reklama
niebajka
Fanka BB :)
Stacy!! Ledwo otworzyłam oczy, a już biegłam zobaczyć co u Ciebie chyba jestem uzależniona od forum
Przepiękne wieści.. ładnie tam nahodowałaś Plany są ogromne, podwójna iui - podwójna szansa, a opcja ivf za "frytę" na bank Cię trochę wyluzuje Mam nadzieje, że Twój czas własnie nadszedł ^^
Magda dzisiaj 8dpt? 17 nie oznacza ze coś się dzieje?
Przepiękne wieści.. ładnie tam nahodowałaś Plany są ogromne, podwójna iui - podwójna szansa, a opcja ivf za "frytę" na bank Cię trochę wyluzuje Mam nadzieje, że Twój czas własnie nadszedł ^^
Magda dzisiaj 8dpt? 17 nie oznacza ze coś się dzieje?
stacy
Magda - 17 to przecież wczesna ciąża :-) myślę teraz trzeba trzymac kciuki za przyrost. Skąd u ciebie takie negatywne nastawienie?
Ja mam być kolo 11 po wyniki i na wizytę do lekarza, wiec wszystkiego sie dowiem. O tym odstepie tez będziemy gadać ale zastanawiam sie jak jest najlepiej?
Niebajko - mam nadzieje że mój czas nadszedł :-)
Ja mam być kolo 11 po wyniki i na wizytę do lekarza, wiec wszystkiego sie dowiem. O tym odstepie tez będziemy gadać ale zastanawiam sie jak jest najlepiej?
Niebajko - mam nadzieje że mój czas nadszedł :-)
niebajka
Stacy w takim razie czekamy na Twoje hormony i dalsze kciuki za wizyte i konkrety^^ może dr chodziło o refundacje, a moze o te programy badawcze klinik? pojawiło się ich teraz kilka i płacą za wszystko.
Anika no nie choruj nam ten stres związany z @ pewnie Cię dobił;/
Sentencja na dziś super motywująca
Magda?? Przecież my tu nadal wierzymy? dlaczego "" ? Dziewczyny z niższymi betami w 8dpt nosiły brzuchy, więc...
Diore czekamy na info co tam, jak tam
Lumia super, że twój M będzie jednak na miejscu ^^
Emenems, nie wiem jak to się stało, ale gratulacje ^^ teraz już chill, co? byle do kolejnej wizyty
Anika no nie choruj nam ten stres związany z @ pewnie Cię dobił;/
Sentencja na dziś super motywująca
Magda?? Przecież my tu nadal wierzymy? dlaczego "" ? Dziewczyny z niższymi betami w 8dpt nosiły brzuchy, więc...
Diore czekamy na info co tam, jak tam
Lumia super, że twój M będzie jednak na miejscu ^^
Emenems, nie wiem jak to się stało, ale gratulacje ^^ teraz już chill, co? byle do kolejnej wizyty
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: