reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredko jadłam espumisan dzisiaj haha;d zapobiegawczo, ale moje jelita i tak nie uniosły tego ciężaru.
Najlepszym lekiem na obiad teściowej jest niejedzenie go:p
Żartuje oczywiście, bardzo lubie moją teściowa, śmieje się, że mnie podtruwa.;) To ze mną raczej jest problem. Ona trochę tego nie rozumie.. mi głupio nie zjeść i takie efekty. Dlatego min tak dbam o to, co jem.. żeby nie spędzic połowy życia na kiblu:p

Anika do paznokci od wewnątrz polecam biotebal.
Eveline 8w1 super, ale nie dla każego! ostrzegam! Przy dłuższym stosowaniu niektórym dziewczynom narobił więcej szkody niż pożytku. Jak wpiszecie w wujka google, to znajdziecie o co mi chodzi;)

Lumia miło mi bardzo, że mogłam pomóc i trochę się rozchmurzyć:)
A Twój M jest wspaniały i bardzo mądry:) Taki facet to skarb!

Wklejam kalendarz !

Jutro ważny dzień dla Lumii! Powodzenia i trzymamy kciuki!

MAJ

18 – Lumia - podglądanko

19 - enni - wizyta u gin prowadzącego
19 - anika11 - wizyta kontrolna
21 - marzen88 – piękna beta!
28/29 stacy – piękna beta!
28/29 diore – piękna beta!
29 - Emenems - usg serduszkowe
29 - anika11 - wizyta rejestracyjna
anika11 - iui

CZERWIEC

1 - Beti39 - II badanie prenatalne
8/10 - kredka 82 - hsg
niebajka - criotransfer
~~~~~~~~~~~~~~~~
Bociany

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny za rady odnośnie odżywek do paznokci,niestety jestem w grupie tych dziewczyn, o których pisze Niebajka, wielkie spustoszenie ten specyfik poczynil u mnie :-( wiele już stosowałam,ale mało co pomaga.
Kredko, wypróbuje te polecan od Ciebie!
Niebajko, Ty mi czytasz w myślach normalnie ;-) ale się uśmiałam;-) dziękuję!!!!

Kredka - nie , cały czas to samo i objawów nie ma ani zadnego zachwytu.... Chyba cos nie tsk ze mna

Anika koniecznie sprobuj! Ja go nakladalam w dzien 1 i 3 potem w 5 zmywalsm i od razu nakladalam i tak w kolko

Witam, jak zrobiłam sikacza właśnie, niestety byłam w ciąży z pregnylem :( pokazała się jedna kreska i zaraz pewni @ przyjdzie :/ wiedziałam że to było by za piękne .

Marzen:( ... przykro mi:( yhhh
Zbieraj siły do dalszych dzialan:*

Aniko ! Ty wiesz...:*

Emenems jak zibaczysz ♡ to uwierzysz!

Milego tygodnia dziewczyny;)

Ostatnia edycja:
MagdaM a jak wczoraj tesciowa? Dbaj o siebie, bol brzucha i brak plamien to dobry znak! Wierze mocno

teściowa ok, nie miała pretensji.
ja jestem tą której nie lubisz;-) my nie mamy kłopotów w łóżku. u mnie jak owu to tylko hasło: wolisz przed czy po obiedzie?:-) teraz od transferu nic nie było i zaczynam tęsknić;-)ale wszystko jesteśmy w stanie znieść:-D

anika11
się łaskawa namyśliła wreszcie. jak to teraz będzie u Ciebie wyglądało :-)

lumia
cieszę się, że rozmowa się zaczęła. to ważne. pozytywne myśli w waszą stronę

aleście mi powiedziały z tą odżywką. używam jej i bardzo zadowolona byłam, ale faktycznie może z nią być coś nie tak bo ostatnio zauważyłam wysuszone skórki, wcieram krem na potęgę a tu ciągle susza:baffled:

a ja źle dzisiaj spałam. miałam jakieś głupawe przejmujące sny które z samego rana spowodowały łzy żalu. myślę, że było to spowodowane wczorajszą niezapowiedzianą wizytą kuzyna mojego męża. wpadł do nas z żoną i ich 5 letnią córeczką. a wiecie na czym się przyłapałam? nie myślałam czy jestem w ciąży, ale o tym, że tak może wyglądać moja adopcyjna córeczka, i znowu zaczęłam się zastanawiać czy już się urodziła, a może wcale nie będzie dziewczynka tylko chłopiec...

na 10 idę do lekarza POZ wyłudzić kilka dni L-4 na moją domniemaną ciążę;-)

MagdaM wierze, ze tesknisz! Przy moim 1podejsciu, stymulacji i transferze tez sie naczekalismy na przytulanki, jak nigdy:p nie wiedzialam, ze moze byc tak ciezko;p ale jak mowisz, zniesiemy wszystko!
I naprawde chyle czola Waszemu luzowi:)

A te sny.. jestes w ogromnym stresie przed jutrem, do tego coreczka kuzyna.. i wszystkie emocje wezbraly. Kiedys myslalam, ze lzy przez sny mijaja z wiekiem, ale tez nadal je miewam.. ehh.

Wyludzaj, wyludzaj:) :*

reklama
coś dziwnego dzieje się z naszym forum wywala postów nie wstawia. przed wciśnięciem wyślij kopiuję żeby dwa razy nie pisać

Niebajka to prawda młyn w głowie jak NO!
wiecie może dlaczego jest tak, że w różnych labo różnie czeka się na wynik bety? w jednym 2 godziny, w innym są na drugi dzień, a w jeszcze innym po 4 dniach. skoro można to zrobić w 2 godziny to dlaczego trzeba tyle czekać??:wściekła/y: jutro znowu będę musiała jechać 80km w jedną stronę...

Pole:-)

Do góry