reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Milena, Nikoś ♡♡♡♡♡!

Dziekuje za kciuki! Jest dobrze! Jest super! Widzialam zdjecie mojej blastki ♡

Dojadę do domu to Wam wszystko napisze, ale wstepnie policzylam,ze w polowie czerwca crio.

Pole mam nadzieje, ze miazdzysz przeciwnika!

reklama
Niebajka
wspaniale, ale się cieszę. potrzeba mi dobrych wieści:-)

Milena
wspaniały śpiący tygrysek. wietrzenie to podstawa:-)

Milena śliczny maluszek gratuluję :)
Niebajka super ze coś juz wiesz, czas szybko Ci przeleci :)

Wreszcie jestem juz w domu,po krwawienia ani śladu,nikt mi nie powiedział skąd to krwawienie,mam nadzieję że na wypisie będzie coś pisać. A teraz najważniejsze :-) 2 dni temu jak mnie przyjmowali były jeszcze puste pęcherzyki a dzisiaj na usg widziałam dwie pulsujace kropeczki :-D także wreszcie to zobaczyłam :) niestety maluchy są bardzo nisko osadzone i muszę się oszczędzać, powinny być troszkę wyżej wiec lekarz nie obiecywał że wszystko dobrze się skończy

Enni to super wiesci!!! No i jak lekarz kazal to sie nie przemeczaj ani nic nie dzwigaj i nie podnos rak do gory:-)
Trzymamy kciuki za kropeczki:-*

Enni ! Tak bardzo sie ciesze, ze przestalas krwawic i ze zobaczylas serduszka :)) Dbaj o Was i nie strasz nas wiecej!

Dziewczyny zaraz naskrobie co i jak;)

edit:

Dzisiaj mój 22 dc, endo 6.9, jeden pęcherzyk 15mm. Wygląda, że organizm szykuje się do owu. Gdyby jednak jej nie było, jak to zwykle u mnie bywa, zapobiegawczo duphaston przez 8 dni. Od 3dc estrofem, acard, encorton. Wizyta 11/13 dc. Transfer jakieś 6-8 dni pozniej;) celuje w drugą połowe czerwca:)

Siałam lament, że zarodki nie dotrwały do mrozenia, a to nieprawda. Odpadł jeden zaraz na poczatku, (to wiedziałam w dniu transferu) a 4 dotrwały do blastki. 3 były klasy cc a jeden 4aa, więc tego jednego zamrozili. Wmówiłam sobie durna, że przestaly się dzielić.. Taka ze mnie optymistka;/ Teraz mi wstyd:/

Ostatnia edycja:
Enni - super ze u ciebie wszystko ok. Odpoczywaj i dbaj o siebie.

Ja siedze u ginka i czekam na podgląd. później idziemy na kolacje do teściów ;-)

reklama
Niebajko bo chyba akurat nie napisalam tego :-)

Kurcze ale sie zaczęła rozmowa na temat wyborów. Osobiście tak jak pisałam nie jestem za żadnym, jedynie co to przeraza mnie podejście PISU do in vitro. :-(

Do góry