reklama
niebajka
Fanka BB :)
MagdaM popłacz, wylej złe emocje i wracaj do nas z nadzieją Nasza wiara nadal jest ogromna i będziemy trzymać kciuki żeby beta rosła. Przytulam i oczekuje wieści...;*
Emenems Ty też się puknij w łepetynke pierdołcie od rana opowiadasz. 29 będzie piękne serducho i nie ma innej opcji ^^
Aniko mam nadzieje, że faszerujesz się lekami i oszczędzasz wracaj nam szybko do zdrowia, najlepiej z @
Wyprodukowałam :
MAJ
16 - diore – wizyta/pogląd/ iui
16 – stacy – wyniki hormonów/ ustalenie terminow iui
18 – Lumia - podglądanko
19 - enni - wizyta u gin prowadzącego
21 - marzen88 – piękna beta!
29 - Emenems - usg serduszkowe
29 - anika11 - wizyta rejestracyjna
anika11 - iui
CZERWIEC
1 - Beti39 - II badanie prenatalne
8/10 - kredka 82 - hsg
niebajka - criotransfer
Smerfetko, rzęsy bardzo ładne naturalnie dłuższe, nie jakies tam wahlarze 3d. Jakbym posmarowała je dobrym wydłuzającym tuszem Wiecie.. ja nienawidze się malować.
Emenems Ty też się puknij w łepetynke pierdołcie od rana opowiadasz. 29 będzie piękne serducho i nie ma innej opcji ^^
Aniko mam nadzieje, że faszerujesz się lekami i oszczędzasz wracaj nam szybko do zdrowia, najlepiej z @
Wyprodukowałam :
MAJ
16 - diore – wizyta/pogląd/ iui
16 – stacy – wyniki hormonów/ ustalenie terminow iui
18 – Lumia - podglądanko
19 - enni - wizyta u gin prowadzącego
21 - marzen88 – piękna beta!
29 - Emenems - usg serduszkowe
29 - anika11 - wizyta rejestracyjna
anika11 - iui
CZERWIEC
1 - Beti39 - II badanie prenatalne
8/10 - kredka 82 - hsg
niebajka - criotransfer
Smerfetko, rzęsy bardzo ładne naturalnie dłuższe, nie jakies tam wahlarze 3d. Jakbym posmarowała je dobrym wydłuzającym tuszem Wiecie.. ja nienawidze się malować.
Ostatnia edycja:
MagdaM33
Fanka BB :)
ja czekam na telefon, bo labo przekazuje mój wynik do kliniki, napisałam też maila i zadzwonią pewnie ok 13. wiem, że będą kazali mi zrobić kolejną betę i nadal brać leki. po ostatnim transferze kazali nie odstawiać leków nawet kiedy beta spadła i robiłam weryfikację 3 razy. miałam za pierwszym razem: 15 w 11 dpt 3 dniowych, za drugim razem 15,17 w 11 dpt 3 dniowych. teraz 17 w 8dpt blastocysty. umówmy się... niezbyt to wygląda
reklama
Podziel się: