reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko po ivf bralam lutke i duphaston rownoczesnie. Wiec jakby o to jestem spokojna:p pytanie jak, zeby bylo dobrze i @ dotarla. Kolega ma urlop w czerwcu i chcialabym podejsc do transferu po jego powrocie.. Czyli moge skonczyc jedno, zaczac drugie? Zastanawialam sie wlasnie czy brac to razem czy jak.. duphaston to 10 mg, lutka 50:p

Mam zaczac brac od wtorku, czyli od 27dc.
A od 3dc juz przygotowanie do crio. Estrofem i te inne superpixy

Marzen z moim doktorkiem tylko mailowo:p wiec to ostudza moj zapal w kontaktach z nim. Mam takie poczucie, ze mój problem to nie problem. Pewnie dostaje milion maili dziennie i szkoda mi go :p

Ostatnia edycja:
reklama
Niebajko, ja też mam takie podejscie jak Ty - nie piszę często do gin, bo czasem sama znam odpowiedź i ona wie, ze ja to ogarniam i nie odpowiada hahah kiedyś mi powiedziała "ja Pani tego tak nie tlumaczę, jak wszytskim pacjentkom, bo ja wiem, że pani jest oczytana i inaczej mogę prowadzic rozmowę" :p i tez mi jej szkoda - ale zdarza się i to czesto, ze na sms odpisuje nawet o 24.00.

hm, co do dawki, to nie wiem :/

Niebajko, ja konczyłam jedno, brałam drugie. i nawet na tym miksie nie miałam takich zawirowań jak teraz tylko po dupku :/

Niebajko powiem szczerze że nigdy nie brałam lutki tylko dupka. Wiec nawet nie będę ci doradzać. Z innej beczki KFC to jedyny fast food który lubię i zdrowe hot dogi mojego m.

Aniko to super że @ juz przylazla. ;-)

Aniko no wlasnie! U mnie podobnie! Ja czytam, czytam i czytam:p moj N sie wkurza, ze nie rozstaje sie z telefonem.. a ja ciągle cos jeszcze chce wiedzieć :p na ostatniej wizycie niemal dyktowalam drowi rozpiske lekow tak mnie tu dziewczyny podszkolily:p zawsze sie zastanawiam jak mozna w gabinecie spedzac 40min na wizycie ogolnej, bo nigdy tyle nie bylam:|
wydaje mi sie,ze przy mixie jest lepiej niz przy samym dupku. wyzszy dawka lutki powoduje po jej odstawieniu wyrazniejszy spadek progesteronu, dlatego @ widzi korzystniejsze zaproszenie do przybycia. Tak rozumuje sobie.. ale czy dobrze? Zobaczymy ^^

Zrobilam budyn, wrzucilam suszone morele i zurawine, teraz zabieram sie za Twojego priva:*

Pole?
Inis?
Agawa? Jak kolki Piotrusia?

Emenems no wlasnie tez tak mysle:/ inaczej sie wchlania dupek inaczej lutka:/ poziom progesteronu w badaniach nie obejmuje aplikowanej lutki z tego co kojarzę.. ale wole Was podpytac i sie upewnić :))

Stacy ja przepadam za cheesami z maca.. ale juz daaaaaawno ich nie jadlam:p zdrowe hot dogi? Z parowkami z szynki >90% miesa?
Ej nooo ... slina mi cienkie :p

Ja jem parowki wiedeńskie wlasnie z 90% miesa maja :)

Ja najmądrzejsza nie jedtem ale wiem ze dupka sie bierze wieksza dawkę niz luteiny a wiecej niestety nie wiem.....

reklama
Heheheh ja nie jem pieczywa ale za to jest w takim naleśniku ziemniaczanym - tutaj to sie lome nazywa :) idealnie sie zawija i z cebulka prażona !!!:D

Do góry