reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja czekam na wizyte u ginekologa za dwa tygodnie i tez chce o sex zapytac bo u mnie susza od stymulacji czyli od drugieo tygodnia.....marca!!!! To jest okropne.. Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok trgo 29.05 i bedziemy mogli normalnie sobie pobalowac ... Bo akurat mamy wyjazd na trn weekend po wizycie :)

reklama
Magda niestety tak jest:/ ja teraz chodze do synevo bo wynik mam w pare godzin.. zazwyczaj szybciej niz obiecuja. Pracują tam jak mroweczki i wynik jest online. Dostaje sms, ze wynik zostal dodany;p wczesniej musialam czekac jeden dzien i zasuwac do labu po odbior chyba, ze bylam z samego rana to wynik byl popoludniu .. wrrr. Ale to taka komunustyczna przychodnia:p wsztstko powooli, na spokojnie..itd

Jesli wysylaja gdzies dalej material, bo sa tylko punktem pobran to trzeba czekac.. bo np materiał wysylaja 2x w tygodniu, i stad robia sie 4 dni czekania..

I tez mam problemy z forum i nie dodaje... privow tez czasem nie wysyła. Tez staram sie kopiowac:p czyli nie jestem hednak ulomna?:p ufff..!!

Emenems: "oczekując na sex":p oj zebysmy sie zfrustrowane nie zrobiły.. niedlugo tez mnie to czeka:p

Kochane czy ktos potrzrbuje dostinex ? Robie porządek w lekach i widze ze mam 4,5 tabletki - moge komuś wyslac

Marzen - bardzo mi przykro. Może jakiś frlerny test?

Magda - no właśnie nie wiem czemu tak różnica jest. W Krakowie czekałam 2 godz. a tu u siebie jak nie przyjdę o 7 to nie bede mieć tego samego dnia :-(

no żebym nawet miała oddać tę krew o 6 to spoko byleby był wynik w ten sam dzień, a tak 160 km do przejechania i 3 godziny czasu poświęcone.
kiedyś miałam taką sytuację że chciałam zrobić wynik u siebie w pipiduwie. dzwonię do labo i mówię że chcę betę z wynikiem w ten sam dzień , a ona do mnie że 4 dni trzeba czekać, ja mówię że muszę mieć wynik w ten sam dzień i że proszę mi pomóc a ona do mnie a co pani się tak pali, jak pani jest w ciąży to jest a jak nie to nie nic tego nie zmieni.
w myślach rzuciłam jej się do szyi i przegryzłam tętnicę:wściekła/y:
a w tym labo gdzie tak daleko jeżdżę to Panie takie kochane że nad takimi próbkami specjalne tańce odstawiają i to jest dodatkowa usługa bezpłatna:-D

Hahahaahahahah

U mnie podobne podejscie - jak ma pani byc to bedzie - moj rekord - pobranie w pon wynik w piatek i to tylko Dlatrgo ze zmusialm lekarza zeby do labo zadzwonił :)

reklama
hej, mam bratanka w końcu! Śliczny i zdrowy. Poród był ciężki to były najgorsze godziny w życiu naszej rodziny. Mama maluszka próbowała rodzić naturalnie ale zakończyło się cesarką. Dostała krwotoku, macica nie chciała się obkurczać. Ledwo ją odratowali. To były okropne 24h..Na szczęście trafiła na dobry szpital i świetnych specjalistów. Żyje i nie było konieczności usuwania macicy.
Niuniuś jest przecudowny! Malutki ale piękny i najważniejsze całkiem zdrowy! Wczoraj już wytulałam i wynosiłam. Ciągle ktoś musi przy nich być, bo jest karmiony piersią, a mama sama nie może wstać by go wziąć. Dziś po południu znów mam przy nich dyżur :-)
Mówię Wam ale emocje,teraz już pozytywne ale Te godziny czekania na korytarzu na jakąś informację ciągnęły się w nieskończoność.

Do góry