reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
aaaaa, rada na dziś z kalendarza - "Działanie jest najlepszym lekarstwem na zmartwienie"... więc - DO DZIAŁA :)

u mnie @ brak, gardło i nos zawalone :/

Stacy!! Ledwo otworzyłam oczy, a już biegłam zobaczyć co u Ciebie:p chyba jestem uzależniona od forum;)
Przepiękne wieści.. ładnie tam nahodowałaś;) Plany są ogromne, podwójna iui - podwójna szansa, a opcja ivf za "frytę" na bank Cię trochę wyluzuje:) Mam nadzieje, że Twój czas własnie nadszedł ^^

Magda dzisiaj 8dpt? 17 nie oznacza ze coś się dzieje?

Magda - 17 to przecież wczesna ciąża :-) myślę teraz trzeba trzymac kciuki za przyrost. Skąd u ciebie takie negatywne nastawienie?

Ja mam być kolo 11 po wyniki i na wizytę do lekarza, wiec wszystkiego sie dowiem. O tym odstepie tez będziemy gadać ale zastanawiam sie jak jest najlepiej?

Niebajko - mam nadzieje że mój czas nadszedł :-)

Stacy w takim razie czekamy na Twoje hormony i dalsze kciuki za wizyte i konkrety^^ może dr chodziło o refundacje, a moze o te programy badawcze klinik? pojawiło się ich teraz kilka i płacą za wszystko.

Anika no nie choruj nam:( ten stres związany z @ pewnie Cię dobił;/
Sentencja na dziś super motywująca:D

Magda?? Przecież my tu nadal wierzymy? dlaczego ":(" ? Dziewczyny z niższymi betami w 8dpt nosiły brzuchy, więc...;)

Diore czekamy na info co tam, jak tam:)

Lumia super, że twój M będzie jednak na miejscu:D ^^

Emenems, nie wiem jak to się stało, ale gratulacje ^^ teraz już chill, co? byle do kolejnej wizyty:)

Ostatnia edycja:
Niebajka - teraz stresuje sie pustym jajem płodowym .... No coz:/ takie juz jestemy - wizyta za dwa tygodnie :)

reklama
Emenems jak Ty juz cos powiesz....
Po co Ci te czarne mysli??? Widzisz chyba ze wszystko piekbie idzie do przodu wiec nie moze byc zle!!!!

Do góry