w kuchni itd... no same wiecie;-)

Tak w skrocie to niebajko bociany cuuuudne:-* dodaj linka pod kalendarzem to gdyby ktorejs smutno bylo to niech sobie pooglada;-)

Marzen krecha jak nic!!! Czekam z niecierpliwoscia na Twoja bete:-*

Stacy mocno kciuki zacisniete&&&&&:-*

Kasik smerfeta milena cudnie sie czyta o pueluszkach i maluszkach:-*:-*:-*

Lumia no u mojego m tez to roznie bywa. Troche meskie ego upadlo przez bezplodnosc i moje wczesniejsze planowanie sexu w ktory dzien tak, w ktory nie itd.( to jeszcze za czasow jak nie wiedzielismy o braku armii. Nawet kiedys mi powoedzial ze sex na zawolanie to nie to samo) wiec jak znajdziesz jakies dobre tabletki dla m to napisz jakie tez mojemu zaaplikuje;-)

Anika :-D:-D no nie wiem jak lepiej pokazac radosc:-) no w koncu @ dostalas:-* no to teraz musisz pokombinowac i od tego co zalatwisz zalezy jakie zycie mialo plan dla Ciebie!

Pewno ktoras pominelam ale caluje mocno:-*

Potwierdzam - eveline ma super odżywki tylko trzeba stosować b. często, warstwe na warstwe czyli dokładnie tak jak zalecają na opakowaniu

Anika to święto lasu - @ przyszła ;-)

Lumia mi też przydałoby się teraz coś na podniesienie libido ;-) Fajnie że Twoj M tak powiedział, widać zależy mu na Tobie, a to najważniejsze :-)

Anika ja moge polecic z sally hanson taka w zlotej butelce. Kiedys wiele znajomych pytalo czy mam sztuczne paznokcie i kazdej ktorej mowilam co stosuje to jak sprobowaly to mowily ze rewelacja.

reklama
Lumia ja niestety tez jestem w gronie par z problemami z lozkiem podczas staranek. Bo jak mozna kochac sie na zawolanie? Nie jest proste przy tym calym liczeniu, obserwacjach nie dac po sobie poznac, ze to dzisiaj i ze dzisiaj nam najbardziej zalezy. Zwlaszcza z wiedza, ze nie powinnismy przytulac sie codziennie bo to oslabia nasienie a przed owu miec 3-5 dni abstynencji. Jezeli ktos potrafi isc na spontan to szacun bo nam sie nie udawalo. Oczywiscie byly o to klotnie bo akurat wtedy kiedy trzeba bylo byc w gotowosci bojowej to albo sie poklocilismy albo bylismy padnieci ze zmeczenia albo bylismy na imprezie do rana albo mielismy gosci albo wypadal jakis sluzbowy wyjazd (w pojedynke) itd. Balam sie, ze podczas badania lub w dniu punkcji M nie stanie na wysokosci zadania, mimo, ze nigdy sie to nie zdarzylo gdzies tam z tylu glowy czulam lek. Bylam pod wrazeniem, ze moj M nie wstydzi sie badan nasienia, nawet opowiadal w formie zartu znajomym o tajemniczym pokoiku w klinice ;) Oczywiscie z kultowym tekstem o "Tanczacym z wilkami" ;) Skoro Twoj M sam wspomnial o seksuologu to uklony dla niego, dla faceta to musi byc nielada wyczyn przyznac sie do problemu, nie wiem czy moj by poszedl. Pewnie jakos bym go przekonala ale sam z taka inicjatywa raczej by nie wyszedl.

Ostatnia edycja:
Do góry