reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Luiza - gratuluję cudownych dzieciaczków :-)

Pole - moze naprawdę zrób betę?

Ja siedzę w klinice i czekam na swoją kolej. Szczerze to trochę się denerwuje. Znowu wystąpiły we mnie wszystkie obawy :-( dzisiaj będę pytać o in vitro. Jak to u nich wygląda, jakie sa koszty przede wszystkim.

reklama
Luize
piękna niespodzianka Gratuluję maluszków i życzę wszystkiego wspaniałego:-D

stacy
będzie dobrze, czekam na wiadomości:-)

diore
czyli dziś może być wielki dzień:-)

niebajka

miło że przeglądasz na oczy. dobre pytanie. ładne te rzęsy chociaż?

jesteście kochane z trzymaniem kciuków. każde dobre słowo to miód na moje serce. jadąc na wyniki widziałam dwa bociany uczepiłam się ich dziobów, jeden był tak blisko że w oczy mu spojrzałam. czy ta mieszanka dobrych życzeń, spotkań z bocianami i naszego wielkiego pragnienia zaowocuje...

No wiec tak, nadal sa 2 pęcherzyki i mają po 24mm. Czyli w akcji sa dwa a nie jeden. Najprawdopodobniej będziemy podchodzić do podwójnej IUI w odstępie czasowym. Lekarz zrobił mi badania hormonalne i czekam na wyniki czy Owu sie zbliża. :-)

Poruszyłam temat in vitro, jeżeli sie nie uda to od czerwca mogę zaczynać. Nie dokonczylam rozmowy ale lekarz wspomnial o jakieś akcji, że jeżeli mnie zzakwalifikuja to koszty mam pokryte w 100%. Jak będę odbierać hormony to dopytam. :-)

Magda - trzymam kciuki za Ciebie. Ja jak jechałam wczoraj to tez widzialam bociana i uczepilam się go jak tonący brzytwy. :-)

Powiem szczerze że jestem jakaś spokojna, ze jest dla mnie jeszcze jakas szansa.

Stacy ktoras z dziewczyn ostatnio pisala ze w ktorejs klinice ( zapomnialam w ktorej) maja jakis program testowy czy cos ze w 100% refunduja.

No a bociany... wszystko daje tylko jeden znak - bedzie kropek albo i dwa!!!

reklama
Magda, kciuki cały czas:) wszytskie bociany Twoje!

Stacy, całkiem ładny i składny ten plan Twojego lekarza. A w jakich odstępach czasu chce Ci robieć te dwie iui? kiedy bedziesz miec wyniki hormonów?
jesli chodzi o tę refundację, to pewnie miała na myśli to, że zakwalifikuje Cię do rządówki, gdzie masz 3podejscia refundowane na leki i procedury. Tylko leki po ivf opłacasz z własnej kieszeni (tak w wielkim skrócie) ;)

Do góry