reklama
anika11
Fanka BB :)
Lumia, i ja cos dorzucę ze swojego podwórka... uważam, że przy długich staraniach zawsze w końcu coś zacznie szwankowac, bo my skupione na owu, faceci, by stanąc na wysokosci zadania. poza tym seks na zawołanie, umawianie, zero spontanicznosci i w efekcie przyjemności. podstawa to szczerość, choc czasem nie podejmuje się rozmowy, by nie urazić drugiej strony. u mnie to raczej ja jestem z tych, co mają wymówki i wiem, że mojemu M nie jest z tym dobrze.trzeba sobie w głowie poprzestawiac trochę, że bliskość w zwiazku jest najwazniejsza i nie mozna jej podporzadkowywac w slepo staraniom. bo co prawda to jedyna droga do naturalnego poczecia, ale nie moze być tylko narzędziem... bo romantyzm, pożądanie i fascynacja gdzies ulecą... a szkoda! bo fajnie może być ;P
masz mądrego faceta, skoro sam wspomniał o seksuologu. dajcie sobie szansę w rozmowie, a jesli bedziecie pogadac ze spacjalistą, to przy obopolnej zgodzie i zaangazowaniu wróżę Wam miliony lat cudownego seksu
Stacy, Marzen, widzę, że zaszalałyście dzisiaj z jedzeniem
Niebajko, rozumiem, że na stole u tesciowej nie było zdrowego jedzenia, ale na "bogato?
królewna @ pojawiła się godzinę temu!
masz mądrego faceta, skoro sam wspomniał o seksuologu. dajcie sobie szansę w rozmowie, a jesli bedziecie pogadac ze spacjalistą, to przy obopolnej zgodzie i zaangazowaniu wróżę Wam miliony lat cudownego seksu
Stacy, Marzen, widzę, że zaszalałyście dzisiaj z jedzeniem
Niebajko, rozumiem, że na stole u tesciowej nie było zdrowego jedzenia, ale na "bogato?
królewna @ pojawiła się godzinę temu!
niebajka
Anika normalnie odtancze zaraz taniec powitalny dla Twojej krolewny! Yhh... boje sie myslec jaki masz kolowrotek teraz w glowie..
Matko dziewczyny, co wy jadlyscie
Stacy ciesze sie, ze Ci nie smakowały rakotworcze obrzydlistwo na glebokim tluszczu, a fe!
Burgera tez bym wszamala
Ja sie zalatwilam chyba kapustka:/niby młoda, niby fajna, ale moje kichy w zrostach maja problemy z takimi rzeczami. Do tego ziemniory z koperkiem i rolady wolowe, bitki.. masakrator! Wszystkiego juz sie pozbylam. Pieklo 2 razy;p
Matko dziewczyny, co wy jadlyscie
Stacy ciesze sie, ze Ci nie smakowały rakotworcze obrzydlistwo na glebokim tluszczu, a fe!
Burgera tez bym wszamala
Ja sie zalatwilam chyba kapustka:/niby młoda, niby fajna, ale moje kichy w zrostach maja problemy z takimi rzeczami. Do tego ziemniory z koperkiem i rolady wolowe, bitki.. masakrator! Wszystkiego juz sie pozbylam. Pieklo 2 razy;p
niebajka
Anika niestety wiem((( dzwon jutro do gamety, pytaj o przesuniecie terminu. We wtorek pogadaj z gin. Puregonu starczy Ci na iui bez dokupywania? Myslami caly czas z Toba!
Dziewczyny mam pytanie a propos duphastonu..
Poniewaz w 22dc mialam pechola 15mm lekarz kazal poczekac pare dni na owu, a gdyby jednak miala sie nie wydarzyc kazal brac dupka. Przez 8 dni, 2x1, chyba ze @ przyjdzie w trakcie brania. Zajrzalam dzis do szuflady z lekami i okazalo sie ze dupka wystarczy mi na 5 dni:/
Mam za to luteine. Moge to sobie jakos zmiksowac? Tylko jak..? Boje sie zeby nie miec przygod z @ jak Anika. Inne dziewczyny tez maja problemy z @ po dupku:/ przychodzi nawet po 2 tygodniach..
Dziewczyny mam pytanie a propos duphastonu..
Poniewaz w 22dc mialam pechola 15mm lekarz kazal poczekac pare dni na owu, a gdyby jednak miala sie nie wydarzyc kazal brac dupka. Przez 8 dni, 2x1, chyba ze @ przyjdzie w trakcie brania. Zajrzalam dzis do szuflady z lekami i okazalo sie ze dupka wystarczy mi na 5 dni:/
Mam za to luteine. Moge to sobie jakos zmiksowac? Tylko jak..? Boje sie zeby nie miec przygod z @ jak Anika. Inne dziewczyny tez maja problemy z @ po dupku:/ przychodzi nawet po 2 tygodniach..
anika11
Niebajko, moja gin nigdy nie widziała problemu w miksowaniu dupka i luteiny - jak się konczyło jedno, zaczynałam drugie. od którego dnia cyklu masz brać dupka? (od tego liczenia się pogubiłam:/). ja juz kiedyś brałam duphaston (luteinę zresztą tez), ale nigdy nie miałam takiej obsuwy jak teraz:/ no żesz cholera :/
reklama
Podziel się: