reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
moje nastawienie takie bo ja miałam taki wynik już dwa razy i za każdym razem spadał ten poziom. czekam na informację z kliniki. przepraszam, muszę popłakać:-(

reklama
Magda jeszcze nic nie wiadomo a do 3 razy sztuka jak to mowia:-* a w ktorych dniach wczesniej mialas taki wynik? I czy to byl dokladnie ten sam?
A Ty bedziesz do nich dzwonic czy czekasz na ich telefon?

MagdaM popłacz, wylej złe emocje i wracaj do nas z nadzieją:) Nasza wiara nadal jest ogromna i będziemy trzymać kciuki żeby beta rosła. Przytulam i oczekuje wieści...;*

Emenems Ty też się puknij w łepetynke;) pierdołcie od rana opowiadasz. 29 będzie piękne serducho i nie ma innej opcji ^^

Aniko mam nadzieje, że faszerujesz się lekami i oszczędzasz :) wracaj nam szybko do zdrowia, najlepiej z @:)

Wyprodukowałam :

MAJ

16 - diore – wizyta/pogląd/ iui
16 – stacy – wyniki hormonów/ ustalenie terminow iui

18 – Lumia - podglądanko
19 - enni - wizyta u gin prowadzącego
21 - marzen88 – piękna beta!
29 - Emenems - usg serduszkowe
29 - anika11 - wizyta rejestracyjna
anika11 - iui

CZERWIEC

1 - Beti39 - II badanie prenatalne
8/10 - kredka 82 - hsg
niebajka - criotransfer

Smerfetko, rzęsy bardzo ładne;) naturalnie dłuższe, nie jakies tam wahlarze 3d. Jakbym posmarowała je dobrym wydłuzającym tuszem:) Wiecie.. ja nienawidze się malować.

Ostatnia edycja:
Magda cos to 17 oznacza - nie ma co trzeba czekac .. I trzymac kciuki !!

Niebajka bo u nas niewiadomo czemu nie mogliśmy miec to teraz nie wiadomo na co zwracać uwage itp i ta nieprenosc jest okropna

ja czekam na telefon, bo labo przekazuje mój wynik do kliniki, napisałam też maila i zadzwonią pewnie ok 13. wiem, że będą kazali mi zrobić kolejną betę i nadal brać leki. po ostatnim transferze kazali nie odstawiać leków nawet kiedy beta spadła i robiłam weryfikację 3 razy. miałam za pierwszym razem: 15 w 11 dpt 3 dniowych, za drugim razem 15,17 w 11 dpt 3 dniowych. teraz 17 w 8dpt blastocysty. umówmy się... niezbyt to wygląda

Stacy i Magda jestem z Wami:*
Ja dziś mam 10 dzień po iui bo iui miałam 6 maja.
Dziewczyny ale ten maj jest intensywny dla kazdej z nas.
Zadnego ovi nie mialam biore dupka tylko.

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczyny za słowa otuchy. dobrze, że M nie ma zdołam się uspokoić do jego powrotu. nie chcę mu dokładać.
hmm... nie mogę się do kliniki dodzwonić:baffled:

Do góry