reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Magda czekam z niecierpliwoscia na jutrzejsze wiesci i trzymam kciuki mooocno zacisniete:-*

Stacy pisz od razu po wizycie co i jak!!! I kciuki masz zapewnione:-*

Lumia to znak ze jak mu sie udalo zalatwic to i uda sie zaplodnic!!!

Diore no przytulaj sie przytulaj bo to najlepszy moment! A sluz owu mialas?

Marzen a kiedy Ty testujesz? A propo nauki dzisiaj slyszalam kawal:
Czlowiek po 5 latach picia staje sie alkoholikiem.
A student po 5 latach picia...

... zostaje magistrem;-)

reklama
Anika w sumie to mysle ze teraz jestes miedzy jednym a drugim i wydaje mi sie ze brak @ jest nie bez przyczyny bo zycie pomaga Ci zoptymalizowac wybor szukajac dla Ciebie najlepszej opcji.

Luize, dziękuję za miejsce! ale się rozczuliłam :) biorę się ostro do roboty!!! ;)

cudne musi być patrzenie na te dwie piekne Istotki:) życzę Wam szybkiego poznawania się, wzruszających momentów i zdrówka:)
będę wypatrywac albumu :)

Pole, dzielna jesteś! smutna, rozżalona, ale dzielna! i jesteś tu naszą bohaterką! :)

Magda kciuki trzymam!

Pole przed odstawieniem leków powinna być beta, nawet pro forma by sumienie było czyste. Mówisz rzepak mamy? to będzie mój ulubiony miodek :) trzymaj się...

Anika dzięki, u mnie wsio ok jedynie niewyspana jestem :) dziś szczególnie. Może to że wzięłam euthyrox tak dzisiaj pobudzilo małą że nie chciała spać... Oj ta Twoja @ to ma wpie.... dol no!

Kciuki za wszystkie pechole, niech rosną zdrowo!

Dziewczyny rano do Was zajrze, wszystko przeczytalam ale slabo kontaktuje zeby odp cos z ladem i skladem. Meczacy piatek dzis mialam, i fizycznie i psychicznie.
Pole ciesze sie, ze zademonstrowalas tym hienom, ze zadarli z nie byle kim. Niech nabiora trochę pokory, spuszcza z tonu, i moze wtedy negocjacje bedzie mozna nazwac negocjacjami.

Luize, gratulacje mamusiu:)))) miejsce dla Aniki? Jak najbardziej jestem za!

Diore, Lumia, Stacy &&&&&&&&!!

Aniko Slonce moje...ide produkowac priva do Ciebie. nie wierze po prostu..

Rano wstawie zakrualizowany kalendarz, bo do laptopa juz nie dotre.

MagdaM jutro dzien strachu przed Toba. Zycze Ci by ten strach przerodzil sie w ogromna radosc:) zaciskam &&&&!

Pytalyscie o oczy. Są, dzialają. Czerwonosc sie bardzo zmniejszyla, za to spojowki suche jak pieprz. Jutro, w sumie to dzis, koncze antybiotyk. I zobaczymy co sie wykluje. Jakies krople nawilzajace zakupie, no i od pracy przez weekend galy odpoczna, to moze bedzie dobrze;)

Smerfeta niewyspana jestes, ciekawe dlaczego? ;) Ja sie juz troche przyzwyczailam do nocnego wstawania, nie klade sie w dzien, zreszta nigdy nie umialam zrobic sobie drzemki w ciagu dnia. Wiem, ze to byloby dobre ale moj organizm nie potrafi, jak bym w ogole zasnela to juz bym nie mogla wstac. U mnie ostatnio karmienie unormowalo sie i jest zazwyczaj o 24, 3 i 6. Do tego zmiana pampersa i noszenie do odbicia co daje jakies 4 godziny snu z przerwa ;)

Pole zrob prosze chociaz sikacza bo mnie sumienie gryzie ...

Magda cala moc dzisiaj z Toba :)

Ostatnia edycja:
Kasik w sumie też się przyzwyczaiłam tylko ten wczorajszy dzień tak straszny. W końcu Ala zasnela o godz 24 i spała aż do 6. A tak to zachowywała się jak nakręcona. Jak się wsciekala to na całego, jak tata bajki-wierszyki czytał to śmiała się i pełna radość. Ja ją na przewijak o godz 23 ta się śmieje i żadnych objawów sennosci - a od godz 18 praktycznie nie spała. Ja już oczy na zapałki bo poprzednia noc też krótka, a jej oczy jak 5 zł :-)

Niebajka a te rzęsy choć ładne? ;-)

reklama
Do góry